Dodaj firmu

Gimnastički centar Sajam - Pobednik

4.6 | 112 ocena
Član od 2010.

Sport i pravilan fizički razvitak

Ovde je možda čak i u naslovu sve rečeno, zbog toga što ne postoji dokaz da sport može negativno da utiče na fizički razvoj deteta, osim ako dođe do neke povrede, naravno. Deca koja su statična i svoje slobodno vreme, van škole, provode tako što igraju igrice, gledaju mobilni telefon i društvene mreže, TV program i slično, ostaju nerazvijena, a ovo je posebno važno u pubertetu.

Naime, u toku sedmog i osmog razreda, deca rastu kao iz vode, i dostižu visinu koju će imati kroz ceo život. Tada treba voditi računa o kičmenom stubu i tome da se on pravilno formira. Verovatno ste viđali decu koja su se baš u tom urastu pogrbila, i hodaju spuštenih ramena, a to je zato što nisu vežbali da bi očvrsnuli mišiće leđa, koji podupiru kičmu, a sve to u periodu intenzivnog rasta.

Zbog toga je bavljenje sportom pravi lek i prevencija za sve probleme. Upišite se kod nas na treninge sportske gimnastike, a pre toga, zakažite jedan trening, koji je probni i besplatan. Za to je dovoljno da uputite telefonski poziv.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Objavljeno: 02.09.2021.
# ID Oglasa: 065215
Firma: Gimnastički centar Sajam - Pobednik
Website: www.gimnastika.rs
Idi na vrh strane