Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Šta je to prvi probni trening i čemu služi din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Šta je to prvi probni trening i čemu služi

Šta je to prvi probni trening i čemu služi? – I deo

Da bismo nešto voleli, moramo to da upoznamo, zar ne? Ako imate u planu da dete upišete na neki trening, odnosno sport, tada odluka može da bude veoma teška. To je obično zbog toga što dete ne pokazuje nikakve posebne ambicije ni prema jednoj sportskoj disciplini i sve voli po malo. Vi možda očekujete od deteta da pokaže strast ka fudbalu, košarci, tenisu, odbojci, rukometu, vaterpolu, atletici, sportskoj ili ritmičkoj gimnastici... – ali to izostaje.

Deca često ne znaju koliko nešto može da bude zabavno i dobro. Naravno, dok ne probaju. Možete im ispričati priču da je gimnastika drevni sport i da su se nekada Stari Grci i Rimljani pripremali za svoje ratove tako što su radili veoma slične vežbe koje se izvode pri gimnastici. Na taj način, ratnici su dobijali na snazi, jačali svoje mišiće, i usklađivali telo i um.

Ipak, za malu decu, ovo će biti tek donekle interesantno, ali ne i dovoljno da odluče da redovno dolaze na treninge. Zbog toga je naš tim odlučio da organizuje prvi trening koji je probni i koji je gratis, tako da to sve služi tome da se mališani upoznaju sa vršnjacima koji već treniraju, sa trenerima, kao i sa tim šta je to zapravo sportska gimnastika.

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika