Savijanje limova Escoterm

5.0 | 3 ocena
Ulica: Kralja Vladislava 58
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Savijanje limova Escoterm
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.escoterm.rs

O nama

SAVIJANJE LIMOVA ESCOTERM

Firma Escoterm iz Zemuna već dugi niz godina pruža stručnu i profesionalnu uslugu u metaloprerađivačkoj delatnosti. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i velikom broj uspešno završenih projekata, garantujemo uspešno rešavanje svih problema vezanih za oblast bravarije i limarije.

Domen naših usluga odnosi se na:

 • Sečenje, bušenje i savijanje limova
 • Zavarivanje
 • Bravarske radove
 • Izradu krovnih i fasadnih panela i profila

Zahvaljujući upotrebi savremenih mašina, alata i opreme za obradu metala, naše stručno i profesionalno osoblje u mogućnosti je da ispuni najstrožije zahteve iz oblasti obrade limova debljine do 10mm i dužine 3000mm. U našem radu koristimo hidrauličnu presu kojom vršimo
savijanje limova (deformacijom, oblikovanjem ili rundovanjem) za potrebe izrade oluka, oklapnika ili veter lajsni. Takođe, upotrebom bravarske tremilice, obavljamo sečenje čeličnih profila, flahova i cevi na željenu dužinu.

Još jedna oblast našeg delovanja je izvođenje svih vrsta bravarskih radova, počevši od izrade i ugradnje vrata i ograda, pa sve do prepravke i nadogradnje već izvedenih radova. Nakon izlaska na teren i uzimanja svih neophodnih mera, naš stručni tim će ponuditi rešenja za finalni izgled bravarije, poštujući Vaše želje i zahteve. Takođe, firma Escoterm nudi Vam izradu krovnih i fasadnih limova od pocinkovanog i plastificiranog lima, po željenoj meri.

U našem posedu nalaze se elektromotorne makaze koje nam omogućavaju isecanje svih vrsta limova debljine 10mm i dužine 3000mm, kao i prokron, nerađujućih limova sa izuzetnom preciznošću i po merama klijenata. Ukoliko je potrebno, na traženim mestima bušimo i probijamo rupe i pripremamo lim za dalju obradu ili montažu. Pored toga, naše stručno i profesionalno osoblje nudi Vam uslugu isecanja uglova, uz precizno štelovanje ugla, kako bi se sve pripremilo za kasniju izradu različitih vrsta ormana, kutija, radnih površina i sl.

Posedujemo i CO2 aparate za zavarivanje, kao i TIG aparate 250 i 350 A, za profesionalno zavarivanje koji u postupku koriste volfram u inertnom gasu što omogućava zavarivanje bakra, čelika, inoxa, aluminijuma i bakarnih legura, kvalitetnim spojem. Prilikom zavarivanja primenjujemo rutilnu, bazičnu ili gusanu metodu koje obezbeđuju izdržljivost i dugotrajnost materijala na mestu vara.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-17h
subota od 08-15h

Savijanje limova Escoterm, Kralja Vladislava 58, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dejan Stefanovic
  07.05.2018 02:07

  Sve usluge vezano za savijanje lima,bravarske ,secenje i brusenje lima.Ako zelite kvalitet uz odlicnu cenu onda sete na pravom mestu!

  Firme u blizini

  Gradjevinska bravarija Demont, Sutjeska bb, Borča, Beograd
  Bravarija Ivan, Prvomajska 102, Zemun, Beograd
  Gradjevinska bravarija MAJOR, Dobanovački put 103d, Altina, Zemun, Beograd
  Obrada inoxa Escoterm, Kralja Vladislava 58, Zemun, Beograd
  Građevinska bravarija Invar, Senjska 8b, Zemun, Beograd
  Lemont bravarija, Marka Peričina Kamenjara 64, Zemun, Beograd
  Mića - Bravarske usluge, /, Novi Beograd, Beograd
  Bravarija Vuxa 10, Bulevar Vojvode Mišića 39, Savski venac, Beograd
  1 Oktobar Građevinska bravarija, Vojni put I/63, Zemun, Beograd