Sta je to halogena rasveta? Možda gradite kuću ili renovirate stan i sada ste došli do stavke koja se zove – rasveta. Rasveta je veoma važna za svaki životni ili radni prostor, zbog toga što ona enterijer čini drugačijim, odnosno ima sposobnost da ga vizuelno učini većim ili manjim i slično.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju HALOGENU RASVETU

Beograd

Kelvin Lite rasveta
Gandijeva 3 lok 1-2
Novi Beograd Pozovi

Kelvin Lite rasveta nudi vam bogat izbor dekorativne moderne rasvete koja će zadovoljiti i one sa najistančanijim ukusom...
Pročitaj više

LUCE Rasveta
Nova Mokroluška 15
Voždovac Pozovi

Uživajte u lepo osvetljenom ambijentu Vašeg životnog ili radnog prostora, uz kvalitetnu i inovativnu rasvetu LUCE. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor rasvete iz uvoza, ali i naš brend LUCE, koji karakterišu savremen dizajn i jednostavna ...
Pročitaj više

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na HALOGENU RASVETU

3D lampa
3500 2450
3D lampa AKCIJA ističe za 8h 20m 49s Pročitaj više
3D Lampa sa motivom po želji
2500 1750
3D Lampa sa motivom po želji AKCIJA ističe za 8h 20m 49s Pročitaj više
Led ulični – baštenski reflektor od 30w
5569 3999
Led ulični – baštenski reflektor od 30w AKCIJA ističe za 9d 18h 54m 53s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (3)

Sta je to halogena rasveta? Možda gradite kuću ili renovirate stan i sada ste došli do stavke koja se zove – rasveta. Rasveta je veoma važna za svaki životni ili radni prostor, zbog toga što ona enterijer čini drugačijim, odnosno ima sposobnost da ga vizuelno učini većim ili manjim i slično.

U našem tekstu saznajte sve o halogenoj rasveti, koje su njene prednosti i mane, gde možete da kupite takvu rasvetu, po kojim cenama, kao i druge zanimljive i korisne informacije.

Halogena rasveta prodaja

Počnimo sa prednostima halogenog osvetljenja a to bi bilo da se ostvaruje veoma dobar kontrast, obezbeđuje se prijatna i blistava osvetljenost prostora. Ukoliko želite da naglasite određene detalje u enterijeru, onda je halogena rasveta vaša najbolja odluka jer ona stvara svetlost koja je uskog snopa.

Halogene sijalice nazivaju drugačije i kvarc halogene ili volfram halogene sijalice. Obična sijalica, kakvu koristi još uvek najveći broj ljudi, ima užareno vlakno, a halogena rasveta se razlikuje po tome što je njeno vlakno od nodularnog volframa na većem pritisku.

Staklo koje se upotrebljava pri proizvodnji je jače od stakla od koga se prave klasične sijalice. Proizvodi se od topljenog kvarca ili aluminosilikata.

Halogena rasveta ima još razne druge prednosti kao što su na primer, sijalice veoma malih dimenzija, kao i duži radni vek, što odmah znači i uštedu novca. Još jedna izuzetno dobra strana halogene rasvete jeste da se pri proizvodnji ne koristi živa, što se recimo radi kod proizvodnje fluorescentnih svetiljki CFL.

Za halogenu rasvetu se možete odlučiti i zbog toga što su takve sijalice dimabilne, a to bi značilo da možete da regulišete jačinu osvetljenja putem posebnog prekidača ili uz pomoć dimera. Naravno, nismo uvek isto raspoloženi, ne nalazimo se uvek u istim prilikama i potrebe su drugačije svakoga dana, tako da je veoma značajno da možemo da podesimo jačinu svetlosti na onu koja nam najviše odgovara u datom trenutku.

Druga dobra strana dimabilnih sijalica je u tome što joj na taj način produžavate rok trajanja, jer je zapravo štedite kada emituje manju svetlost. To ćete primetiti i po tome što će vam računi za struju biti umanjeni, jer na taj način svakoga dana štedite električnu energiju.

Prodavnice rasvete imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima je halogena rasveta predstavljena kroz fotografije i detaljne tekstualne opise. To znači da možete da pogledate artikle iz više uglova, ali i da pročitate o najznačajnijim karakteristikama.

Cene su vidno istaknute i moguće ih je uporediti sa drugim sličnim artiklima iz ponude. Ako se odlučite na kupovinu, sve možete da završite online, tako što artikal dodate u korpu, potvrdite porudžbinu, a zatim platite putem e-bankinga.

Željeni proizvod će stići na vašu adresu u najkraćem mogućem roku, ako se nalazi na lageru, i to obično iznosi do dva radna dana.

Halogena rasveta – cena:

Kada je u pitanju cena halogenih sijalica, ista se kreće se od 80 din. pa sve do 1100 dinara. Postoje i modeli koji koštaju u proseku 3700 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Kristina Milojevic
    02.08.2018 12:23

    Halogena rasveta je po meni veoma vazan sastavni deo svakog zivotnog ili poslovnog prostora, zbog toga što ona enterijer čini drugačijim, odnosno ima sposobnost da ga vizuelno učini većim ili manjim i slično.