Svaka godina i svaka sezona je dobra za Goodyear gume. Ako je pneumatik za vas sinonim za sigurnost i bezbednost u vožnji, a pri tome tražite i vrhunski kvalitet, odlučite se za Goodyear. 

 

 

U pitanju je najveći proizvođač guma u Severnoj i Južnoj Americi, a drugi po veličini u Evropi. Na domaćem tržištu, Goodyear je poznat po gumama premijum kvaliteta, za putnička i komercijalna vozila.

Letnje Goodyear gume

U dvadeset pet zemalja širom sveta, u preko šezdeset fabrika, Goodyear gume proizvodi preko sedamdeset pet hiljada ljudi. Konstantno se osmišljavaju inovacije, čime se pomeraju standardi u industriji guma. 

Tehnologija “RunOnFlat“ vam omogućava da pređete čak do osamdeset kilometara sa praznom gumom, da biste stigli do mesta na kome možete da zamenite pneumatik.

Zimske Goodyear gume

Postoje Goodyear pneumatici koji imaju ojačan bočni zid, i mogu da podnesu težinu vozila, čak i ako je pritisak u njima jednak nuli. Sve to znači da ne morate da menjate gumu pored puta, što često zna da bude veoma opasno. 

Više od sto godina projektovanja, proizvodnje i novih otkrivanja, garantuje vam bezbrižnu vožnju uz Goodyear gume.

Goodyear gume od 13’

Zimske gume su sačinjene od specijalne smese gume i silikona koja se bolje ponaša pri temperaturama nižim od plus sedam stepeni Celzijusovih. Za razliku od letnjih, zimske gume se  neće stvrdnuti na niskoj temperaturi, pa iz tog razloga, bitno ih je korisiti i na suvom asfaltu, pri hladnim uslovima. 

Goodyear gume od 14’

Kada je na putevima sneg, led ili poledica, vas zakon obavezuje na korišćenje zimskih pneumatika. Ako to ne biste ispoštovali, a izazovete neku saobraćajnu nezgodu, svaka šteta, materijalna ili nematerijalna, vaša je odgovornost. U ovom slučaju, osiguranje ne pokriva naknadu štete.

 

Goodyear gume od 15’

Vožnja sa letnjim gumama tokom zimskih meseci, tretira se kao teža tehnička neispravnost vozila. Sa druge strane, ako zimske gume vozite preko leta, niko vas neće zbog toga kazniti, ali time ste sami izabrali da bespotrebno habate svoj pneumatik i na taj način mu skraćujete vek. Uskoro ćete se naći u situaciji da kupujete nove zimske gume, jer će stare „oćelaviti“, to jest izgubiti svoje šare, pošto ste ih vozili po vrelom asfaltu.

Goodyear gume od 16’

Gore opisano, nije jedino što predstavlja nepotreban izdatak, tu je i povećana potrošnja goriva. Nesigurna vožnja se ogleda kroz slabije kočenje, loše ponašanje pri skretanju i oštrim manevrima, dok visoke temperature trajno menjaju karakteristike materijala od koga su gume izrađene. Zato je naš savet – sve u svoje vreme!

Goodyear gume od 17’

Kada zimska sezona prođe, skinućemo gume i ostaviti na čuvanje do sledećeg novembra. Uslugu čuvanja guma nude mnoge vulkanizerske radnje. Kada majstor bude skidao vaše pneumatike, najpre će obeležiti njihove pozicije na automobilu, kako bi pri sledećem postavljanju mogao da im zameni mesta.

Goodyear gume od 18’

Napred opisana zamena mesta gumama, veoma je važna zbog njihovog ravnomernog habanja. Ako su dva pneumatika nova, a dva stara, to vas pri vožnji u zimskim uslovima izlaže velikom riziku. Razlog je u tome što novi pneumatici ostvaruju nesrazmerno veću trakciju, što uzrokuje brojne neprijatnosti, pa čak se može dogoditi i da izletite sa puta. 

Iz svih tih razloga, prilikom kupovine pneumatika ne bi trebalo štedeti, a ako vaš izbor padne na Goodyear gume, znajte da ste sebi u narednih par sezona, obezbedili bezbednu, bezbrižnu i udobnu vožnju.

Goodyear gume – cena:

Cena Goodyear guma zavisi od njihovih dimenzija, od sezone za koju su namenjene i slično. U tom smislu, za letnje Goodyear gume potrebno je izdvojiti od 6350 din. sve do 40355 dinara. Za zimske Goodyear gume, trebalo bi platiti od 7300 din. sve do 43000 dinara.  

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.   

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Goodyear gume
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

23.10.2018
Sinisa Peric

Firma pneumaster ima po meni najbolju ponudi goodyear guma u gradu. Ja stalno kupujem kod njih i prezadovoljan sam pa ih ovim putem i preporucujem svima.

14.09.2017
Filip Milutinovic

Goodyear gume jesu dobre gume i sigurno da kao takve u potpunosti opravdavaju cenu. Jedini je problem u tome sto su cene zaista velike tako da se uvek moze postaviti pitanje da li se tako nesto sigurno dovoljno dobro isplati.

05.05.2017
Jovana Milinkovic

Pre svega je stvar u tome da su ovo gume koje su inace bas onako dobrog kvaliteta.

21.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Ako nesto valja u celoj prici, onda su to bas ove gume bez kojih se zaista ne moze.

07.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu bi ovo trebale da budu lepe gume i nista vise sem toga.

23.03.2017
Todor Markovic

Po meni su ovo gume koje su odlicnog kvaliteta. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

09.03.2017
Simona Vucinic

Pre svega, slobodno mogu da kazem da su ovo gume narocito dobrog kvaliteta.

05.03.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, ove gume jednostavno nisu za svakoga. U svakom slucaju treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

04.03.2017
Marta Dencevic

naravno da je sto se ovih guma tice, kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

14.02.2017
Petar Jankovic

Pre svega smatram da ovo mogu da budu gume odlicnog kvaliteta. Sve drugo je cisto bacanje para, bar kada govorimo o gumama iz srednje klase.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Moje je generalno misljenje da sto se tice, ovih guma, veoma je vazno da se odlucite upravo za kvalitet.

18.01.2017
Ivan Stojanovic

Sto se ovih guma tice, samo treba da se odlucite za kvalitet.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ovo su ipak gume u koje ako mene pitate mozete da imate puno poverenje. Mada ije to sad neki bas top kvalitet.

13.12.2016
Marko Petrovic

Ovo su bas kvalitetne i dobre gume ali jednostavno nisu za svaciji dzep.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pravilu, ovo su veoma kvalitetne gume u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite. Ukoliko se vec i odlucite za tako nesto, najbolje je da kupite kvalitetno u radnji Stankovic.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Ovo su zaista gume jednog dosta solidnog kvaliteta ali treba da ih kupite na nekom proverenom mestu. Svakako da je primere jednog takvog mesta Radial.

16.09.2016
Dusan Markovic

Ovo su zaista vrhunske i profesionalne gume u koje je najbolje da ulozite ako mislite da vas posluze bez problema nekoliko godina intenzivno.