Kako sport odvaja decu od virtuelnog sveta

1

Kako sport odvaja decu od virtuelnog sveta?

Virtuelni svet se danas nalazi na svakom koraku, zbog toga što je internet postao jako povoljan, čak besplatan i svima dostupan. Naime, svako dete ima svoj mobilni telefon, tablet, laptop... Putem tih uređaja, deca komuniciraju jedna sa drugima, gledajući aplikacije kao što su Tik Tok, You Tube, Instagram, Snapchat i još mnogo toga.

Oni razmenjuju poruke, dodaju jedni druge za prijatelje i gaje iluzije, nerealne naravno, da su popularni u društvu i omiljeni. U stvarnosti, kada organizuju neko druženje, koje znači da se pozovu pravi drugari, na rođendan možda niko ne dođe.

Ovo su opasne zamke virtuelnog sveta, a jedan od načina da odvojite decu od svega toga, jeste upisivanje na određeni sport. Mi vam nudimo sportsku i ritmičku gimnastiku kao načine da zaokupite svoje dete i da ga socijalizujete, jer se na treninge ne dolazi samo zbog vežbanja, već i zbog druženja.

Na svakom našem vežbanju – druženju, prisutno je mnogo mališana, vlada vesela atmosfera, tako da ko jednom dođe i oseti sve to, uglavnom poželi da se ponovo vrati i bude deo te priče. Prvi probni trening je gratis i dovoljno je samo zakazati telefonom.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Objavljeno: 02.11.2020.
Ažurirano: 03.11.2020.
# ID Oglasa: 050897
Website: www.gimnastika.rs