O nama - SAVIJANJE LIMOVA ESCOTERM


Firma Escoterm iz Zemuna već dugi niz godina pruža stručnu i profesionalnu uslugu u metaloprerađivačkoj delatnosti. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i velikom broj uspešno završenih projekata, garantujemo uspešno rešavanje svih problema vezanih za oblast bravarije i limarije.

Domen naših usluga odnosi se na:

  • -Sečenje, bušenje i savijanje limova
  • -Zavarivanje
  • -Bravarske radove
  • -Izradu krovnih i fasadnih panela i profila

Zahvaljujući upotrebi savremenih mašina, alata i opreme za obradu metala, naše stručno i profesionalno osoblje u mogućnosti je da ispuni najstrožije zahteve iz oblasti obrade limova debljine do 10mm i dužine 3000mm. U našem radu koristimo hidrauličnu presu kojom vršimo
savijanje limova (deformacijom, oblikovanjem ili rundovanjem) za potrebe izrade oluka, oklapnika ili veter lajsni. Takođe, upotrebom bravarske tremilice, obavljamo sečenje čeličnih profila, flahova i cevi na željenu dužinu.

Još jedna oblast našeg delovanja je izvođenje svih vrsta bravarskih radova, počevši od izrade i ugradnje vrata i ograda, pa sve do prepravke i nadogradnje već izvedenih radova. Nakon izlaska na teren i uzimanja svih neophodnih mera, naš stručni tim će ponuditi rešenja za finalni izgled bravarije, poštujući Vaše želje i zahteve. Takođe, firma Escoterm nudi Vam izradu krovnih i fasadnih limova od pocinkovanog i plastificiranog lima, po željenoj meri.

U našem posedu nalaze se elektromotorne makaze koje nam omogućavaju isecanje svih vrsta limova debljine 10mm i dužine 3000mm, kao i prokron, nerađujućih limova sa izuzetnom preciznošću i po merama klijenata. Ukoliko je potrebno, na traženim mestima bušimo i probijamo rupe i pripremamo lim za dalju obradu ili montažu. Pored toga, naše stručno i profesionalno osoblje nudi Vam uslugu isecanja uglova, uz precizno štelovanje ugla, kako bi se sve pripremilo za kasniju izradu različitih vrsta ormana, kutija, radnih površina i sl.

Posedujemo i CO2 aparate za zavarivanje, kao i TIG aparate 250 i 350 A, za profesionalno zavarivanje koji u postupku koriste volfram u inertnom gasu što omogućava zavarivanje bakra, čelika, inoxa, aluminijuma i bakarnih legura, kvalitetnim spojem. Prilikom zavarivanja primenjujemo rutilnu, bazičnu ili gusanu metodu koje obezbeđuju izdržljivost i dugotrajnost materijala na mestu vara.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-17h
subota od 08-15h

Savijanje limova Escoterm, Kralja Vladislava 58, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2018 02:07
Dejan Stefanovic

Sve usluge vezano za savijanje lima,bravarske ,secenje i brusenje lima.Ako zelite kvalitet uz odlicnu cenu onda sete na pravom mestu!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Bravarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Savijanje limova Escoterm
  • Savijanje limova,
  • Savijanje limova Escoterm,
  • Savijanje limova Escoterm radno vreme