O nama - PACIFIC LINK DOO BEOGRAD – DETEKCIJA GASA


Preduzeće Pacific Link d.o.o. Beograd poseduje više od 20 godina iskustva u oblasti projektovanja, distribucije, ugradnje i održavanja sistema detekcije gasova kako u industriji, tako i za kućnu upotrebu. Pored detekcije gasa, u okviru našeg preduzeća nudimo i usluge u oblasti ekološke zaštite, sigurnosnih sistema i konsultantskih usluga.

Glavna snaga preduzeća Pacific Link, koje je osnovano sa većinskim australijskim kapitalom, jeste mlad, ambiciozan i stručan tim koji nastoji da brzo i profesionalno odgovori na sve zahteve naših klijenata. Posebno naglašavamo da posedujemo sve važeće licence i sertifikate koji su propisani od strane države.

Vođeni željom da klijentima ponudimo samo najbolje, u našoj ponudi nalaze se visokopouzdani uređaji vodećih evropskih i svetskih proizvođača: GMI Gas Measurement Instruments LTD (Engleska), Sensitron (Italija), Crowcon (Engleska), Hankook Gas Kiki (Koreja), čiji smo ekskluzivni zastupnici.

Asortiman naših proizvoda čine:

 • - Prenosni gas detektori
 • - Stabilni detektori (centrale, sonde)
 • - Kućni detektori
 • - Personalni detektori
 • - Gas senzori
 • - Dodatna oprema (zatvarači, kontroleri)


Sistemi gasne detekcije su projektovani i predstavljaju početne mere za bezbednost kako bi se u ranoj fazi korisnici upozorili na curenje gasa koje prelazi određena očekivanja, kako u industriji, tako i u stambenim objektima. Na taj način sprečava se nastanak i posledice eksplozije gasa. U našoj ponudi zastupljeni su senzori za sve zapaljive (eksplozivne) gasove, većinu toksičnih gasova, kao i za kiseonik (O2).

U okviru naših usluga koje Vam nudimo su i usluge servisiranja i redovne kalibracije detektora koja je, prema važećoj zakonskoj regulativi, obavezna na svakih 6 meseci. Na ovaj način obezbeđuje se maksimalna pouzdanost opreme. Naš tim čine stručni i profesionalni serviseri sa dugogodišnjim iskustvom, koji su osposobljeni da brzo i efikasno odgovore na sve zahteve u garantnom i vangarantnom roku.

Posebno naglašavamo da su svi naši serviseri prošli obaveznu obuku kod proizvođača, koje zastupamo, i da su maksimalno osposobljeni za rad sa sistemima za detekciju gasa. Takođe, organizujemo obuku za sve koji žele da nauče kako da pravilno rukuju opremom u svom domu, kao i za profesionalne servisere.

Pacific Link – koristite gas i mirno spavajte.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota i nedelja ne radimo

Pacific Link d.o.o. Beograd - detekcija gasa, Španskih boraca 40/1, Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

21.05.2018 09:56
Milos Petrovic

Glavna snaga preduzeca Pacific Link jeste njen mladi ambiciozni i strucan tim,koji nastoji da brzostrucno i efikasno odgovori na vase zaheve i pitanja.Asortiman proizvoda koji ih cini je Prenosni gas detektori;stabilni detektori(centrale ,sonde);kucni detektori;personalni detektori;gas senzori;dodatna oprema(zatvaraci,kontrolori).Sve sto vam je potrebno od gas mozete peronaci u ovom perspektivnom preduzecu!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Industrija Gasna oprema
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pacific Link detekcija gasa
 • Pacific Link detekcija gasa,
 • Pacific Link gasna detekcija,
 • Pacific Link Novi Beograd,
 • Pacific Link detekcija gasa radno vreme,
 • detekcija gasa