Babić gipsarski radovi

5.0 | 5 ocena
Ulica: Volgina 22, Kaluđerica
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Babić gipsarski radovi
Mobilni: 060/
gipsarskiradovibabic.com

O nama

BABIĆ GIPSARSKI RADOVI

Gipsarski radovi u osnovi podrazumevaju popravku, montažu i izradu plafona, zidova, fasada i uopšte svih površina pogodnih za molersko-farbarske radove, ali su oni i mnogo više od toga. Uz pomoć veštih majstorskih ruku svaki Vaš prostor može da se pretvori u čaroliju, za koju će, pored krupnijih radova vrhunskog kvaliteta, da se pobrinu i dekorativni detalji.

Za svaki Vaš kutak u stanu, poslovnom prostoru, terasi, dvorištu, vikendici Babić gipsarski radovi rado će Vam pokazati svo svoje umeće.

Naša glavna karakteristika je da poštujemo dogovorene obaveze i rokove, a da pri tom pružamo uslugu najvišeg kvaliteta, bilo da želite da radimo s Vašim ili našim materijalom. Naravno, uvek smo tu i za praktičan savet, ili ako Vam kojim slučajem nedostaje, i da predložimo kreativna i funkcionalna rešenja.

Gipsarske usluge Babić podrazumevaju:

 • adaptaciju stanova
 • popravku, izradu i dekorisanje (plafona, zidova, fasada)
 • molerske radove (unutrašnje i spoljašnje )
 • dekorativne zidne tehnike
 • spuštanje plafona
 • izradu pregradnih zidova
 • gipsane lajsne
 • lepljenje tapeta
 • farbanje stolarije

Prednosti gipsanih radova su brojne, a među njima naročito se izdavaja lakoća prilagođavanja Vašim željama i mogućnostima uz veoma povoljne cene nabavke materijala. Takođe, kroz gipsane plafone i pregradne zidove možete bezbedno da provučete instalaciju, ugradite dekorativne svetiljke po izboru i tako oplemenite ambijent.

Gipsanim radovima uspešno se pokrivaju i sve nesavršenosti grubih zidarskih radova, uspešno maskiraju krupne instalacije, poput vodovodnih, grejnih, rashladnih i elektro instalacija. Unutar pregradnih gipsanih zidova moguće je staviti i izolativne materijale kakva je mineralna vuna, što će Vam obezbediti značajne uštede na energetskom polju, ali i neophodnu zvučnu izolaciju.

Gipsanim pločama možete čak i da obložite već postojeće zidove, a jedna od najpopularnijih intervencija na tržištu je spuštanje plafona, koje Vam ostavlja mnogo prostora za dekoraciju bojama, elementima, svetlosnim efektima ili ornamentima koje će vrhunski majstor svoga posla Babić sa zadovoljstvom napraviti za Vas.

Bogata ponuda gipsanih materijala u svom asortimanu ima i vodootporne gips karton ploče, koje imaju sve značajniju primenu u savremenoj gradnji, jer su jednostavnije i lakše za održavanje, sa jednakim vekom trajanja, te se naše brojne mušterije sve češće odlučuju za njih.

Nasuprot uvreženom mišljenju da gipsani zidovi ne mogu da izdrže velika opterećenja, budite uvereni da to nije tačno. Do sada smo na gipsane zidove uspešno kačili police od medijapana za butike i prodavnice, LCD televizore velikih dijagonala i slično.

Dodajte svom domu ili poslovnom prostoru istinsku svežinu uz pomoć neke od naših brojnih usluga, čiji je jedini cilj oplemenjivanje svakog ambijenta. Istaknite detalje, igrajte se s formama i oblicima, stepenastim ili ravnim kaskadama, dubinom i širinom prostora, jer pravilnim i stručnim pozicioniranjem elemenata i dekoracije stvorićete prijatan i lep prostor za boravak u svakoj prilici, baš onakav kakav ste oduvek priželjkivali.

Izbor boja, materijala, kombinacija i mogućnosti zaista je veliki, a sve što Vam je uz to još potrebno je pouzdan, siguran, brz i kvalitetan majstor. Zato smo tu mi - Babić gipsarski radovi. Najsavremenija oprema i alati i višegodišnje iskustvo u radu garancija su kvaliteta naših usluga. Nazovite nas i priuštite sebi samo najbolje, uz pristupačne cene.

Babić gipsarski radovi su tu za Vas svakog radnog dana od 8-20h ili po dogovoru. Možete nam poslati i svoje želje i predloge na adresu: gipsarskiradovibabic@gmail.

Budite uvereni da su nama sve Vaše želje izazov koji ćemo sprovesti u delo na najbolji mogući način.

Posetite našu Facebok stranicu:

Radno vreme:

Ponedeljak-Nedelja 08 – 20h


Babić gipsarski radovi, Volgina 22a, Beograd (Kaluđerica)

Cenovnik

1. Pregradni zidovi, cena sa materijalom
Od 16 - 23 €/m²
2. Spusteni plafoni, cena sa materijalom
Od 13 €/m²
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Gipsane lajsne i gipsani elementi Portal Gips, Maksima Gorkog 39, Vračar, Beograd
  Gipsani radovi TBM Trade, Torlačka 9, Voždovac, Beograd
  Gips Plus gipsani radovi, Bulevar Arsenija Čarnojevića 113, Novi Beograd, Beograd
  Enterijer Jovanović Gipsarski radovi, Stublinska 10a, Sremčica, Čukarica, Beograd
  Gipsar Miki Gipsani radovi, Josifa Marinkovića 5, Savski venac, Beograd
  Tim Kuzmić Gipsarski radovi, /, Zemun, Beograd
  M2 Radović Stil gipsani radovi, Sremčica, Zvezdara, Beograd
  Plafoni 21. veka, Slavka Miljkovića 124, Rakovica, Beograd