Mobilne kuće "Smart Mobile Homes"

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - MOBILNE KUĆE “SMART MOBILE HOMES”


Mobilne kuće su komforni pokretni objekti koji se mogu lako prebaciti sa jedne na drugu lokaciju. Nakon dugog niza godina dizajniranja došli smo do proizvoda za sve ljubitelje ovakve vrste kuća, ali smo otišli i nekoliko koraka dalje.

Napravili smo jedinstveni proizvod koji se od čvrstih, zidanih kuća ne razlikuje u pogledu udobnosti i komfora, sigurnosti, zvučne i toplotne izolacije.

Vreme izgradnje je mnogo kraće, za njihovo postavljanje nisu potrebne komplikovane procedure izdavanja građevinskih i urbanističkih dozvola i što je najvažnije cene mobilnih kuća Smart Mobile Homes su bar duplo niže od ostalih proizvođača u regionu i šire.

U kvalitativnom i konstrukcijskom smislu pomerili smo sve standarde, i u odnosu na konkurentne svetske proizvođače ponudili bolja i kvalitetnija rešenja - od prevoza i sklapanja kuća na licu mesta do značajno povećane visine plafona, jačine konstrukcije i debljine spoljnih zidova.

Svi modeli Smart Mobile Homes namenjeni su boravku tokom cele godine, jer vrhunska termo izolacija čini ih toplim u zimskom periodu i prijatnim u vrelim, letnjim mesecima.

Koristimo kvalitetni građevinski materijal, a profesionalna izrada mobilne kuće čini otpornim i sigurnim u svim vremenskim uslovima, pružajući jednak komfor i ugođaj kao zidani ili montažni objekti samo bez gradilišta, prašine i dugog čekanja.

Preostaje Vam samo da unesete svoje lične stvari i po neki detalj koji će dodatno ukrasiti Vaš prostor.

U ponudi imamo veliki broj modela, u skladu sa Vašim željama, potrebama i mogućnostima.
Nudimo vam Economy, Classic i Future model.

Ekonomy mobilne kuće:
- u ponudi je model sa jednom ili dve spavaće sobe, dizajniran za parove ili porodicu sa decom. Ovo je manji model sa širinom do 3,6 i dužinom do 11 metara. Površina ovog modela kuća je od 18 do 46 m2.

Classic mobilne kuće:
- u ponudi je model sa jednom ili dve spavaće sobe, dizajniran za parove ili šestočlanu porodicu u verziji sa tri spavaće sobe. Ovo je naš najveći model sa širinom do 4,3 i dužinom do 13 metara. Površina kuća kreće se od 18 do 53 m2.

Future mobilne kuće:
- u ponudi je model sa jednom ili dve spavaće sobe, ili dva odvojena apartmana, dizajniran za parove ili četvoročlanu porodicu u verziji sa dve spavaće sobe. Ovo je naš “pametni” model sa širinom do 4,3 i dužinom do 13 metara.

Modeli ovih kuća izrađuju se od 38 do 56 m2 površine.
Future modeli su opciono opremljeni pametnom klimatskom kontrolom koja prema potrebi ugreje ili ohladi kuću pre Vašeg dolaska.
Mogu biti opremjeni smart home sistemom sa IOS, Android ili Windows operativnom platformom.
Svi modeli kuća imaju ugrađene kuhinje koje uključuju ugradni pult, frižider sa zamrzivačem, ugradnu plinsku ili električnu ploču za kuvanje, ugradnu rernu i aspirator.

Kupatila su kompletno opremljena i sastoje se od tuš kabine, toaleta, lavaboa sa postoljem i ormara sa ogledalom. Pojedini modeli su uz tuš kabinu opremljeni i kadom, ili dodatnim kupatilom u master spavaćoj sobi.

Elektro instalacije su sprovedene po celoj kući, sa led plafonskom rasvetom i duplim utičnicama sa usb portovima za punjenje mobilnog telefona, a TV priključci su u dnevnom boravku i svakoj spavaćoj sobi.

Sve kuće vam isporučujemo sa 10 godina garancije.
Naš stručni tim sa višegodišnjim iskustvom rado će odgovoriti na sva pitanja i pomoći Vam u izboru novog doma.

Naš moto je – od projekta do vašeg novog doma.

Smart Mobile Homes,
Info Box d.o.o.
Ulofa Palmea 2a, Beograd
Email: office@mobilnekuce.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Gradjevinske firme
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mobilne kuće "Smart Mobile Homes"
  • Mobilne kuće Smart Mobile Homes,
  • Mobilne kuće Zvezdara,
  • Mobilna kuća,
  • Montazne kuce Zvezdara,
  • Smart Mobile Homes Beograd