SND Expo Drvo

4.0 | 5 ocena
Ulica: Kružni put Voždovački 125
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
SND Expo Drvo
Telefon: 011/
Mobilni: 066/

O nama

Ukoliko nemate centralno grejanje, a imate kuću onda je grejanje na pelet mnogo praktičnije rešenje.

Firma “SND Expo drvo“ u ponudi ima kvalitetan bukov pelet koji Vam omogućava sporije sagorevanje, čistiji prostor, komfor tako da ne morate da nekoliko puta tokom noći ustajete kako biste zagrejali prostor, ali i značajnu ekološku prednost.

Grejanje na ugalj i drva ponekad je suviše komplikovano, potrebno je dosta vremena kako bi se ogrev pripremio, a takođe, ova vrsta ogreva ostavlja veliki nered, koji svakodnevno morate da čistite.

Zato Vam mi preporučujemo grejanje na pelet a naša kompanija „SND Expo drvo“ nudi Vam veoma kvalitetan bukov pelet.

Ne samo da je pelet jednostavnije i čistije rešenje, ne zahteva pripremu pre korišćenja, već mnogo sporije sagoreva, što znači manje posla i manje obilaženja kotlarnice. Ovo je naročiti značajno tokom zimskih noći, kada morate da ustajete iz kreveta ukoliko se grejete na drva, dok je sa peletom to mnogo drugačije.

Ali sporo sagorevanje nije jedina prednost, već i velika energetska eikasnost, manji procenat vlage, što čuva vašu peć. Korišćenjem peleta ne trošite prorodne resurse, ovaj materijal je obnovljiv pa ćete učiniti mnogo za okolinu i ekologiju, ne samo u svom domu, već i okolini.

Ukoliko ste rešili da pojednostavite sebi život naručite pelet kod nas, a za samo 1-2 dana Vaša porudžbina biće na Vašoj adresi.

Osim peleta na našem stovarištu imamo i:

 • Ogrevno drvo
 • Brikete
 • Rezanu građu

Za sve informacije, slobodno nas pozovite.

Radno vreme: Ponedeljak-subota 7-16h!

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Prodaja peleta i briketa ELEKTIM, Vojvođanska 342, Surčin, Beograd
  Eko Step Pellet proizvodnja i prodaja peleta, Vojvode Stepe 18, Beograd, Srpskih Vladara 3, Petrovac na Mlavi, Voždovac, Beograd
  Ekoline kotlovi i kamini na pelet, Bulevar Kralja Aleksandra 518g, lok 3, Zvezdara, Beograd
  Jokić Promet prodaja i dostava peleta, Milošev Kladenac 1a, Zvezdara, Beograd