Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Halogena rasveta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Halogena rasveta

Možda gradite kuću ili renovirate stan i sada ste došli do stavke koja se zove – rasveta. Rasveta je veoma važna za svaki životni ili radni prostor, zbog toga što ona enterijer čini drugačijim, odnosno ima sposobnost da ga vizuelno učini većim ili manjim i slično.

halogena rasveta

 

U našem tekstu saznajte sve o halogenoj rasveti, koje su njene prednosti i mane, gde možete da kupite takvu rasvetu, po kojim cenama, kao i druge zanimljive i korisne informacije.

Halogena rasveta prodaja

Počnimo sa prednostima halogenog osvetljenja a to bi bilo da se ostvaruje veoma dobar kontrast, obezbeđuje se prijatna i blistava osvetljenost prostora. Ukoliko želite da naglasite određene detalje u enterijeru, onda je halogena rasveta vaša najbolja odluka jer ona stvara svetlost koja je uskog snopa.

Halogene sijalice nazivaju drugačije i kvarc halogene ili volfram halogene sijalice. Obična sijalica, kakvu koristi još uvek najveći broj ljudi, ima užareno vlakno, a halogena rasveta se razlikuje po tome što je njeno vlakno od nodularnog volframa na većem pritisku.

Staklo koje se upotrebljava pri proizvodnji je jače od stakla od koga se prave klasične sijalice. Proizvodi se od topljenog kvarca ili aluminosilikata.

 

 
  halogena rasveta cena


Halogena rasveta ima još razne druge prednosti kao što su na primer, sijalice veoma malih dimenzija, kao i duži radni vek, što odmah znači i uštedu novca. Još jedna izuzetno dobra strana halogene rasvete jeste da se pri proizvodnji ne koristi živa, što se recimo radi kod proizvodnje fluorescentnih svetiljki CFL.

Za halogenu rasvetu se možete odlučiti i zbog toga što su takve sijalice dimabilne, a to bi značilo da možete da regulišete jačinu osvetljenja putem posebnog prekidača ili uz pomoć dimera. Naravno, nismo uvek isto raspoloženi, ne nalazimo se uvek u istim prilikama i potrebe su drugačije svakoga dana, tako da je veoma značajno da možemo da podesimo jačinu svetlosti na onu koja nam najviše odgovara u datom trenutku.

Druga dobra strana dimabilnih sijalica je u tome što joj na taj način produžavate rok trajanja, jer je zapravo štedite kada emituje manju svetlost. To ćete primetiti i po tome što će vam računi za struju biti umanjeni, jer na taj način svakoga dana štedite električnu energiju.

Prodavnice rasvete imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima je halogena rasveta predstavljena kroz fotografije i detaljne tekstualne opise. To znači da možete da pogledate artikle iz više uglova, ali i da pročitate o najznačajnijim karakteristikama.

Cene su vidno istaknute i moguće ih je uporediti sa drugim sličnim artiklima iz ponude. Ako se odlučite na kupovinu, sve možete da završite online, tako što artikal dodate u korpu, potvrdite porudžbinu, a zatim platite putem e-bankinga.

Željeni proizvod će stići na vašu adresu u najkraćem mogućem roku, ako se nalazi na lageru, i to obično iznosi do dva radna dana.

Halogena rasveta – cena:

Kada je u pitanju cena halogenih sijalica, ista se kreće se od 80 din. pa sve do 1100 dinara. Postoje i modeli koji koštaju u proseku 3700 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

02.08.2018
Kristina Milojevic

Halogena rasveta je po meni veoma vazan sastavni deo svakog zivotnog ili poslovnog prostora, zbog toga što ona enterijer čini drugačijim, odnosno ima sposobnost da ga vizuelno učini većim ili manjim i slično.