Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Kako sport odvaja decu od virtuelnog sveta din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Kako sport odvaja decu od virtuelnog sveta

Kako sport odvaja decu od virtuelnog sveta?

Virtuelni svet se danas nalazi na svakom koraku, zbog toga što je internet postao jako povoljan, čak besplatan i svima dostupan. Naime, svako dete ima svoj mobilni telefon, tablet, laptop... Putem tih uređaja, deca komuniciraju jedna sa drugima, gledajući aplikacije kao što su Tik Tok, You Tube, Instagram, Snapchat i još mnogo toga.

Oni razmenjuju poruke, dodaju jedni druge za prijatelje i gaje iluzije, nerealne naravno, da su popularni u društvu i omiljeni. U stvarnosti, kada organizuju neko druženje, koje znači da se pozovu pravi drugari, na rođendan možda niko ne dođe.

Ovo su opasne zamke virtuelnog sveta, a jedan od načina da odvojite decu od svega toga, jeste upisivanje na određeni sport. Mi vam nudimo sportsku i ritmičku gimnastiku kao načine da zaokupite svoje dete i da ga socijalizujete, jer se na treninge ne dolazi samo zbog vežbanja, već i zbog druženja.

Na svakom našem vežbanju – druženju, prisutno je mnogo mališana, vlada vesela atmosfera, tako da ko jednom dođe i oseti sve to, uglavnom poželi da se ponovo vrati i bude deo te priče. Prvi probni trening je gratis i dovoljno je samo zakazati telefonom.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika