O nama - BRAVARIJA IVAN


Bravarija Ivan iz Zemuna bavi se izvođenjem svih bravarskih radova na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u gradu. Naš proizvodni program čine tradicionalni i savremeni dizajn, kao i projektovanje po Vašim ili našim idejama i modelima.


Ukoliko želite da Vašu kuću, poslovni prostor ili zgradu krase najlepše ograde, gelenderi ili nadstrešnice, bravarija Ivan je prava adresa za Vas. Domen naših usluga odnosi se na izradu:

  • -zaštitinih rešetki
  • -balkonskih ogradica
  • -dvorišnih ograda
  • -nadstrešnica
  • -metalnih konstrukcija

Dvorišne ograde su jedan od neizbežnih detalja koje krase Vaš dom, ali mu i pružaju dodatnu sigurnost. Bravarija Ivan nudi usluge izrade, dopremanja i ugradnje dvorišnih ograda elegantnih formi i izuzetnog kvaliteta trajnosti koje će se savršeno uklopiti u Vaš eksterijer.


U ponudi bravarske radionice Ivan je izrada zaštitnih rešetki za vrata i prozore koje će Vašem stambenom ili poslovnom objektu pružiti dodatnu sigurnost i zaštitu od provala. Zaštitne rešetke izrađujemo od kovanog gvožđa i čeličnih cevi, po zahtevima klijenata koji, takođe, imaju mogućnost izbora boje i dizajna po želji.


Našim klijentima nudimo i mogućnost izrade nadstrešnica koje su najbolje rešenje za zaštitu od loših vremenskih uslova, kao što su: kiša, sneg, grad, vetar. Proizvodimo za Vas nadstrešnice za automobile, terase, ulaze u kuće i poslovne prostore, kao i mnoge druge namene.


Svi naši proizvodi izrađeni su od visoko kvalitetnih materijala koji ispunjavaju visoke standarde sigurnosti, kvaliteta i dugotrajnosti. Posebnu pažnju posvećujemo završnoj obradi i kontroli kvaliteta proizvoda, tako da prilikom farbanja koristimo boje vrhunskog kvaliteta, velikog izbora boja i nijansi.


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, vrhunskom kvalitetu naših proizvoda, kao i konkurentnim cenama stekli smo poverenje velikog broja klijenata čija smo srdačna preporuka. Naše ograde, nadstrešnice i gelenderi krase mnoge domove u Zemunu, Beogradu, ali i šire.


Radno vreme:

svaki dan od 10h-20h


Bravarija Ivan, Prvomajska 102, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2018 01:42
Radomir Petrovic

Odlican kvalitet i usluga vam nudi BRAVARIJA IVAN.Velik izbor balkonskih ogradica i dvorisnih ograda.Odlican kvalitet nadstresnica koje sluze u zastiti od losih vremenskih uslova kise,snega grada.Dugogodisnje iskustva vam garantuje dobar kvalitet i zahvalne korisnike!

17.05.2016 10:34
Sanja Kekic

Bravarija Ivan vam nudi veliki izbor balkonskih ogradica i dvorisnih ograda.Vrhunski kvalitet,moderan dizajn i sve je tako ukomponovano da deluje savrseno.Nosim samo pozitivne utiske iz saradnje sa ovom bravarijom zbog kvaliteta i odnosa cene.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Bravarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bravarija Ivan
  • Bravarija Ivan,
  • Bravarija Ivan radno vreme,
  • Bravarija Ivan kontakt telefon