Grafičke Usluge BG Digital Print

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - GRAFIČKE USLUGE BG DIGITAL PRINT


BG Digital Print nudi širok dijapazon usluga iz oblasti digitalne štampe, ofset štampe, sito štampe, tampon štampe, zlatotisak štampe, UV štampe i štampe velikih formata. Pored toga, domen našeg rada obuhvata izradu web sajta i logotipa vaše firme, kao i sav potreban grafički dizajn.

Bilo da su vam potrebne pozivnice za venčanje, vizit karte, kalendari, brošure, akreditacije, flajeri, servisne knjižice ili reklamni materijal, štamparija BG Digital Print ima pravo rešenje za vas. Dugogodišnje iskustvo i primena najsavremenije opreme, garantuju vrhunski kvalitet izrade štampanog materijala, što potvrđuje i veliki broj zadovoljnih klijenata kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Za sve bitne događaje u vašem životu koje želite da najavite na poseban način, BG Digital Print nudi izradu unikatnih ručno rađenih pozivnica po kojima smo postali prepoznatljivi. Po vašoj želji i ideji ručno pravimo pozivnice za venčanja, rođendane i druge proslave, od najkvalitetnijih papira i materijala, sa zlatotisk štampom u nekoliko boja.

BG Digital Print je jedna od retkih štamparija u gradu koja se bavi izradom greb greb popust kartica koje predstavljaju inovativan način da iskažete zahvalnost vašim klijentima, za razliku od zastarelih kupona na flajerima. Koncept se svodi na to da im poklanjate pažnju, popustima koje oni sami "grebući" vašu karticu osvajaju. Najviše se koriste greb greb popust kartice standardne veličine vizit karte, gde je na jednoj strani popust ispod greb polja, a druga strana se koristi kao vizit karta.

Sve veću pažnju i primenu dobijaju papirići za žvake koji su ciljano osmišljeni za kafiće, restorane i ugostiteljske objekte. Osnovna svrha ovog vrlo praktičnog proizvoda jeste savesno odlaganje otpadne iskorišćene žvakaće gume.

Ukoliko želite originalne i moderne vizit karte koje će oduševiti sve vaše partnere, kod nas iste možete naručiti po najpovoljnijoj ceni od 470 dinara za 100 komada. Nakon vašeg odobravanja dizajna, zahvaljujući digitalnoj tehnologiji, vizi karte su gotove za samo 20 minuta.

BG Digital Print nudi bogat izbor reklamnog materijala na kome štampamo tehnikom laserske gravure, tampon štampom, UV lakiranjem, sito štampom... Štampa velikih formata odnosi se na štampu cerada, folija za izloge ili LED reklame, roll-up banere, postere itd... Takođe, u ponudi imamo i servisne knjižice za auto servise.

***Pitate se šta još možemo da štampamo?
Možemo da štampamo sve!***

Naručenu robu možete preuzeti kod nas, a možemo vam poslati kurirskim službama.

Radno vreme:
radni dani 9-17h, uz mogućnost kontaktiranja do 22h i vikendom

Katalog naših proizvoda možete pogledati na linku: bgdigitalprint.rs/katalog_BGDP.pdf
Posetite naše sajtove: bgdigitalprint.rs i pozivnicezaveselja.com
E-mail: bgdigitalprint@gmail.com

Pratite nas putem Instagrama:
@bgdigitalprint
@pozivnicezaveselja

BG Digital Print, Dragoljuba Stojanovića 2 levi prilaz 2a, Kaluđerica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Graficke usluge
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Grafičke Usluge BG Digital Print
  • BG Digital Print,
  • BG Digital Print Grafičke Usluge,
  • Grafičke Usluge Kaluđerica,
  • grafički dizajn Kaluđerica,
  • BG Digital Print Beograd,
  • BG Digital Print radno vreme