Gipsani radovi TBM Trade

0.0 | 0 ocena
Ulica: Torlačka 9
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Gipsani radovi TBM Trade
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
tbm-gipsaniradovi.com

O nama

GIPSANI RADOVI TBM TRADE

Firma TBM Trade je specijalizovana za izvođenje gipsanih radova i kompletne adaptacije stambenih i poslovnih prostora, po sistemu “ključ u ruke”. Pored izvođenja radova, oblast našeg delovanja obuhvata i izradu idejnog rešenja, kao i projektovanje enterijera u skladu sa željama i zahtevima klijenta.

Gipsani radovi su postali sve popularniji zbog brze i čiste montaže, odličnih mehaničkih svojstava i lagane konstrukcije koja ne opterećuje noseće stubove. U kombinaciji sa odgovarajućom izolacijom postiže se odlična zvučna izolovanost i značajna ušteda energije.

Firma TBM Trade izvodi sledeće gipsane radove:

Ukoliko Vam ne odgovara raspored prostorija u stanu ili kancelariji i želite da isti učinite funkcionalnijim, naša preporuka su pregradni zidovi. Gips konstrukcije se lako i brzo ugrađuju, što omogućava značajnu uštedu vremena i novca. U pregradne zidove se mogu sakriti sve vrste instalacija, kao što su: električni kablovi, vodovodne i druge cevi, tako da ne narušavaju enterijer samog prostora.

Spušteni plafoni su još jedan od sinonima moderne arhitekture koji se zbog svojih višestrukih funkcija često koristi u opremanju enterijera kako modernih objekata, tako i kod oblaganja plafona u starim objektima. Pored estetski lepog izgleda, spušteni plafoni imaju i praktičnu primenu, jer se ispod njih mogu postaviti zvučna i termička izolacija, klimatizacija, rasveta i sl.

Pored gipsanih radova, firma TBM Trade nudi i kompletne molerske radove, od klasičnog krečenja do elegantnih dekorativnih tehnika: spatulati, travertino, ottocento, coccio antico, encanto i sl. Naš rad karakteriše pedantnost, preciznost i maksimalna zaštita prostora u kome radimo.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 08-17h

Gipsani radovi TBM Trade, Torlačka 9, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  24.05.2018 10:58

  Firma TBM Trade se bavi kompletnom izodom gipsanih radova. Bilo da zelite spusten plafon,pregradne zidove,uredjenje potkrovlja,lukovi ,kaskade,protivpozarni zidovi. Sve ovo vam stoji u ponudi u modernom stilu.Odlicni strucnjaci!

  Firme u blizini

  Gipsane lajsne i gipsani elementi Portal Gips, Maksima Gorkog 39, Vračar, Beograd
  Babić gipsarski radovi, Volgina 22, Kaluđerica, Zvezdara, Beograd
  Gips Plus gipsani radovi, Bulevar Arsenija Čarnojevića 113, Novi Beograd, Beograd
  Enterijer Jovanović Gipsarski radovi, Stublinska 10a, Sremčica, Čukarica, Beograd
  Gipsar Miki Gipsani radovi, Josifa Marinkovića 5, Savski venac, Beograd
  Tim Kuzmić Gipsarski radovi, /, Zemun, Beograd
  M2 Radović Stil gipsani radovi, Sremčica, Zvezdara, Beograd
  Plafoni 21. veka, Slavka Miljkovića 124, Rakovica, Beograd