Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
5.0 | 1 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Šta je to prvi probni trening i čemu služi - 11 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Šta je to prvi probni trening i čemu služi - 11

Šta je to prvi probni trening i čemu služi? – XI deo

Dakle, sportska gimnastika je u osnovi svih sportova, to smo videli iz prethodnih tekstova. Na probnom treningu, dete će videti mnogu drugu decu koja mogu razne stvari koje ono ne može, ili bolje rečeno, nije u mogućnosti još uvek. A razlog je samo jedan – zato što nije počelo da trenira.

Probni trening Gimnastičkog kluba Pobednik je tako osmišljen da stvori želju kod mladih osoba, odnosno, dece, da počnu da se redovno bave gimnatikom, jer to ima zaista mnogo benefita za njihov rast i razvoj.

Kada kažemo rast i razvoj, ne mislimo samo na fizički smisao, nego i na mentalni. Deca se razvijaju na svim poljima, tako da je jako važno da se lepo uklapaju u novo društvo, da jednostavno započinju razgovore, da prihvataju novo društvo, kao i da se ne plaše izazova, prepreka...

Sportska gimnastika nas uči da nijedna prepreka nije dovoljno velika ako se samo potrudimo da je prevaziđemo. To bi značilo, u praksi, da neka vežba u startu izgleda kao nemoguća misija za savladati, a vremenom ona postaje jednostavna i lagana, zato što je ponovljena mnogo puta i zbog toga što samopouzdanje raste kako prevazilazimo svoje granice.

Kada je čovek samopouzdan, tada ima uspeha na svim poljima života, što se kod dece odražava pre svega na školu i obaveze u tom smislu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika