Ginekologija Intermed Plus

  • 4
5.00 | 4 ocena

O nama - GINEKOLOGIJA INTERMED PLUS


Ginekologija Intermed Plus pruža kompletne usluge iz oblasti ginekologije i akušerstva, uz primenu preventivnih, dijagnostičkih i terapijskih procedura. Posebnu pažnju u našem radu poklanjamo edukativnim programima u oblasti ženskog reproduktivnog zdravlja, od adolescencije do menopauze, jer najveći broj bolesti koje se otkriju u ranoj fazi, mogu se uspešno izlečiti.


U veoma prijatnom ambijentu naše ordinacije koja je opremljena najsavremenijom dijagnostičkom opremom, dočekaće Vas stručni tim ginekologa koje predvodi Prim. dr Aleksandar Dukić, specijalista ginekologije i akušerstva. Posebno se usavršavao u oblasti ultrazvuka, kolposkopije i ginekološke citologije. U svojoj dugogodišnjoj uspešnoj karijeri, bio je šef Ginekološkog odeljenja KBC Zemun, kao i član predsedništva Ginekološko-akušerske sekcije Srpskog lekarskog društva.


Ginekologija Intermed Plus nudi Vam sledeće standardne procedure:

- ginekološki bimanuelni pregled

- ultrazvučni pregled vaginalnom i/ili abdominalnom sondom

- kolor dopler UZ

- Papanikolau test

- palpatorni pregled dojki i ultrazvuk dojke

- biopsija grlića

- kompletna laboratorijska ispitivanja: mikrobiološka, biohemijska, citološka, patohistološka

- folikulometrija

- praćenje trudnoće

- edukativni programi o kontracepciji, menopauzi, sterilitetu, trudnoći

- uklanjanje polnih bradavica (kondiloma) i drugih patoloških promena na spoljnim genitalijama laserom i elektrokauterom

- ginekološke intervencije u opštoj anesteziji (polipektomije, kiretaže i druge)

- aplikacija i uklanjanje spirale


Sastavni deo života svake osobe ženskog pola, mora da bude, pre svega, briga o očuvanju reproduktivnog zdravlja. Sve dijagnostičke metode u našoj ordinaciji obavljaju se na najsavremenijim aparatima poslednje generacije što pruža veliku sigurnost u dijagnostici i terapiji.


Naše prednosti su: individualni pristup svakom pacijentu, savremena dijagnostička oprema i prijatan ambijent na odličnoj lokaciji u samom centru Zemuna i neposrednoj blizini Zemunske bolnice, tako da do nas možete stići brzo i lako iz svih delova grada.


Vaše zdravlje u sigurnim rukama – ginekologija Intermed Plus!


Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 07:30-20h

Subota od 07:30-16h


Ginekologija Intermed Plus, Bežanijska 43, Zemun, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2019 06:45
Pavle Dundjerovic
Moja devojka je između mnogo ginekoloških ordinacija odabrala Ginekologiju Intermed Plus. Nismo još želeli bebu, pa je bilo potrebno da se odredi pravilna kontracepcija. Oboje smo srećni jer ne moramo da brinemo ni o čemu, a kada se odlučimo za decu, takođe ćemo vođenje trudnoće prepustiti Ginekologiji Intermed Plus. Hvala vam puno!
25.12.2016 11:08
Andrija Atanaskovic
Sve preporuke zbog strucnosti.Ginekologija Intermed Plus nudi vam sledece standardne procedure,ginekoloski bimanuelni pregled,ultrazvucni pregled vaginalnom ili abdominalnom sondom,kolor dopler uz,Papanikolau test,palpatorni pregled dojki i ultrazvuk dojke,biopsija grlica.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Ginekoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ginekologija Intermed Plus
  • Intermed Plus,
  • Ginekologija Intermed Plus,
  • Ginekologija Intermed Plus radno vreme,
  • Ginekologija Intermed Plus kontekt telefon