Klimatizacija i grejanje Mitsubishi Electric

0.0 | 0 ocena
Ulica: Ugrinovački put 11 deo br.7
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Klimatizacija i grejanje Mitsubishi Electric
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.venting.rs

O nama

KLIMATIZACIJA I GREJANJE MITSUBISHI ELECTRIC

Osnovna delatnost firme Venting d.o.o. je distribucija i servisiranje klimatizacionih sistema jednog od vodećih svetskih proizvođača “Mitsubishi Electric”. U našoj ponudi nalazi se široka paleta uređaja za grejanje i hlađenje koji će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Takođe, vršimo i kompletno izvođenje termo-tehničkih instalacija.

Prijatna sobna temperatura je osnovni preduslov za ugodan osećaj, jer ljudi tokom života barem dve trećine vremena provode u zatvorenim prostorijama. Firma Venting d.o.o. nudi široku paletu uređaja koji pružaju mogućnost optimizacije energetske vrednosti i povećanje ugodnosti u Vašem domu ili kancelariji, bilo da se radi o grejanju ili hlađenju.

Bogat prodajni asortiman preduzeća Venting d.o.o. čini kompletna oprema renomiranog proizvođača “Mitsubishi Electric”

-Klima uređaji za klimatizaciju kuće ili manjeg poslovnog prostora:

 • Zidne jedinice
 • Parapetne jedinice
 • Kanalske jedinice
 • Četvorostrane kasetne jedinice
 • Jednostrane kasetne jedinice
 • Multi-split sistemi

-Komercijalni sistemi za poslovne prostore:

 • Mono i multi split sistemi
 • Toplotne pumpe
 • Širok izbor unutrašnjih jedinica za grejanje i hlađenje poslovnih prostora raznih namena, uz mogućnost pripreme sanitarne vode

-Profesionalni multifunkcionalni sistemi namenjeni profesionalnim i integralnim rešenjima klimatizacije većih poslovnih objekata, hotela, bolnica i drugih sličnih objekata:

 • Visoko efikasni sistemi direktne ekspanzije
 • Vodeni sistemi

Sve naše uređaje karakteriše visoka efikasnost, napredna tehnologija i kompaktni dizajn što garantuje da će se lako uklopiti u enterijer Vašeg doma ili kancelarije, pri tom obezbeđujući još veći komfor i štednju energije, bilo da se radi o grejanju ili hlađenju. Takođe, vršimo usluge servisiranja svih vrsta klimatizacionih sistema, kao i izvođenje termo-tehničkih instalacija.

Iz naše ponude posebno izdvajamo najnoviju generaciju grejnih sistema renomiranog proizvođača “Mitsubishi Electric” koji obezbeđuju još veći komfor i uštedu energije. Toplotne pumpe Zubadan predstavljaju jedinstveno rešenje koje može objediniti grejanje, hlađenje, kao i snabdevanje toplom sanitarnom vodom.

Ovaj sistem se sastoji od spoljne jedinice koja je opremljena naprednim inverterskim regulatorom koji obezbeđuje preciznu regulaciju temperature i unutrašnje jedinice – Hydroboxa koja se lako ugrađuje i istovremeno štedi prostor. Zahvaljujući svojim karakteristikama toplotne pumpe Zubadan “Mitsubishi Electric” obezbeđuju maksimalne rezultate, čak i na niskim temperaturama do -28°C, uz minimalan utrošak električne energije i sa 100% učinkom bez ikakvih dodatnih elektro grejača.

Klimatizacija i grejanje VENTING DOO ovlašćeni uvoznik i distributer Mitsubishi Electric, Ugrinovački put 11 deo broj 7, 11080 Beograd - Zemun

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Gavrilovic
  09.05.2018 11:21

  Dobra i kvalitetna klimatizacija je preduslov za prijatan nacin zivota u prostoru gde boravimo. Bilo da je upitanju grejanje ili hladjenje firma VENTING vam nudi siroku paletu uredjaja koji pruzaju mogucnost optimizacije energetske vrednosti.Prijatan ugodnost koju cete osecati bilo da se radi o grejanju ili hladjenju.

  Zoran Josipovic
  15.01.2017 06:21

  Prijatna sobna temperatura je osnovni preduslov za ugodan osecaj.Firma Venting doo nudi siroku paletu uredjaja koji pruzaju mogucnost optimizacije energetske vrednosti i povecanje ugodnosti u vasem domu ili kancelariji,bilo da se radi o grejanju ili hladjenju.

  Firme u blizini

  Citerm Heating Systems, Miroslava Jovanovića 17, Zvezdara, Beograd
  Binemikom, Toše Jovanovića 11, Čukarica, Beograd
  Izvodjenje grejanja Evga, Petkovačka 2d, Borča, Beograd
  Hidroterm grejanje, vodovod i klimatizacija, Vojni put 569e, Zemun, Beograd
  Majstor Za Grejanje, Petkovačka 67, Borča, Beograd
  Sadra Mont kompletni sistemi za grejanje, Maksima Gorkog 78/9, IV sprat, Zvezdara, Beograd
  Topiz kaloriferi, Branka Radičevića 26, Borča, Beograd
  Boban centralno grejanje, /, Zvezdara, Beograd
  Oziris Elektrik, Bulevar Oslobođenja 18b, Savski venac, Beograd