Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Gimnastika za decu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Tri meseca rekreativne gimnastike za NOVE ČLANOVE 2 x nedeljno

Akcija -38% 6700 Din.
Tri meseca rekreativne gimnastike za NOVE ČLANOVE 2 x nedeljno po ceni od 6.700 din samo u Gimnastičkom centru Sajam!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tri meseca rekreativne gimnastike za NOVE ČLANOVE 3 x nedeljno

Akcija -34% 8300 Din.
Tri meseca rekreativne gimnastike za NOVE ČLANOVE 3 x nedeljno po ceni od 8.300 din samo u Gimnastičkom centru Sajam!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mesec dana trambolininga za decu 2 x nedeljno

Akcija -31% 2500 Din.
Mesec dana trambolininga za decu po ceni od 2.500 din samo u Gimnastičkom centru Sajam!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Gimnastika za decu

Roditelji su često u potrazi za idealnim sportom koji bi moglo da trenira njihovo dete. Pri tome, oni najčešće žele da dete bude spretno, snažno kao i da razvija celo telo. Možda ne želite sport koji zahteva neke posebne predispozicije, ali da ipak može da se trenira u mlađem uzrastu? Preporučujemo vam da u obzir uzmete gimnastiku.

 

Kada dete treba da počne da trenira gimnastiku?

Ili, koje je idealno vreme za početak bavljenja ovim sportom? Stručnjaci preporučuju period od četvrte godine pa nadalje, što bi značilo da ni za one malo starije nije kasno. 

Da li je gimnastika preporučljiva za svako dete?

Sva deca mogu da se bave gimnastikom. Posebno se preporučuje deci koja imaju problema sa kičmom ili stopalima. U današnje vreme, naši mališani često provode sate i sate pred kompjuterom, koristeći Fejsbuk ili igrajući igrice, pa ukoliko pri tome treniraju i gimnastiku, na taj način se mogu sprečiti pojave problema sa kičmenim stubom. 

Benefiti gimnastike su, između ostalog, pravilno držanje deteta, razvoj, ali i disciplina i kolegijalnost, kojoj doprinosi radost prilikom svakog novog susreta na treningu. 

Na koji način bavljenje gimnastikom popravlja držanje deteta?

Posle šest meseci treniranja, vidi se najveći napredak u držanju i oblikovanju muskulature. Deca se veoma brzo zaljube u gimnastiku, pa rado dolaze na treninge, pri čemu se trude da što bolje odrade zadate vežbe. Sve to pozitivno utiče i na podizanje samopouzdanja.

Kako podstaći dete da se bavi gimnastikom?

Usled vremena u kojem živimo, gde primat preuzima elektronska komunikacija, pa čak i među decom, može se reći da mališani nisu baš na zavidnom nivou kada je u pitanju fizička kondicija. Postoji i dosta aktivne i spretne dece, ali i mnogo one koja to nisu. 

Razloge treba tražiti i u brzom tempu života ali i u nezdravim navikama, tako da je mišljenje stručnjaka da bi trebalo decu usmeravati na bavljenje sportom, umesto da se kasnije bavimo korigovanjem nedostataka. 

Važno je samo da se dete osmeli i oproba u gimnastici, pa će vrlo brzo jedva čekati sledeći trening. 

Zašto je važno da se dete bavi gimnastikom?

Najpre, gimnastika ne mora ostati kao konačan izbor vašeg deteta kada je sport u pitanju, ali može predstavljati sjajnu podlogu zbog redovnih treninga koji će pripremiti dečiju muskulaturu. 

 

Koje vežbe podrazumeva gimnastika za decu?

Naravno, deca vole sve što je zanimljjivo, pa gimnastika uključuje različite vežbe koje tretiraju mišiće celog tela, tako da mališani trening doživljavaju kao igru i zabavu. Gimnastika je vrlo privlačna zbog mogućnosti korišćenja različitih sprava, na kojima deca pokazuju svoje veštine, što je sve važno kako za fizički tako i za mentalni razvoj vašeg deteta.

Gimnastika za decu – iskustva

Mališani u najranijem uzrastu su skloni padovima u svakodnevnim situacijama, a uz pomoć gimnastike, deca će naučiti da se prilikom iznenadnog pada, spretno dočekaju na ruke ili noge. Niz vežbi koje se koriste kroz gimnastiku, pomoći će da se izbegnu sve eventualne povrede.  

Pri svemu tome, kada decu usmerite na sport od malih nogu, manje ćete brinuti da li će sredina i društvo imati štetan uticaj na njih. 

Bavljenje gimnastikom, oslobodiće mališane straha od visine, kao i od različitih izazova koji se postavljaju ispred njih. Razvija se samopouzdanje, kao i osećaj hrabrosti, discipline i istrajnosti, pa će svako dete na ovaj način naučiti da teži višim ciljevima u životu. 

Gimnastika za decu – cena treninga:

Za gimnastiku za mališane, potrebno je platiti od 3500 do 5000 dinara na mesečnom nivou, pri čemu je iznos novca uslovljen brojem termina nedeljno. Možete se odlučiti i za varijantu od tri meseca vezano, kada je cena u proseku oko 12000 dinara, takođe u zavisnosti od broja termina. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate gimnastičke klubove oglašene ispod našeg teksta. 

Mesec dana trambolininga za decu 3 x nedeljno

Akcija -29% 3000 Din.
Mesec dana trambolininga za decu 3 x nedeljno - 3.000 din! Gimnasticki centar Sajam!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mesec dana ritmičke gimnastike 2 x nedeljno

Akcija -31% 2500 Din.
Mesec dana ritmičke gimnastike 2 x nedeljno - 2.500 din! Gimnastički klub Pobednik!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tromesečna članarina u klubu Spretno dete - 2x nedeljno - ZA NOVE ČLANOVE

Akcija -39% 5900 Din.
Tromesečna članarina u klubu Spretno dete 2x nedeljno - za nove članove - po ceni od 5.900 din!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

29.11.2018
Andriajana Simic
Gimnastika je jedan od bazicnih sportova na koji svako dete treba da zasniva svoju karijeju. Bez obzira da li vase dete planira ozbiljno da se bavi nekim sportom ili ne, gimnastika je nesto sto je posebno lepo i zanimljivo.
29.08.2017
Lea Stankovic
Nikako gimnastika za decu ne bi trebala ili smela da bude nesto sto je posebno tesko. Deca, pre svega treba sistematicno da se upoznaju sa gimnastikom i da u njoj u svakom slucaju veoma uzivaju.
16.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je gimnastika za deca jedna i vise nego prava stvar.
28.04.2017
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, ova gimnastika mora da moze da se dobro plati.
18.04.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju gimnastike za decu kvalitet zaista treba da bude i vise nego poseban. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
31.03.2017
Marta Dencevic
Sto se tice gimnastike za decu od samog pocetka je ona veoma vazno za svako ozbiljno treniranje tela.
16.03.2017
Janko Zivanovic
Sto se nje licno tice, kvalitet oblikovanja tela treba svima da bude ideal koji se nalazi na prvom mestu.
27.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ove gimnastike tice, kvalitet moze da bude veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje vazno.
08.02.2017
Petar Jankovic
Mogu samo slobodno da kazem da je gimnastika za decu ipak nesto posebno.
30.01.2017
Nikolina Pantelic
Licno mislim da je gimnastika za decu odlicna aktivnost ali je to generalno nesto sto je i normalno. Ako se bas za to vase dete odluci, odmah budite spremni da izvodjite malo vise novca.
22.12.2016
Ivan Stojanovic
Gimnastika je veoma vazan sport za decu. Ako se odlucite bas za njega u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
05.12.2016
Marko Petrovic
Sto se deca ranije pocnu baviti gimnastikom, to je bolje za njih. Samo, to treba da se odvija pdo jednim strucim nadzorom.
18.11.2016
Jana Stankovic
Realno govoreci po pitanju gimnastike za decu, idealno bi bilo kada biste ih upisali u neki gimnasticki klub.
31.10.2016
Biljana Brankovic
Gimnastika je veoma koristan sport za svako dete. U to zaista nemate ni jedan razlog da sumnjate.
07.09.2016
Dusan Markovic
Gimnastika je jedan od bazicnih sportova na koji svako dete treba da zasniva svoju karijeju. Bez obzira da li vase dete planira ozbiljno da se bavi nekim sportom ili ne, gimnastika je nesto sto je posebno lepo i zanimljivo.