Furnirana vrata su veoma popularna na našem tržištu, a kupci se za njih odlučuju iz više razloga: to su vrata koja su dostupna u tri forme, koje se međusobno razlikuju po obliku dovratnika i pervajza, pa tako mogu biti:- ravna- zaobljena- kombinovana. U daljem tekstu pokušaćemo da vam približimo forme koje smo nabrojali.

Ravna forma furniranih vrata

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete kupiti FURNIRANA VRATA

Beograd

Pro Enterijer proizvodnja nameštaja
Pro Enterijer proizvodnja nameštaja
Nikolaja Saltikova 19
Novi Beograd Pozovi

Ukoliko želite da Vaš životni ili radni prostor oplemenite kvalitetnim nameštajem po meri, Pro Enterijer proizvodnja nameštaja je tu za Vas. Posebno naglašavamo da se svaki komad nameštaja izrađuje po konkretnom zahtevu klijenta, od punog drv...
Pročitaj više

Tersus Project
Tersus Project
Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd Pozovi

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje....
Pročitaj više

Aluwing PVC i drvo - ALU stolarija
Aluwing PVC i drvo - ALU stolarija
Braće Jerković 121d
Voždovac Pozovi

Firma Aluwing PVC i drvo-Alu stolarija nalazi se na Voždovcu. Izdvaja se po bogatoj ponudi ugradnje i proizvodnje alu i pvc stolarije po meri ali i gotovim proizvodima...
Pročitaj više

Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata
Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata
Vojvode Stepe 343, lok 1 (150m od IDEA-e)
Voždovac

Beo Vrata Plus predstavljaju najbolji način da zaštitite Vaš dom i porodicu od neželjenih posetilaca u vidu provalnika. Pored sigurnosnih vrata, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman sobnih vrata iz uvoza, ali i iz domaće proizvodnje...

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na kupovinu FURNIRANIH VRATA

Sigurnosna vrata Triangle – bela
19500 17500
Sigurnosna vrata Triangle – bela AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Ralkom kuhinje i nameštaj po meri
Ralkom kuhinje i nameštaj po meri
Jagnjilo 503v
Mladenovac

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta...

Pančevo

Enterijer Debeljača proizvodnja nameštaja
Enterijer Debeljača proizvodnja nameštaja
Doža Đerđa 78, Debeljača Pozovi

Eneterijer Debeljača proizvodnja nameštaja nalazi se u Pančevu. Proizvodnja unikatnog nameštaja od pločastih materijala i masiva, sobna vrata, kuhinje, plakari...
Pročitaj više

Furnirana vrata su veoma popularna na našem tržištu, a kupci se za njih odlučuju iz više razloga: to su vrata koja su dostupna u tri forme, koje se međusobno razlikuju po obliku dovratnika i pervajza, pa tako mogu biti:- ravna- zaobljena- kombinovana. U daljem tekstu pokušaćemo da vam približimo forme koje smo nabrojali.

Ravna forma furniranih vrata

U ovoj varijanti, pervajzi i dovratnik se izrađuju u ravnoj formi, sa spojem pervajza pod uglom od 90 stepeni.Dovratnik ili štok, profilisan je za prihvat krila. On ima integrisanu diht gumu, koja je smeštena u poseban kanal, čime se postižu mnoge prednosti. Najpre, vaša vrata će bolje dihtovati, ona će bolje nalegati, a u vizuelnom smislu diht guma neće smetati, jer ona spolja nije vidljiva, kada zatvorite vrata.

Zaobljena forma furniranih vrata

Dakle, pervajzi i dovratnik su u zaobljenoj formi, spoj pervajza u geru je pod uglom od 45 stepeni. Štok je obostrano konstruisan za prihvat kliznih pervajz lajsni, i na taj način se može obuhvatiti cela debljina zida. Važno je istaći da je dovratnik po svim vidljivim površinama presvučen prirodnim furnirom.

Kombinovana forma furniranih vrata

U ovakvoj varijanti, štok se izrađuje u zaobljenoj ili ravnoj formi, sa ravnim horizontalnim pervajzom, dok se vertikalni pervajzi rade zaobljeni. Njihov spoj se nalazi pod uglom od 90 stepeni. Ram krila vrata se izrađuje od lamelirnog masiva sa ojačanjima gde je to neophodno. Ispuna se radi od kartonskog saća, dok su obloge krila presvučene prirodnim furnirom, a na taj način su kantovani kantovi krila.

Furnirana vrata – iskustva

U ponudi naših salona možete pronaći vratno krilo od furnira hrasta sa vertikalnom podelom. To su elegantna sobna vrata koja su izrađena od prirodnog, hrastovog furnira prve klase. Izrađena su na taj način što je pri proizvodnji korišteno kvalitetno suvo drvo, čime se postiže otpornost vrata kao i njihova dugotrajnost. Kada govorimo o završnoj obradi, svakako ćete poželeti lakiranje, koje štiti vrata ali im daje i sjaj. Materijal izrade je prirodni hrast, a završna obrada furnir, dok je u osnovi masiv. Sve što ste želeli od vrata, kvalitet i postojanost, možete imati sa novim vratima od furnira. Prednosti su mnogobrojne, što je razlog da sve veći broj kupaca oplemeni svoj životni i radni prostor na ovaj način.

Vrata od furnira – cena:

Možete ih pronaći po cenama od 6268 din. pa sve do 25300 dinara, u zavisnosti od modela i karakteristika.*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miodrag Kostic
  23.07.2018 12:28

  Furnirana vrata se meni licno bas svidjaju pre svega sto ih ima u rznim oblicima pa se mogu ukopiti bukvalno uz svaki enterijer.

  Ivana Petrovic
  10.05.2017 12:37

  Jedino su po meni furnirana vrata prava stvar i nista vise sem toga.

  Todor Markovic
  26.04.2017 03:00

  Ukoliko nesto valja u celoj prici onda su to furnirana vrata. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Petar Jankulovski
  25.04.2017 11:56

  Mogu ova vrata da izgledaju zaista posebno.

  Marina Zivkovic
  13.04.2017 10:04

  Sto se ovih vrata tice, sigurno cete pre ili kasnije moci da se uverite u kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

  Stojance Ristovski
  12.04.2017 01:53

  Po pravilu, sto se ovih vrata tice, kvalitet je sigurno nesto sto je i vise nego bitno. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Jovana Milinkovic
  29.03.2017 11:31

  Koliko se meni samo cini, ovo su vrata koja su po mnogo cemu i vise nego idealno resenje.

  Milen Jovanovic
  14.03.2017 09:59

  Po meni od ovih vrata ne postoji nista bolje.

  Lea Stankovic
  23.02.2017 07:40

  Kako go da okrenete, ovo su naravno i vise nego dobra vrata. Po tom pitanju je zaista kvalitet ti i vise nego bitan.

  Filip Milutinovic
  22.02.2017 12:43

  Moje licno misljenje je da su furnirana vrata jedna od boljih vrata. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

  Simona Vucinic
  07.02.2017 07:05

  Ako bih vec davao tolike pare, onda bih svakako gledao da mi ta furnirana vrata uradi neko ko je bas onako strucan i kvalitetan.

  Marta Dencevic
  06.02.2017 12:15

  Koliko mi se samo cini, furnirana vrata su jedna od boljih vrata na nasem trzistu jedino sto puno kostaju.

  Mihajlo Nastasovic
  26.01.2017 07:52

  Meni se licno furnirana vrata bas nesto i ne svidjaju.

  Ljubinka Sreckovic
  25.01.2017 09:47

  Ovu su odlicna vrata ali je osnovni problem u tome sot ona jako puno kostaju.

  Todor Markovic
  09.01.2017 10:02

  Na ovom mestu mozete da dobijete bas neke korisne informacije po pitanju furniranih vrata.

  Nikolina Pantelic
  19.12.2016 11:55

  Ako mene licno pitate, furnirana vrata su ipak nesto posebno. Nisam imala priliku do sada da ih ugradim u sovju kucu ali to svakako ne znaci da necu.

  Janko Zivanovic
  01.12.2016 01:14

  Koliko je samo meni poznato, bukvalno nema nista bolje od vrata koja su furnirana i koja su u potpunosti ispunjena drvetom.

  Jana Stankovic
  16.11.2016 12:27

  Furnirana vrata vrhunskog kvaliteta mozete da pronadjete u firmi taurunum koja pri tome takodje ima i vise nego povoljne cene.

  Biljana Brankovic
  26.10.2016 01:19

  I ja sam cula da je Luka enterijer jedno veoma kvalitetno mestokoje je poznato po svom bogatom radu i ukusu. Zbog toga naravno da nije za svaciji dzep i oko toga zaista ne treba da brinete nesto previse.

  Petar Jankovic
  30.08.2016 08:28

  Luka enterijer je kazu bas dobar a samim tim je i nesto jaci sa cenama. Medjutim, uvek je tako bilo da nesto sto je kvalitetno mora da se kvalitetno mora i kvalitetno da se plati.

  Ivan Stojanovic
  29.08.2016 09:02

  Sto se tice kvalitetnih furniranih vrata, najbolje resenje za vas je da posetite vrata po meri Luka enterijer. To je mesto koje mozete posetiti tokom radnog vremena i iskljucivo se licno uveriti u kvalitet.

  Dusan Markovic
  22.07.2016 10:53

  Kada pricamo o furniranim vratima, mogu toplo da vam preporucima Luku enterijer koji ima veoma kvalitena vrata po meri. Pri tome to je stolar koji ni malo ne stedi na materijalu.

  Marko Petrovic
  27.06.2016 08:20

  Posedujem furnirana zaobljena vrata. Veoma sam zadovoljna kvalitetom. Odlicno mi se uklapaju sa enterijerom. Svima bih preporucio ovaj stil. Izgleda pomalo retro, ali to mi je u krajnjem slucaju i bio cilj.