Dodaj firmu

Lola Grooming Spa salon i furminiranje pasa

Grooming salon za sve rase pasa. Vrtić za pse i specijalni popusti. Sjajni pokloni za prvih 50 klijenata u Beogradu
Pročitaj više

Majke Kujundžić 43
Zvezdara, Beograd

Happy Puppy grooming by Jelena furminiranje pasa

Grooming salon na Čukarici, jedinstven po uslugama trimovanja, kao i ostalim higijenskim uslugama, kao što su kupanje pasa, furminiranje, nega ušiju i druge
Pročitaj više

Ratka Mitrovića 62
Čukarica, Beograd

Furminiranje pasa Grooming House Shine

Pozivamo vas da nas posetite u našem grooming salonu za šišanje pasa i mačaka. Kompletan higijenski tretman i sanitarno odražavanje i nega vaših ljubimaca u odličnim uslovima.
Pročitaj više

Spasenovićeva 2
Čukarica, Beograd

Furminiranje pasa Inna salon

Salon za šišanje i negu pasa Inna nalazi se na Zvezdari. Odlične usluge po super cenama; šišanje, furminiranje, kupanje, nega ušiju i noktiju za sve rase i veličine pasa
Pročitaj više

Stari Vinogradi 23v
Zvezdara, Beograd

Furminiranje pasa Dream Groom

Dream groom salon za negu ljubimaca nalazi se na Novom Beogradu. Izuzetna nega vaših kućnih ljubimaca: pasa, mačaka, papagaja koji uključuju ceo paket od kupanja do ultrazvučnog skidanja kamenca.
Pročitaj više

Gandijeva 124, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Groomerija furminiranje pasa

Groomerija salon za pse nije samo mesto šišanja i kupanja - to je carstvo gde svaki ljubimac postaje kralj.
Pročitaj više

Patrisa Lumumbe 80, Beograd
Palilula, Beograd

Furminiranje pasa Arčijev Svet Grooming

Grooming salon Pet vet Arčijev svet nalazi se na Novom Beogradu. Profesionalna nega kuca i maca, kupanje i šišanje, furminiranje.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Luna i Drugarići grooming salon

Novi grooming salon na Altini u Zemunu. Najtraženiji paket, šišanje, kupanje, furminiranje i druge usluge za sve rase pasa.
Pročitaj više

Ugriniovački put 97
Zemun, Beograd

Posh groom

Grooming usluge na Čukarici. Kupanje, šišanje, furminiranje za male, srednje rase pasa. Pet taxi i dnevni boravak za pse.
Pročitaj više

Radnička 51b
Čukarica, Beograd

YoPet Furminiranje pasa

Druge srpske armije 45 ( Okretnica autobusa 49, naselje Stepa Stepanović )
Voždovac, Beograd

Kada kažemo furminiranje pasa, zapravo se misli na tretman protiv linjanja. Postoje psi koji često posećuju salone za pse i to su pudle, bišoni, maltezeri, itd, ali ima i rasa sa kojima to nije slučaj – oštrodlaki psi, labrador, buldog, mops...

Šta je furminiranje pasa?

Za navedene rase pasa, furminiranje se preporučuje da bi se poboljšao kvalitet dlake, tako da bi pse trebalo dovesti kod grumera, najmanje četiri puta godišnje. Ako želimo da tačno definišemo furminiranje, onda bi to bio tretman oslobađanja viška dlake koja se nalazi u opadanju.

Kada je najbolji period da se radi furminiranje pasa?

Ukoliko pse ne dovodite kod grumera da odradi furminiranje, 80% dlake koja bi bila skinuta na taj način, završiće na vašim tepisima, foteljama, garniturama, kaučima... – dakle, u prostoru u kome živite. Kao što smo naveli, u toku godine odredite četiri perioda i odvedite kućnog ljubimca na furminiranje.

Koliko traje furminiranje pasa?

Ne morate se plašiti viška dlake koju vaš četvoronožni prijatelj ostavlja u stanu ili u kući, kada se sve to lako rešava postupkom furminiranja. Sva mrtva dlaka će biti uklonjena, kao i poddlaka. Furminiranje pasa traje relativno kratko.

Tretman protiv linjanja

Ljubimci će ovaj tretman voleti, jer će se i oni osećati prijatnije nakon istog, a jedan od najpoželjnijih perioda da se radi furminiranje je proleće.

Da li je bolje sam raditi furminiranje ili voditi psa u salon za kućne ljubimce?

Psi imaju višak dlake, koja ih je štitila tokom hladne zime, i normalno je da tu dlaku odbacuju kako dođe proleće i prvi topli dani. Tada nastaje period kada su vam usisivač i lepljivi roler glavni rekviziti, međutim, postoje i efikasniji načini da se taj problem reši.

Furminiranje pasa iskustva

Psi se stalno linjaju, upravo iz razloga što žive u kući, pa im se zbog toga zbuni organizam, tj. nisu konstantno napolju i ne prilagođavaju se postepeno temperaturnim promena. Furminiranje se drugačije naziva i vađenje poddlake, a na ovaj način se tretira i krzno i koža psa. Svakako da sami ne možemo nikada da uradimo furminiranje psa onako kako to rade grumeri u salonima za kućne ljubimce, stoga ne bi trebalo štedeti na ovoj usluzi. Najbolje bi bilo da na svaka dva meseca dovedete svog krznenog prijatelja kod grumera, kako bi pas uvek bio sređen i uredan.

Furminiranje ima i drugih prednosti, kao što je smanjivanje mogućnosti da dođe do razvoja gljivica i bakterija, a to se odnosi posebno na hladan i vlažan deo godine.

Furminiranje pasa cena

Cena furminiranja se kreće u proseku oko 3000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone za kućne ljubimce koji su oglašeni na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane