Ginekološka ordinacija Beloševac

Požeška 67a, Banovo Brdo

Specijalistička ginekološka ordinacija Beloševac pruža sve vrste pregleda i intervencija iz oblasti ginekologije, uz upotrebu vrhunske medicinske opreme. Osnovne odlike našeg poslovanja su dugogodišnje iskustvo, visoka profesionalnost, kval...
Pročitaj više

Ginekološko akušerska ordinacija Dr Vučić

U Ordinaciji možete izvršiti sve vrste ginekološko akušerskih pregleda među kojima su najvažniji ultrazvuk i doppler. Ordinacija je opremljena najsavremenijim uređajima koji pružaju odličan kvalitet ,sigurnost i preciznost.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ginekoloske ordinacije
Pitaj firme

Ginekoloska Ordinacija Merida

Ordinacija za ginekologiju i akušerstvo "Merida" nalazi se na adresi Lješka broj 5, u Beogradu. Ordinacija "Merida" postoji skoro 10 godina.

Ginekoloska ordinacija Divina

Ginekoloska ordinacija Divina nalazi se na Banovom Brdu u ulici Nikolaja Gogolja 23. Naša lekarska ordinacija pruža usluge svih vrsta pregleda. Uspešno rešavamo probleme sa stitnom zlezdom i probleme neplodnosti, radimo i ginekoloske pregl...

Gala Medica ginekoloska ordinacija

Gala Medica je ginekološka ordinacija prijatnog ambijenta, najsavremenije opremljena i u njoj se obavljaju svi pregledi i intervencije vezane za ginekologiju i akušerstvo.

Idi na vrh strane