O nama - SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKA ORDINACIJA CITY MEDICA


Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica osnovana je 2015. godine i pruža Vam kompletne usluge preventive, dijagnostike i terapije iz oblasti ginekologije i akušerstva, ultrazvučnu dijagnostiku, praćenje trudnoće, kao i konsultacije u vezi sa planiranjem porodice i problema sa fertilitetom. U prijatnom i savremeno opremljenom ambijentu naše ordinacije, koja se nalazi u samom centru grada, dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje koje je uvek tu za svakog pacijenta.

Osnivač ordinacije City Medica je dr Vlado Pasovski, a sve dijagnostičke metode u našoj ordinaciji obavljaju se na najsavremenijim aparatima poslednje generacije. Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica nudi Vam sledeće usluge:

Za sve vrste ginekoloških pregleda u našoj ordinaciji zadužen je stručan tim lekara specijalista ginkologije i akušerstva sa velikim znanjem i dugogodišnjim kliničkim iskustvom. Takođe, u rad naše ordinacije uključeni su vodeći stručni saradnici, kao što je dr Zoran Nikolić iz Loznice.

Pored pregleda, u ginekološkoj ordinaciji City Medica mogu se obaviti sve laboratorijske analize, po pristupačnim cenama i uz maksimalan komfor za pacijenta. Takođe, naša ordinacija svim trudnicama pruža kontrolu tokom cele trudnoće.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-16h

Za sve ostale informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica, Braće Jugovića 21, I sprat, Stari grad, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2019 06:43
Julija Miscevic

Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica je pratila moje ginekološke probleme, pošto sam imala promene na grliću materice... Uradili su sve što je u njihovoj moći i na sreću, sve se dobro završilo. Sada obavljam samo redovne kontrole, i ne brinem, jer znam da sam u sigurnim rukama.

14.06.2017 08:38
Ilija Radovic

Za sve vrste ginekoloskih pregleda u ovoj ordinaciji zaduzen je strucan tim lekara specijalista ginkologije i akuserstva sa velikim znanjem i dugogodisnjim klinickim iskustvom.Sve preporuke.

15.01.2016 08:04
Emma Newport

If you are looking for a gynaecologist in Belgrade, Serbia this is the place to go. Dr. Vlado Pasovski dedicates all of his wealthy experience to yourself and gives you all the information you need and fulfils all your medical requests. His small clinic is greatly renovated and very pretty. The prices are very affordable and there is no better place to go. I recommend it from my heart <33

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Ginekoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica
  • ginekološka ordinacija city medica stari grad,
  • ginekološka ordinacija city medica,
  • city medica stari grad,
  • praćenje trudnoće beograd,
  • praćenje trudnoće stari grad,
  • 4d ultrazvuk stari grad,
  • 4d ultrazvuk beograd,
  • ultrazvučna dijagnostika stari grad,
  • ginekolog centar