Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Šta znači prvi, probni trening? din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Šta znači prvi, probni trening?

Šta znači prvi, probni trening?

Dok nešto ne vidite i ne osetite, ne možete ni zavoleti, zar ne? Mnoga deca ne znaju šta je to gimnastika i kakve vežbe podrazumeva. Takođe, nisu upoznati ni sa tim koje benefite donosi bavljenje sportom, ali ne brinite – mi smo tu da informišemo vas, a vi ste tu da dovedete decu na probni trening.

O čemu se zapravo radi?

Gimnastički klub Pobednik organizuje prvi trening koji je besplatan, i služi da se svi zajedno upoznamo – deca, roditelji, treneri. Deca koja su tek došla, i deca koja se već dugo vremena bave treniranjem.

Ono što je takođe važno, jeste atmosfera. Kod nas je uvek veselo, dinamično i zabavno, pa kada deca vide koliko su sposobni njihovi vršnjaci, oni vrlo rado požele da budu kao i oni. Da mogu tako vešto da se okreću, prevrću, da imaju snagu, brzinu, hitrost, okretnost...

Kada je reč o ritmici, tu je još magičnije, jer svako izvođenje vežbi prati muzika, i to su ili klasične melodije, ili popularni ritmovi. Deca se veoma brzo zaljube u gimnastiku, tako da nećete imati problema da ih nagovarate da odlaze na redovne treninge.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika