O nama - GINEKOLOŠKO AKUŠERSKA ORDINACIJA SNEGOR

Ginekološko-akušerska ordinacija „SNEGOR“ osnovana je 1992. godine. Osnivač i prvi direktor bio je Prim. Dr Bogoljub Vidaković, dugogodišnji načelnik Odeljenja steriliteta Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije. Na mestu direktora nasledio ga je Prof. dr Slobodan Runić, penzionisani redovni professor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koju funkciju i dalje obavlja.

Od osnivanja Ordinacije stalni članovi medicinskog tima su:

Prof. dr. Snežana Vidaković, redovni professor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, na Katedri za ginekologiju i akušerstvo, načelnik Odeljenja za minimalno invazivnu hirurgiju i načelnik Odeljenja za MPO (medicinski potpomognutu oplodnju) Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije. Uže interesovanje je iz oblasti infertiliteta, dijagnostike i lečenja, vantelesno oplođenje, reproduktivna i endoskopska hirurgija (laparoskopija i histeroskopija).

Prof. dr. Vladimir Pažin je redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu na Katedri za ginekologiju i akušerstvo, šef je hirurške i onkološke službe Klinike za ginekologiju i akušerstvo „Narodni front“ u Beogradu, šef onkološkog Konzilijuma u GAK” Narodni front” i prethodni predsednik Udruženja za ginekološku onkologiju Srbije. Uže interesovanje su maligne bolesti u ginekologiji i ginekološka hirurgija.

U medicinskom timu Ordinacije od 2005. Godine je i dr. Tatjana Dosev, šef Odseka Infertiliteta Klinike za ginekologiju i akušerstvo KCS. Uže interesovanje je iz oblasti infertiliteta, dijagnostike i lečenja, vantelesno oplođenje, reproduktivna i endoskopska hirurgija.

U ordinaciji se obavljaju pregledi, konsultacije i lečenje pacijenata iz celokupne oblasti ginekologije i akušerstva, uključujući i hirurške intervencije koje ne zahtevaju hospitalizaciju, na najsavremeniji i najkompetentniji način.

Adresa:

Stojana Protiča 46, Vračar, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Ginekoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ginekološko akušerska ordinacija Snegor
  • Ginekološko akušerska ordinacija Snegor,
  • Ginekološko akušerska ordinacija Snegor Vračar,
  • Ginekološko akušerska ordinacija Snegor Beograd,
  • Ginekološko akušerska ordinacija Snegor radno vreme