O nama - GEOMETAR KNEZLUKA

Agencija "KNEZLUKA L.G.B." nalazi se u Krajiškoj ulici broj 68, u Zemunu. Osnovna delatnost agencije za geodetske usluge, odgleda se u poslovima održavanja, premera i katastra zemljišta. Dugogodišnje radno iskustvo, tačnije 32 godine koje imamo iza sebe, kao i poverenje i preporuka velikog broja zadovoljnih klijenata, učinili su da budemo dostupni svima Vama koji cenite iskustvo, znanje i ažurnost pri radu.

Započevši sa svojim radom prvenstveno na teritoriji Zemuna i bliže okoline, nakon značajnog uspeha u radu, proširujemo svoje usluge i na druge opštine u Beogradu, kao i širom Srbije. Svojim bivšim i budućim klijentima na raspolaganju smo u svakom trenutku, sa željom da opravdamo poverenje koje su nam ukazali.

Prvih 20 godina, poslovali smo u privatnom vlasništvu, pod stručnim vođstvom iskusnog tima sa višegodišnjim iskustvom u pružanju geodetskih usluga. Agenicja "KNEZLUKA L.G.B." na raspolaganju je kako fizičkim tako i pravnim licima.

Usluge koje možemo da Vam ponudimo su:

 • legalizacija objekata
 • snimanje i ucrtavanje objekata za dozvolom za izgradnju
 • obnavljanje međnih linija katastarskih parcela
 • deljenje parcela na više delova
 • identifikacija parcela
 • nacrti premera o načinu korišćenja delova katastarske parcele
 • izrađivanje katastarsko-topografskih planova
 • izrađivanje topografskih planova
 • izrađivanje situacionih planova

Kao jedna dod najiskusnijih agencija za pružanje geodetskih usluga, "KNEZLUKA L.G.B." agencija ističe se u svom radu izuzetnom tačnošću po pitanju rada na terenu. Mnogobrojni zadovoljni klijenti kao i tačnost naših elaborata priznatih od strane Republičkog geodetskog zavoda, pokazatelji su kvaliteta naših usluga.

Projekti:

 • topografski planovi za projektovanje i investiciono ulaganje
 • parcelacija, obeležavanje građevinskih parcela i obnova međa parcela

Poverenje, iskustvo, tačnost i ažurnost na jednom mestu.
Geometar "KNEZLUKA", Vaš najbolji izbor.

E-mail: knezluka@beotel.net

Agencija "KNEZLUKA L.G.B." Zemun, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.07.2019 02:38
Ratomir Damnjanovic

Ovom prilikom bih se zahvalio geometru Knezluki na uradjenoj deobi parcele. Veoma ste profesionalni i otvoreni za bilo kakva pitanja. Preporucujem svim ljudima kojima su potrebne geodetske usluge.

05.06.2018 09:23
luka knez

pohvalio bih GEOMETAR KNEZLUKA za najbolje usluge u gradu i otprilike na celom svetu, kvalitet je u vama. Legalizacija je vrhunska i brza, da ne pricam o snimanju na terenu. Ovin putem se zahvaljujem KNEZLUKI za fantasticne usluge koje nam pruza. <3 :DDDDDDDD

08.05.2018 10:27
Radomir Petrovic

pohvalio bih GEOMETAR KNEZLUKA koji mi je uspesno uknjizio plac sa stambenim objektom na opstini Zvezdara.Sada vec hocu to isto da legalizujem preko njih.Jako strucni,precizni i tacni!

01.07.2016 05:26
Kosta Savic

Usluge koje sam ovde pronasao odradjene su kvalitetno a ja sam samo doneo dokumentaciju.Legalizacija objekata,snimanje i ucrtavanje objekata za dozvolom za izgradnju,obnavljanje medjnih linija katastarskih parcela.

14.05.2014 06:27
Vučić Vladan i Vučić Gordana

Geodetske usluge L.G.B. Knezluka, preporučujem svima. Tačni u minut, ljubazni i stručni, angažovali smo ih za deobu naše parcele 4504 u Sremčici kao i za uknjižbu stanova u našoj kući. Prezadovoljni smo jer su ispoštovali sve dogovoreno.

13.05.2014 08:32
Влачић Радислав

Геометар Л.Г.Б. КНЕЗЛУКА, поверење и искуство. Омеђавали су моју парцелу к.п. 1972 у Добановцима. Тачност, искуство и упорност господина Горана Кнежевића спасила је моју ограду. Разбијао је бетон и копао један метар у дубину, док није пронашао стари међни камен. Комшија је остао без текста, јер су "његови геометри" погрешили, а хтео је да ми сруши ограду. Хвала господину Горану Кнежевићу.

18.03.2014 11:10
Nikola

Ja nikola Kostadinovic sam veoma zadovoljan sa uslugom....i ljudi su vrlo ok,profesionalni i ljubazni....i svima bi preporucio.....sve pohvale za Gorana Knezevica....

09.02.2014 04:14
Milica

Ljubazni, profesionalni, efikasni !! Sve preporuke!

09.02.2014 04:08
Miroslav Jovanovic

Prezadovoljan sam veoma kvalitetnom uslugom, sve je odradjeno "ekspresno" u veoma kratkom roku, preporucujem svima agenciju KNEZLUKA

11.12.2013 11:45
Dragan Vujić

Posle skeptičnosti došlo je odušeljenje jer je gosp. Goran završio obećano na neverovatno profesionalan i ekspeditivan način. Koliko je uknjižba našeg stana izgledala kao proces pun prepreka toliko sada osecamo olakšanje nakon konsultacija, dolaženja do najbojeg rešenja za našu situaciju i preuzimanja pravih koraka od stranje gosp. Gorana. Potpuna preporuka na osnovu ličnog iskustva sa KNEZLUKA L.G.B. agencijom.

11.12.2013 09:32
Marinko

Sve pohvale gospodinu Goranu Kneževiću i njegovim saradnicima,završili su nam sve oko uknjižbe stana za 3 da na od prvog kontakta i susreta,izuzetno tačni,precizni i odgovorni,sve u svemu visok nivo profesionalnosti,sve preporuke za saradnju.Pozdrav Zemun.

11.10.2013 04:34
NIKOLA MIROLOVIC

SVE POHVALE GOSPODINU GORANU,KOJEG SMO NEDAVNO UPOZNALI...TAČNIJE,PRE 8 DANA...SUSRET JE BIO VRLO UGODAN I PROFESIONLAN.EVO,KROZ NEDELJU DANA GOTOVO SVE DOGOVORENO JE ODRAĐENO...NAIME,IMAMO PLAC NA BUSIJAMA,KOD BATAJNICE,I GODINAMA NE MOŽEMO DO PAPIRA ZA IZGRADNJU PORODIČNE KUĆE...GOSP.GORAN JE POKRENUO BAR NEŠTO SA MRTVE TAČKE,POČEVŠI OD PARCELACIJE TERENA,PA OSTALO,PO REDU,KAKO BUDE...HVALA!NIKOLA I NADA MIROLOVIĆ,LIPIK,HRVATSKA

23.10.2013 10:50
DINKO KOSTADINOVIĆ

Sve pohvale,profesionalno,brzo i uljudno, preporuka svima koji svoju nekretninu hoće upisati u katastar.

23.09.2013 08:52
Ivan Markovic

Hvala agenciji KNEZLUKA i gospodinu Knezevicu, uknjizili smo stan posle 20 godina lutanja po salterima. Ivan Markovic Vozdovac

13.08.2013 04:40
Fabijan Abjanovic Vukovar

Pohvale iz inostranstva. KNEZLUKA nam je pruzio usluge oko nase zemlje i objekta u Ovči. Brzo, kvalitetno,ljubazno i sa poverenjem.

16.06.2013 08:27
Zoran Dimitrijević

Ažurni, veoma stručni i pristupačna cena, sve pohvale

29.05.2013 01:59
Vesna Jokic

Izuzetno kvalitetna firma! Sam tako nastavite!

22.05.2013 06:41
Igor Kadic

Vrhunska usluga i perfektno odradjen posao. Prezadovoljan!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Geometar
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Geometar KNEZLUKA
 • geometar knezluka,
 • knezluka geometar,
 • agencija knezluka,
 • knezluka,
 • geometar knezluka radno vreme