Geometar KNEZLUKA

5.0 | 11 ocena
Ulica: Krajiška 68
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Geometar KNEZLUKA
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

Agencija "KNEZLUKA L.G.B." nalazi se u Krajiškoj ulici broj 68, u Zemunu. Osnovna delatnost agencije za geodetske usluge, odgleda se u poslovima održavanja, premera i katastra zemljišta. Dugogodišnje radno iskustvo, tačnije 32 godine koje imamo iza sebe, kao i poverenje i preporuka velikog broja zadovoljnih klijenata, učinili su da budemo dostupni svima Vama koji cenite iskustvo, znanje i ažurnost pri radu.

Započevši sa svojim radom prvenstveno na teritoriji Zemuna i bliže okoline, nakon značajnog uspeha u radu, proširujemo svoje usluge i na druge opštine u Beogradu, kao i širom Srbije. Svojim bivšim i budućim klijentima na raspolaganju smo u svakom trenutku, sa željom da opravdamo poverenje koje su nam ukazali.

Prvih 20 godina, poslovali smo u privatnom vlasništvu, pod stručnim vođstvom iskusnog tima sa višegodišnjim iskustvom u pružanju geodetskih usluga. Agenicja "KNEZLUKA L.G.B." na raspolaganju je kako fizičkim tako i pravnim licima.

Usluge koje možemo da Vam ponudimo su:

 • legalizacija objekata
 • snimanje i ucrtavanje objekata za dozvolom za izgradnju
 • obnavljanje međnih linija katastarskih parcela
 • deljenje parcela na više delova
 • identifikacija parcela
 • nacrti premera o načinu korišćenja delova katastarske parcele
 • izrađivanje katastarsko-topografskih planova
 • izrađivanje topografskih planova
 • izrađivanje situacionih planova

Kao jedna dod najiskusnijih agencija za pružanje geodetskih usluga, "KNEZLUKA L.G.B." agencija ističe se u svom radu izuzetnom tačnošću po pitanju rada na terenu. Mnogobrojni zadovoljni klijenti kao i tačnost naših elaborata priznatih od strane Republičkog geodetskog zavoda, pokazatelji su kvaliteta naših usluga.

Projekti:

 • topografski planovi za projektovanje i investiciono ulaganje
 • parcelacija, obeležavanje građevinskih parcela i obnova međa parcela

Poverenje, iskustvo, tačnost i ažurnost na jednom mestu.
Geometar "KNEZLUKA", Vaš najbolji izbor.

E-mail: knezluka@beotel.net

Agencija "KNEZLUKA L.G.B." Zemun, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ratomir Damnjanovic
  11.07.2019 02:38

  Ovom prilikom bih se zahvalio geometru Knezluki na uradjenoj deobi parcele. Veoma ste profesionalni i otvoreni za bilo kakva pitanja. Preporucujem svim ljudima kojima su potrebne geodetske usluge.

  luka knez
  05.06.2018 09:23

  pohvalio bih GEOMETAR KNEZLUKA za najbolje usluge u gradu i otprilike na celom svetu, kvalitet je u vama. Legalizacija je vrhunska i brza, da ne pricam o snimanju na terenu. Ovin putem se zahvaljujem KNEZLUKI za fantasticne usluge koje nam pruza. <3 :DDDDDDDD

  Radomir Petrovic
  08.05.2018 10:27

  pohvalio bih GEOMETAR KNEZLUKA koji mi je uspesno uknjizio plac sa stambenim objektom na opstini Zvezdara.Sada vec hocu to isto da legalizujem preko njih.Jako strucni,precizni i tacni!

  Kosta Savic
  01.07.2016 05:26

  Usluge koje sam ovde pronasao odradjene su kvalitetno a ja sam samo doneo dokumentaciju.Legalizacija objekata,snimanje i ucrtavanje objekata za dozvolom za izgradnju,obnavljanje medjnih linija katastarskih parcela.

  Vučić Vladan i Vučić Gordana
  14.05.2014 06:27

  Geodetske usluge L.G.B. Knezluka, preporučujem svima. Tačni u minut, ljubazni i stručni, angažovali smo ih za deobu naše parcele 4504 u Sremčici kao i za uknjižbu stanova u našoj kući. Prezadovoljni smo jer su ispoštovali sve dogovoreno.

  Влачић Радислав
  13.05.2014 08:32

  Геометар Л.Г.Б. КНЕЗЛУКА, поверење и искуство. Омеђавали су моју парцелу к.п. 1972 у Добановцима. Тачност, искуство и упорност господина Горана Кнежевића спасила је моју ограду. Разбијао је бетон и копао један метар у дубину, док није пронашао стари међни камен. Комшија је остао без текста, јер су "његови геометри" погрешили, а хтео је да ми сруши ограду. Хвала господину Горану Кнежевићу.

  Nikola
  18.03.2014 11:10

  Ja nikola Kostadinovic sam veoma zadovoljan sa uslugom....i ljudi su vrlo ok,profesionalni i ljubazni....i svima bi preporucio.....sve pohvale za Gorana Knezevica....

  Milica
  09.02.2014 04:14

  Ljubazni, profesionalni, efikasni !! Sve preporuke!

  Miroslav Jovanovic
  09.02.2014 04:08

  Prezadovoljan sam veoma kvalitetnom uslugom, sve je odradjeno "ekspresno" u veoma kratkom roku, preporucujem svima agenciju KNEZLUKA

  Dragan Vujić
  11.12.2013 11:45

  Posle skeptičnosti došlo je odušeljenje jer je gosp. Goran završio obećano na neverovatno profesionalan i ekspeditivan način. Koliko je uknjižba našeg stana izgledala kao proces pun prepreka toliko sada osecamo olakšanje nakon konsultacija, dolaženja do najbojeg rešenja za našu situaciju i preuzimanja pravih koraka od stranje gosp. Gorana. Potpuna preporuka na osnovu ličnog iskustva sa KNEZLUKA L.G.B. agencijom.

  Marinko
  11.12.2013 09:32

  Sve pohvale gospodinu Goranu Kneževiću i njegovim saradnicima,završili su nam sve oko uknjižbe stana za 3 da na od prvog kontakta i susreta,izuzetno tačni,precizni i odgovorni,sve u svemu visok nivo profesionalnosti,sve preporuke za saradnju.Pozdrav Zemun.

  NIKOLA MIROLOVIC
  11.10.2013 04:34

  SVE POHVALE GOSPODINU GORANU,KOJEG SMO NEDAVNO UPOZNALI...TAČNIJE,PRE 8 DANA...SUSRET JE BIO VRLO UGODAN I PROFESIONLAN.EVO,KROZ NEDELJU DANA GOTOVO SVE DOGOVORENO JE ODRAĐENO...NAIME,IMAMO PLAC NA BUSIJAMA,KOD BATAJNICE,I GODINAMA NE MOŽEMO DO PAPIRA ZA IZGRADNJU PORODIČNE KUĆE...GOSP.GORAN JE POKRENUO BAR NEŠTO SA MRTVE TAČKE,POČEVŠI OD PARCELACIJE TERENA,PA OSTALO,PO REDU,KAKO BUDE...HVALA!NIKOLA I NADA MIROLOVIĆ,LIPIK,HRVATSKA

  Ivan Markovic
  23.09.2013 08:52

  Hvala agenciji KNEZLUKA i gospodinu Knezevicu, uknjizili smo stan posle 20 godina lutanja po salterima. Ivan Markovic Vozdovac

  Fabijan Abjanovic Vukovar
  13.08.2013 04:40

  Pohvale iz inostranstva. KNEZLUKA nam je pruzio usluge oko nase zemlje i objekta u Ovči. Brzo, kvalitetno,ljubazno i sa poverenjem.

  Zoran Dimitrijević
  16.06.2013 08:27

  Ažurni, veoma stručni i pristupačna cena, sve pohvale

  Vesna Jokic
  29.05.2013 01:59

  Izuzetno kvalitetna firma! Sam tako nastavite!

  Igor Kadic
  22.05.2013 06:41

  Vrhunska usluga i perfektno odradjen posao. Prezadovoljan!

  Firme u blizini

  Geodetski biro Gaus, Nova I br.16, Pinosava, Voždovac, Beograd
  Geodetski Studio Intergeo, Ruzveltova 4, Palilula, Beograd
  Geo SLAJ geodetski poslovi, Ugrinovački put, (27 deo), br 16, Zemun, Beograd
  Geodetske usluge Premer-Sja, Vojvode Dovezenskog 9, Zvezdara, Beograd
  BGA geometar, Ustanička 189a, Zvezdara, Beograd
  Geodetske usluge EURO GEO, Bulevar Kralja Aleksandra 345, Zvezdara, Beograd
  Regulare legalizacija i uknjižba, Bulevar Despota Stefana 68b, lok 22, Palilula, Beograd