Dodaj firmu

Gimnastički centar Sajam - Pobednik

4.6 | 114 ocena
Član 12 godina

Da li su deca sa četiri godine premala da odlučuju koji sport da odaberu?

Naravno da jesu, ali vi kao roditelji, svakako ćete primetiti koje afinitete dete ima i usmeravati ga u tom smeru. Na primer, čest je slučaj, posebno kod devojčica, da one vole muziku, ples, balet, jednako kao i razne fizičke aktivnosti. To su hiperaktivna deca, kojoj treba pravilan kanal da usmere svoju energiju.

Tada je ritmička gimnastika kao stvorena za ove klinceze, jer će u jednom sportu pronaći sve ono što su tražile. Neće morati paralelno da treniraju ples, kada ritmika uključuje njegove elemente. Muzika će ih uvek pratiti, kod vežbanja je uvek prisutna klasika, ili neke note popularnih melodija.

Posebno je zanimljivo na takmičenjima, kada vežbačice same odlučuju koja će to melodija biti, i onda biraju i spravu, tj. rekvizit kojim će vežbati. To može da bude traka, na primer, za spore melodije, ili vijača i čunjevi za brze ritmove.

Dakle, deca od četiri godine svakako jesu mala da znaju šta hoće, ali je to ujedno i pravo vreme da se počne sa sportom. Odaberite gimnastiku, jer se nakon vežbanja i tokom dugog niza godina, lako može preći na bilo koij drugi sport.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Podkategorija: Gimnastika za decu Beograd
Objavljeno: 21.07.2021.
# ID Oglasa: 065194
Firma: Gimnastički centar Sajam - Pobednik
Website: www.gimnastika.rs
Idi na vrh strane