Kako da izaberete pravu ginekološku ordinaciju?

Kako da izaberete pravu ginekološku ordinaciju?

S obzirom da je pitanje ginekologije, ginekoloških pregleda i svega što se tiče reproduktivnog zdravlja žena krajnje intimno i uvek osetljivo, veoma je važno da imate dobru saradnju sa svojim izabranim lekarima. Ko je za vas dobar izbor najbolje ćete znati samo vi sami, ali postoje neke stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom odabira odgovarajuće ordinacije.

Prvo čovek, pa tek onda lekar

Prilikom izbora ginekologa nekim ženama je važan čak i pol lekara, i to je sasvim u redu i vaše pravo, međutim ne dozvolite da vam to bude jedini kriterijum već dobro obratite pažnju na sam pristup pacijentu, opremljenost ordinacije i dostupnost usluge, kao i reputacije koju lekar ima.

Ukoliko ste primetili da ste pogrešili, slobodno tražite dalje.

Moderno društvo i njegove potrebe prepoznate su i u ovoj oblasti, te je sve više privatnih ginekoloških ordinacija koje vam po sve povoljnijim cenama nude svoje usluge. Ukoliko niste u prilici da dodatno plaćate preglede, i domovi zdravlja širom Srbije imaju organizovane specijalističke službe koje sve bolje funkcionišu.

Vaš izabrani ginekolog treba da ima pre svega dobru komunikaciju sa vama. Kako je reč o veoma osetljivim temama važna je potpuna iskrenost o higijenskim i seksualnim navikama, jer samo tako može da se reaguje i adekvatno postupa. Zato, ako nemate poverenja u svog lekara, velika je verovatnoća da ćete nešto prećutati i tako možda napraviti dodatni problem.

Osnovni ginekološki pregled podrazumeva već ustaljene procedure koji počinju razgovorom o ciklusu, porođajima, pobačajima i trudnoći, kao i drugim važnim pitanjima i to je ono što treba uvek da očekujete kada uđete u ordinaciju. Dalja postupanja zavisiće od toga da li ste došli na redovnu kontrolu ili imate tegoba koje zahtevaju lečenje, te je važno da vam brojne dijagnostičke metode budu dostupne u svakom trenutku.

Ginekološki ultrazvuk, klasičan ultrazvuk, laboratorija i stručni saradnici kriterijumi su na koje treba obratiti pažnju, a ništa manje važna nije ni prilika da na pregled možete da odete odmah ako vam to zatreba.

Preuzmite kupone i iskoristite popuste

CTG (kardiotokografija)
2000 1500
CTG (kardiotokografija) AKCIJA ističe za 2d 14h 21m 26s Pročitaj više
Lasersko uklanjanje kondiloma
12000 8000
Lasersko uklanjanje kondiloma AKCIJA ističe za 11d 5h 6m 6s Pročitaj više
Folikulometrija
2000 1500
Folikulometrija AKCIJA ističe za 2d 14h 21m 26s Pročitaj više
4D UZ pregled
6000 3000

Firme povezane sa tekstom

Ginekološka ordinacija GINNEA 011

Gajeva 10-12, (u blizini Đeram pijace)

GINNEA 011 je privatna ginekološko akušerska ordinacija koja pruža konsultacije, preglede i intervencije iz oblasti ginekologije i akušerstva. Naš novootvoreni “Kutak ženskog zdravlja” je mesto na kome možete dobiti odgovore na sva pitanja, rešiti probleme i dobiti savet.
Pročitaj više

Ginekološka ordinacija Pro Femine

Bulevar Despota Stefana 204z

Ginekološka ordinacija Pro Femine nudi širok spektar usluga, pregleda i intervencija iz oblasti ginekologije i akušerstva, primenom najsavremenije opreme. Na čelu ordinacije nalazi se vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim stažom u GAK Narodni front
Pročitaj više

Ginekoloska ordinacija Viva

Dr. Nedeljka Ercegovca 34a, Kalvarija

Specijalistička ginekološka ordinacija “Viva” postoji i uspešno radi od 2004. godine u Zemunu, pružajući kompletne usluge iz oblasti ginekologije, ginekološke onkologije, perinatologije, rane dijagnostike genetskih anomalija ploda, kao i laserske intervencije.
Pročitaj više

Ginekološka ordinacija Radojčić

Braničevska 2

Ginekološko akušerska ordinacija Radojčić pruža zdravstvene usluge iz ginekologije i akušerstva, lečenje steriliteta, lečenje seksualno prenosivih bolesti, rano otkrivanje raka materice i jajanika, 4D ultrazvuk, praćenje trudnoće.
Pročitaj više

Ginekološka ordinacija Beloševac

Požeška 67a, Banovo Brdo

Specijalistička ginekološka ordinacija Beloševac pruža sve vrste pregleda i intervencija iz oblasti ginekologije, uz upotrebu vrhunske medicinske opreme. Osnovne odlike našeg poslovanja su dugogodišnje iskustvo, visoka profesionalnost, kvalitet i diskrecija

Ginekološka ordinacija Dr Đorđević

Veselina Čajkanovića 3, Medaković

Ginekološka ordinacija "Dr Đorđević" je smeštena u ulici Veselina Čajkanovića broj 3, u naselju Medaković III, u Beogradu. Domen naših usluga obuhvata brigu o reproduktivnom zdravlju žena, na najvišem nivou.

Ginekolosko akuserska ordinacija Filia

Bulevar kralja Aleksandra 95/4

Ginekološka ordinacija Filia, nalazi se na opstini Zvezdara. Svojim dugogodišnjim iskustvom nudimo vam pomoć u prevenciji i lečenju svih ginekoloških problema.

Life + ginekološka ordinacija

Zeleni Venac 12

Specijalizovana ginekološka ordinacija Mošković obavlja sve vrste ginekoloških pregleda.

Euromedik dom zdravlja Zvezdara

Vatroslava Jagića 1

U Euromediku, na tri lokacije, naći ćete najkvalitetnije ginekološke ordinacije kada je Beograd u pitanju. Prepustite brigu o svom reproduktivnom zdravlju stručnjacima.

Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica

Braće Jugovića 21

Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica pruža Vam kompletne usluge preventive, dijagnostike i terapije iz oblasti ginekologije i akušerstva, ultrazvučnu dijagnostiku, praćenje trudnoće, kao i konsultacije u vezi sa planiranjem porodice i problema sa fertilitetom.

Ginekologija Intermed Plus

Bežanijska 43

Ginekologija Intermed Plus pruža kompletne usluge iz oblasti ginekologije i akušerstva. Sve dijagnostičke metode u našoj ordinaciji obavljaju se na najsavremenijim aparatima, a posebnu pažnju poklanjamo očuvanju ženskog reproduktivnog zdravlja

Ginekološka ordinacija Mladenović

Baba Višnjina 37

Ginekološka ordinacija Mladenović već dugi niz godina uspešno brine o zdravstvenoj zaštiti žena svih generacija. U savremeno opremljenom i prijatnom prostoru u blizini Kalenić pijace, dočekaće Vas najkvalitetniji stručni kadar u Srbiji, sa dugogodišnjim iskustvom.

Centar Reedukacija - Perineuma

Molerova 10/1

Centar Reedukacije-Perineuma je prvi centar u Srbiji za edukaciju i lečenje žena nakon porođaja, čiji je osnivač dr Vladan Milošević. Naš rad je zasnovan na primeni metoda Reedukacija Perineuma-elektrostimulacija karličnog dna, koji je u zemljama EU zastupljen više od 20 godina.

Ginekološka ordinacija Palmotićeva

Palmotićeva 33/1

Ginekološka ordinacija Palmotićeva već dve decenije vodi brigu o ženskom zdravlju u svim fazama života. U mirnom ambijentu u strogom centru grada, damama je dostupna kompletna ginekološka dijagnostika i terapija, kao i stručni saveti za očuvanje dragocenog zdravlja

Oprema za ginekološku ordinaciju - Ana Medical

Vinogradska 12

Hitno prodajem kompletnu opremu za ginekološku ordinaciju!!! Informacije na telefon 063/237 150

Ginekološko akušerska ordinacija Snegor

Stojana Protića 46

Ginekološko-akušerska ordinacija "Snegor" već 30 godina se uspešno bavi svim uslugama iz domena ginekologije,akušerstva, redovnim pregledima, konsultacijama, kao i manjim hirurškim intervencijama koje ne zahtevaju ostanak u bolnici.Preglede i dijagnostiku obavljaju stručni profesori ginekologije,koji su svoje iskustvo sticali u najpoznatijim medicinskim ustanovama

Gracia Medika - Ginekologija

Koče Popovića 7

Gracia Medika je savremena klinika za sve oblasti medicine kao i za ginekologiju koja se nalazi u blizini Glavne železničke stanice, pruža najstručniji kadar kao i preglede po pristupačnim cenama.

Fertilitet Centar za lečenje steriliteta

Durmitorska 2

Centar za lečenje steriliteta i druge ginekološke intervencije nalazi se u Beogradu. Kompletna podrška u svim fazama roditeljstva od pripreme za začeće do vođenja trudnoće i pregleda nakon trudnoće

Euromedik poliklinika Slavija

Alekse Nenadovića 7

Euromedik Beograd nudi Vam sve vrste ORL usluga bez čekanja u jednoj od svojih pet ORL ambulanti.

Idi na vrh strane