Dodaj firmu

Gimnastički centar Sajam - Pobednik

4.6 | 112 ocena
Član od 2010.

Nedostatak sporta i razvijanje deteta

Možda je mnogo lakše da se sedi kod kuće i da se ne radi ništa nego da se naporno trenira, ali ima jedna važna začkoljica – to nije lepše niti je zdravije. Moguće da ni roditelji sami nisu svesni šta sve deca propuštaju ako nemaju redovne treninge pored školskih obaveza.

Školske obaveze imaju svi i to je nešto podrazumevano, ali i pored domaćih zadataka ostaje dovoljno vremena da se uveče ode na treniranje. Treniranje ne znači samo mukotrpno vežbanje, već i upoznavanje novih drugara, a često ta prijateljstva traju za ceo život. Asocijalno dete, koje vreme provodi tako što igra igrice, gleda TV program, i obično leži u lejzi begu, svakako ne može da očekuje da će pravilno izrasti, da će mišići biti lepo formirani i jaki. A upravo to je od presudne važnosti kada se deca naglo razvijaju u pubertetu i kada dostižu visinu koju će imati kroz ceo život.

Gimnastički klub Pobednik organizuje probni trening koji služi da se roditelji i deca upoznaju sa salom, trenerima, atmosferom i da dete samo odluči da li želi dalje da dolazi.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Objavljeno: 27.08.2021.
# ID Oglasa: 065212
Firma: Gimnastički centar Sajam - Pobednik
Website: www.gimnastika.rs
Idi na vrh strane