Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Kada je pravo vreme da se krene sa treniranjem gimnastike din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Kada je pravo vreme da se krene sa treniranjem gimnastike

Kada je pravo vreme da se krene sa treniranjem gimnastike?

Za sve u životu postoji pravo vreme, pa tako i za početak bavljenja sportom. Međutim, i ovde moramo da napravimo neke razlike. Na primer, neka deca treniraju određeni sport, iz razloga što je to zdravo za njihov psihički i fizički razvoj. Nakon aktivnog treniranja, koje može da potraje i preko deset godina, oni ipak ne odlučuju da se profesionalno bave sportom i okreću se studijama i slično.

Oni drugi, ostanu verni gimnastici kao svojoj ljubavi i postaju profesionalci, tako da nastupaju na raznim takmičenjima, osvajaju medalje i postižu zavidna dostignuća.

Roditeljima se često nameće pitanje, kada je pravo vreme da dete upišem na sport, te da li će mu to oduzimati vreme koje je namenjeno za školu i slično?

Naši treneri kažu da je pravo vreme da se počne sa bavljenjem sportom, konkretno, sportskom ili ritmičkom gimnastikom, između četvrte i šeste godine života. Ovo važi ako želite da vaše dete bude jednoga dana profesionalni sportista. U svim drugim slučajevima, moguće je početi bilo kada sa dolaskom na treninge, tako da je dovoljno samo zakazati prvi, probni, besplatni trening.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika