Dodaj firmu

Gvožđara Gorsal

4.4 | 5 ocena
Član 1 godinu Komentari korisnikaNapišite recenziju
Vrste proizvoda
Komentari posetilaca
Stefan Simovic
09.05.2018 12:08

Srafovi,okovi,elektro-instalacioni materijal,vodo materijal,rucnielektro i poljo alati,program za zavarivanje,boje lakovi,silikoni sve to i jos mnogo toga mozete naci u GVOZDJARI GORSAL Beograd. Tu ce vas uvek docekati ljubazno i fino osoblje koje ce vas tacno uputiti na ono sto vas zanima. Za svakog majstora ovo je pravi kutak!

Gvožđara Gorsal
Milos Topalovic
11.04.2017 12:10

Brusne ploce,tyrolit,swatt,pferd,boje,lakovi,silikoni,den braven,ceresit,kucna galanterija,merdevine,daske za peglanje,susaci za ves.Cene proizvoda su im veoma povoljne a roba veoma kvalitetna.

Gvožđara Gorsal
Borislav Milic
15.01.2017 06:47

Profesionalna radnja za sve majstore ili one koji su umesni da sami obave osnovne popravke po kuci.Veliki izbor alata,boja i lakova,srafovske opreme,veliki izbor zastitnih naocara,rukavica i odela.

Gvožđara Gorsal
Zarko Manic
02.07.2016 11:33

Ukoliko vam je potreban materijal za neku popravku i vasem domu,sraf,tipl ili ekser ova gvozdjara je pravi izbor.Pored osnovnog alata i proizvoda,imaju veliki izbor rucnog alata na struju kao i molerski program.

Gvožđara Gorsal
Zoran Josipovic
18.05.2016 04:01

Konstantnim prosirenjem svoje ponude privukli su veliki broj musterija a i sam sam medju njima.Najveci izbor robe za sve potrebe kucnog gradjevinarstva.Velika ponuda okova,srafova,eksera,rucnog alata,kablova za instalacije,molerski program.

Gvožđara Gorsal
Ostavite komentar
  Mapa
  Gvožđara Gorsal
  Firme u blizini
  Gvozdjara Expert R, Tošin bunar 174, Novi Beograd, Beograd
  Gvozdjara Uradimo sami, Kneza Višeslava 31u, Rakovica, Beograd
  Metal shop Gruja, Trgovačka 32, Čukarica, Beograd
  Idi na vrh strane