Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Ako dete ne želi da se bavi sportom din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Ako dete ne želi da se bavi sportom

Ako dete ne želi da se bavi sportom, nemojte biti u panici!

Postoje ljudi koji su hiperaktivni, i oni stalno vole da su u pokretu, da imaju neku aktivnost, te ima teško pada da sede u mestu. Sa druge strane, imamo osobe koje baš vole statično pasivan način života, i svoju zanimaciju nalaze kroz čitanje knjiga, gledanje filmova, lagane šetnje...

Kao što je slučaj sa odraslim ljudima, isto je tako i kada se radi o deci. Možda imate malog dečaka ili devojčicu, koji ne znaju šta bi sa sobom i koji celu kuću dižu sebi na glavu, a moguće je da ste roditelj deteta koji većinu vremena sedi i gleda u svoj mobilni telefon, tablet ili laptop.

Vi imate želju da se vaše dete pokrene, jer smatrate da je to zdravo za njega, i naravno, sasvim ste u pravu. Nemojte očajavati ako ne vidite želju kod deteta da se upiše na neki sport, već to rešite na jednostavan način – u našem Gimnastičkom klubu Pobednik organizuju se treninzi koji su besplatni, zapravo, radi se samo o jednom, prvom treningu, koji za cilj ima da se dete upozna sa drugarima, trenerima, da prihvati atmosferu i da psotane deo iste. Tada se rađa i želja za samim sportom, u našem slučaju, za sportskom gimnastikom.

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika