Dodaj firmu

Cobratoys veleprodaja igračaka

Cobratoys je veleprodaja, distributer i uvoznik poznatih nemačkih brendova igračaka, kako u Šapcu, tako i u celoj zemlji
Pročitaj više

Stojana Čupića 15
Šabac

Guralice za decu su gotovo neophodne, u periodu kada mališani uče da hodaju i roditelji ne mogu da im u tome pomažu konstantno. Više o ovoj zanimljivoj temi, saznajte u nastavku našeg teksta.

Guralice za bebe

Deca počinju da uče da hodaju oko prvog rođendana, a neka do tad već i savladaju korake i postaju stabilna. Naravno, sve je individualno, ali ono što je sigurno, to je da vašem detetu treba pomoći, posebno ako vi imate još jedno ili dvoje male dece, kojima takođe treba da se  posvetite.

Dečije guralice

Veoma je teško učiti dete da hoda – to znaju svi roditelji, zbog toga što to zahteva jedan neprirodan položaj u kome smo polusavijeni, i tako moramo da hodamo zajedno sa mališanom. Ovo je, svakako, veoma lepo iskustvo, koje se događa jednom u životu, ali nije loše da u tom zadatku imamo sigurnog saveznika.

Bicikl guralica za decu

Guralice za decu mogu da se pojave u raznim oblicima. To mogu da budu obične guralice za bebe, ili da budu za nešto veću decu bicikl guralice, tricikl guralice, motor guralice... Materijal izrade takođe varira, pa su tu drvene ili plastične guralice, itd.

Dete je sa guralicom sigurno, neće pasti, a guralica pomaže da mališani nauče pravilno da hodaju. Oni mogu svuda da se kreću po kući koristeći guralice, tako da je veoma zanimljivo posmatrati ih.

Tricikl guralica za decu

Pored navedenog, dok deca koriste guralicu, roditelji mogu da odmore i da se posvete drugoj deci ili kućnim obavezama i poslovima. Tricikl guralice su posebno interesantne, jer imaju tri točkića, koja daju dodatnu stabilnost.

Motor guralica za decu

Motor guralica je nešto što se posebno dopada dečacima i oni će uživati da ovu guralicu koriste.

Drvene guralice za decu

Drvene guralice su napravljene od kvalitetnog prirodnog materijala, i kao takve su veoma cenjene, dugotrajne, izdržljive, stabilne.

Plastične guralice za decu

Plastične guralice za decu imaju nešto nižu cenu, ali su i one tako konstruisane da su sigurne i da će omogućiti vašem mališanu sigurne prve korake, i učenje hodanja, te zabavu i šetnju svuda po kući. Ne morate da razmišljate da li će dete pasti dok guralicu koristi, jer neće, one su upravo tako zamišljene i napravljene da štite mališane od mogućih povreda, padova i svega drugog neželjenog što bi moglo da se desi.

Guralice za decu cena

Roditelje uvek zanima koja je cena guralica. Naravno, na to utiče više faktora, a prvi je koja je vrsta guralice u pitanju. Nije svejedno ako je reč o običnoj plastičnog guralici, ili se radi o motor guralici, bicikl ili tricikl guralici i slično. Shodno tome, varira i cena, pa je najbolje da izaberete onaj model koji odgovara vašem detetu pre svega, ali i vašem kućnom budžetu.

Radi vaše orijentacije, navešćemo da je prosečna cena dečijih guralica oko pet hiljada. Najpovoljniji modeli su oko 2000 dinara, dok su naskuplji negde oko devet hiljada dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate na našem portalu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane