O nama - GARAŽNA VRATA ROLO SIGURNOST

Osnovna delatnost firme Rolo Sigurnost jeste izrada, ugradnja i servis rolo vrata, rešetki i mreža za maksimalnu zaštitu Vaše imovine. Za sva vrata je obezbeđena garancija od 5 godina i besplatna montaža na teritoriji Beograda. Ukoliko je došlo do kvara na vratima, naš tim stoji na raspolaganju za hitne intervencije.

U proizvodnom programu firme Rolo Sigurnost Beograd nalaze se sledeći tipovi vrata:

  • Čelična rolo vrata
  • Aluminijumska rolo vrata
  • Rolo rešetke
  • Rolo mreže

Izrađena od najkvalitetnijih materijala, garažna vrata Rolo Sigurnost obezbeđuju najviši vid zaštite za Vaš stambeni ili poslovni objekat. Pored postojanosti i visokog kvaliteta, naročita pažnja je posvećena estetskom izgledu i dizajnu vrata koja se izrađuju u boji po želji klijenta. Takođe, vrata mogu biti motorizovana sa daljinskim upravljanjem ili na ručno podizanje.

Garažna vrata Rolo Sigurnost izrađuju se od nerđajućeg čelika debljine 0,8mm što garantuje maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Pocinkovana čelična vrata mogu se plastificirati u boji po želji klijenta. Za lakše rukovanje preporučuje se automatizacija vrata što omogućava otvaranje pomoću daljinskog upravljača ili taster ključa. Pored obične brave, postoji i mogućnost ugradnje sef brave.

Ako želite da obezbedite savršenu izolaciju Vašeg objekta, naša preporuka su aluminijumska rolo vrata koja su najbolji izbor za hale, garaže i lokale. Odličnu termoizolaciju garantuju dva sloja aluminijuma koji je ispunjen poliuretanom debljine 18mm, a širine 77mm. Aluminijumska termoizolovana vrata izrađuju se u boji po želji klijenta i, takođe, mogu biti automatizovana.

Kada hoćete da Vaš izlog bude maksimalno zaštićen, ali da se ne zatvori u potpunosti, najbolje rešenje je rolo rešetka. Ovaj jako funkcionalni proizvod izrađuje se od cevi debljine 18mm po meri i u željenoj boji. Pored ručnog podizanja, rolo rešetka može da bude i automatizovana.

Još jedna usluga koju nudi firma Rolo Sigurnost jeste servisiranje svih vrsta garažnih vrata, brzo, profesionalno i efikasno. Naš stručni tim majstora dostupan je u svakom trenutku za sve hitne intervencije.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-17h
Subota od 08-15h
Nedelja ne radimo

Garažna vrata Rolo Sigurnost, Gajićev sokak 16a, Železnik, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.11.2018 02:12
srdjan nastic

pozdrav

interesuje me rolo vrata za lokal.

kakva je procedura ponuda dolazak na lice mesta da vidite i date ponudu .

kada bi to moglo lokal se nalazi u Zelezniku lole ribara 80 pored gooda.

srdjan 0646130178

27.07.2018 03:42
Uros Vukicevic

Najsigurnija,najbezbednija garazna vrata proizvodi firma Rolo Sigurnost. Najbolji ste i necemo vas menjati.

20.07.2018 04:35
Nikola Majstorovic

Porucio sam garazna vrata firme Rolo sigurnost. Prezadovoljan sam napravljenim izborom. Vrata su se fenomenalno pokazala,stvarno su kvalitetna. Radnici ove firme su jako ljubazni. Sve pohvale.

05.07.2018 12:32
Andriajana Simic

Osnovna delatnost firme rolo sigurnost je ugradnja i servisiranje rolo sigurnosnih vrata. Ogromnu paznju posvecuju estetskom izgledu samih vrata. S toga se ja i odlucujem za njih!Sve pohvale!

15.06.2018 05:36
Ljubisa Trifunovic

Pored prodaje i ugradnje firma Rolo Sigurnost radi i servisiranje svih vrsta garažnih vrata, brzo, profesionalno i efikasno. Imaju veoma strucan tim majstora koji je dostupan u svakom trenutku za sve hitne intervencije. Sve pohvale i preporuke

08.06.2018 08:59
Aleksandra Ilic

Pre mesec dana uzeo sam rolo garazna vrata u firmi Rolo Sigurnost i mogu reci da sam prezadovoljan. Materijal od kojeg su napravljena vrata je veoma kvalitetan a momci iz Rolo sigurnosti su sve to ugradili veoma brzo i kvalutetno. Sve pohvale za Rolo sigurnost.

23.05.2018 02:40
Sofija Katanic

Glavna delatnost ove firme je ugradnja i servisiranje rolo sigurnosnih vrata. Ogromnu paznju posvecuju esteckom izgledu samih vrata. S toga se ja i odlucujem za njih!Sve pohvale!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Garažna vrata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Garažna vrata Rolo Sigurnost
  • Rolo Sigurnost,
  • Rolo Sigurnost Garažna vrata,
  • Rolo Sigurnost Garažna vrata Čukarica,
  • Garažna vrata Čukarica,
  • Rolo Sigurnost Beograd,
  • Rolo Sigurnost radno vreme