Savremeno poslovanje zahteva upotrebu viljuškara, jer bez ovih mašina ne bi bilo moguće istovariti, utovariti ili preneti određenu tešku i kabastu robu. Razlikujemo nekoliko tipova viljuškara, kao što su modeli sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, kompaktni viljuškari na motorni pogon, viljuškari velike nosivosti, kontejnerski, elektro viljuškari-trotočkaši i četvorotočkaši...

 

 

Znate li šta je zajedničko svim ovim mašinama, bez obzira na model? Svakom viljuškaru su potrebne kvalitetne i pouzdane gume!

Osobine guma za viljuškare

U ponudi firmi koje se bave prodajom guma za viljuškare, možete pronaći sve tipove guma, renomiranih svetskih proizvođača. Ako vam zatreba, moguća je usluga zamene punih guma pomoću prese koja se uz porudžbinu guma obično ne naplaćuje.

Kakve gume ćete izabrati za ovu nezamenljivu radnu mašinu, zavisi od toga kakav posao ona obavlja. Na primer, postoje modeli guma za viljuškare koji se preporučuju za celodnevne operativne primene, i to u teškim radnim uslovima.

Gume poseduju jedinstven dizajn šara za dobro kočenje i poboljšanu vuču. Meki elastični slojevi imaju odlične karakteristike za ublažavanje udara.

Postoje i takve gume za viljuškare koji se upotrebljavaju u fabrikama, vazdušnim lukama, lukama i skladištima... One imaju debeo i širok gazeći sloj koji osigurava odličan kontakt sa podlogom, dug vek trajanja i samočišćenje.

Gume za viljuškare – iskustva

Mnogi viljuškari se koriste pri standardnim radnim uslovima, a gume za njih su tako projektovane da obezbede visokokvalitetne performanse. Kvalitetan spoj od prirodnog kaučuka omogućiće dugotrajno korišćenje.

 

 

Mnogi kupci žele da za uloženi novac dobiju maksimalan kvalitet, odnosno optimalan vek trajanja u normalnim primenama. Sve to će omogućiti, između ostalog i sastav šara, odnosno dizajn profila. 

U ponudi ćete pronaći i pune gume za viljuškare, kao i pune gume sa bandažom PON-s. U pitanju su troslojne super elastične gume, koje se nalaze u svim dimenzijama.

Na raspolaganju vam stoji nekoliko svetski poznatih brendova, pa ćemo nabrojati karakteristike nekih od njih. 

Možete odabrati gumu za viljuškare super premium kvaliteta, koja je namenjena za rad u ekstremnim uslovima i to u tri smene. Pored nje, tu je i guma koja poseduje ekonomičan kvalitet, i sa njom se preporučuje upotreba mašine u jednoj smeni. Kao treću varijantu, spomenimo gume premijum kvaliteta, sa kojima viljuškar može raditi u dve do tri smene.

Za šta ćete se odlučiti, kao što vidite, zavisi od prirode i obima vašeg poslovanja. Svaku gumu krase odlične performanse, kvalitet, pouzdanost kao i dugotrajnost. 

Putem interneta, možete pogledati web prezentacije firmi koje se bave uslugom prodaje guma za viljuškare. Pored slika, opisane su karakteristike svake gume, kom tipu radne mašine je namenjena, za koliko smena u kontinuitetu, i naravno, istaknute su cene. Cene je moguće uporediti, a naručivanje se obavlja u nekoliko lakih koraka. 

Zahvaljujući uslugama brze pošte, gume za viljuškare stižu u roku od najviše dva radna dana, kada bude evidentirana vaša uplata. Pošto je viljuškar nezamenljiv radnik u vašem preduzeću, složićemo se svi da zaslužuje najbolje gume kako bi vam i dalje vredno služio u dugom periodu.

Gume za viljuškare – cena:

Cena guma za viljuškare zavisi od njihovih karakteristika, pa se u tom smislu kreće od 9500 din. sve do 21000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Gume za viljuškare
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Miodrag Kostic

Kvalitetne gume za viljuskare mozete da pronadjete na dosta mesta u Beogradu. Uglavnom su to u pitanju neki veliki kompleksi u kojima se prodaje i ostala industrijska oprema.

14.09.2017
Filip Milutinovic

Kada o ovim gumama pricamo, veoma je vazno da znate da je kvalitet nesto sto bi sigurno pre ili kasnije trebalo da dodje do izrazaja. Sve druge stvari su koliko samo mogu da vidim cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

05.05.2017
Jovana Milinkovic

Kada o ovim gumama pricamo nisu kod nas bas nekog mnogo dobrog kvaliteta.

21.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Ovo su po meni najbolje moguce gume bez kojih se zaista ne moze. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

07.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu sto se tice ovih guma, kvalitet je nesto sto je i vise nego prisutno.

23.03.2017
Todor Markovic

Zaista su ove gume nesto sto je bas onako dobro i kvalitetno.

09.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju su ovo i vise nego posebne gume. Licno sa njima imam veoma dobro iskustvo.

05.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene tice, ovde su sve gume priblizno slicnog kvaltieta.

04.03.2017
Marta Dencevic

zaisat po pitanju izbora ovih guma treba strogo da vodite racuna.

14.02.2017
Petar Jankovic

Nije problem u tome sto gume za viljuskare kostaju vise ili manje. Problem je u tome sto ne mogu da se kupe za neke male pare.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

ovde je samo veoma bitno da sve ove gume budu bas onako ozbiljnog kvaliteta. Ako se za njih odlucite, potrebno je samo to da se nikako ne pokajete.

18.01.2017
Ivan Stojanovic

Koliko mi se samo cini, gume za viljuskare, bas mogu da budu onako kvalitetne. U suprotom slucaju, nemate sta da sumnjate.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

U odredjenim periodima godine je gume za viljuskare bas onako tesko pronaci. BAs iz tog razloga ovo i nisu gume za svakoga.

13.12.2016
Marko Petrovic

Po pitanju ovih guma, mislim da cete imati malo teskoca da ih pronadjete.

25.11.2016
Jana Stankovic

Kada pricamo o kvalitetnim gumama za viljuskare. samo treba da posetite radnju Agrohim i onda sam sigurna da se po tom pitanu necete pokajati. ovo je definitivno jedan od najbolje snabdevenih radnji koja verovatno ima i jedne od najpovoljnijih maloprodajnih cenaa u Beogradu.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Mozda gume za viljuskare ne mogu da se pronadju bas na svakom mestu ali je sigurno da mogu da se kupe u radnji Hemika i to po veoma povoljnim cenama.

16.09.2016
Dusan Markovic

Kvalitetne gume za viljuskare mozete da pronadjete na dosta mesta u Beogradu. Uglavnom su to u pitanju neki veliki kompleksi u kojima se prodaje i ostala industrijska oprema.