O nama - GRAFIČKE USLUGE "ŠTAMPA VELIKIH I MALIH FORMATA AS ŠTAMPARIJA"


Štamparija AS nudi Vam usluge digitalne štampe svih formata, brendiranje automobila i izloga, zidnu i prozorsku grafiku, kao i katovanje folija najjeftinije. Sve poslove koje nam poverite obavićemo uredno, odgovorno i u najkraćem mogućem periodu, štedeći Vaše vreme i novac.

Sa željom da Vam ponudimo originalno idejno rešenje, naš tim dizajnera će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri realizaciji istog u cilju promovisanja Vašeg proizvoda ili usluge na najvišem nivou. Domen naših usluga obuhvata:


Solventna štampa je oblik digitalne štampe u punom koloru koja se koristi kod autografike, izrade bilborda, banera, svetlećih reklama, brendiranja izloga, poslovnih prostora i sajamskih štandova. Širok izbor i otpornost materijala, postojanost boja, kao i veliki formati, solventnu štampu čine idealnom za spoljašnju i unutrašnju primenu.

Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme u mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge ecosolvent štampe koju karakteriše izuzetno visok nivo kvaliteta štampe. Ecosolvent štampa je vrsta inj jet štampe koja se primenjuje za izradu materijala koji se koristi u reklamnim kampanjama. Jedinstvena ink-jet tehnologija naše opreme omogućava postizanje visoke rezolucije i veoma brze štampe.

PVC nalepnice su jako čest štampani materijal koji susrećemo skoro svakodnevno. Zbog svojih karakteristika mogu se korsititi u gotovo svim prilikama: deklaracije, etikete, znaci, samolepljivi letci, obaveštenja, putokazi, uputstva. Jedna od naših usluga je štampa PVC nalepnica svih namena i oblika.

Ukoliko želite da na efikasan način prezentujete Vaše poslovanje ili usluge potencijalnim kupcima, nudimo Vam kompletno brendiranje automobila. Štampa PVC folija je najčešći vid štampe velikog formata, jer su folije otporne na spoljašnje uticaje i kao takve su najbolje za brendiranje izloga, štandova, automobila, kao i izradu reklamnih panoa i podnu grafiku. Štamparija AS nudi Vam katovanje folija najjeftinije.

RADIMO ISPORUKU STAMPE BRZOM POSTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE!

Radno vreme:
Svaki dan od 00-24h

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na telefon:
Mob: 065/ 24 05 406

Štamparija AS, Banovo brdo

Iskustva i preporuke posetilaca

24.03.2017 11:28
Ana Milosavljevic

Ukoliko zelite da na efikasan nacin prezentujete vase poslovanje ili usluge potencijalnim kupcima,nude vam kompletno brendiranje automobila.Folije otporne na spoljasnje uticaje.

11.06.2016 08:45
Kristina Milosevic

Ovde sam pronasla bas ono sto mi je trebalo kao reklamni materijal za svoj salon.Prezadovoljna sam izradom reklame na izlogu lokala.Pedantno,precizno a moj lokal uzgleda lepse nego ikad.Sve preporuke za kvalitet.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Graficke usluge
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Graficke usluge "Stampa velikih i malih formata AS Stamparija"
  • Štampa velikih i malih formata AS štamparija,
  • Zidna grafika,
  • Prozorska grafika,
  • Katovanje folija najjeftinije,
  • Graficke usluge "Stampa velikih i malih formata AS Stamparija" radno vreme