Medical centar Gracia

0.0 | 0 ocena
Ulica: Patrijarha Pavla 3, Novi Banovci
Grad: Stara Pazova
Medical centar Gracia
Mobilni: 060/

O nama

MEDICAL CENTAR GRACIA

Svako od nas želi adekvatnu medicinsku uslugu u pravom trenutku, najsavremenije tretmane i opremu i adekvatnu terapiju i dijagnostiku kao i jednu ali vrednu medicinsku kuću u kojoj će moći da dobije sve vrste medicinskih usluga koje su mu potrebne.

Zato je “Gracia Medika” Vaša poliklinika koja pruža veliki broj zdravstvenih usluga iz različitih medicinskih oblasti i to po razumnim cenama koje svaki pacijent može da isprati.

Naše medicinske usluge namenjene su odraslim pacijentima iznad 18 godina, a ponosimo se stručnim timom pažljivo odabranih specjalista iz različitih oblasti medicine.

Stručan kadar ne može bez najmodernije i najkvalitetnije opreme kako bi se tehnologija i znanje udružili u cilju najefikasnijeg lečenja i najboljih rezultata.

Svaki pacijent za nas je indvidua za sebe, pa se na taj način i ophodimo prema njemu, poštujući etički kodeks i senzibilitet pacijenta u cilju pravog rešenja za zdravstveni problem koji ima.

U poliklinici “Gracia Medika” ginekologija, fizijatrija, hirurgija i estetska medicina su naše primarne delatnosti ali pacijentima pružamo i veoma veliki broj pregleda iz drugih oblasti:

  • Onkologije
  • Laboratorije
  • Interne medicine
  • Ginekologije
  • Estetske hirurgije

Za sve pacijente imamo i stalne akcije na odabrane medicinske tretmane kao i na pakete usluga.
Sve preglede možete zakazati online ili ličnim putem i telefonom!

Radno vreme:

Ponedeljak-petak 8.00-21.00h
Subota: 09.00-15.00h

Ostavite komentar
Ocenite firmu