Dodaj firmu

Furminiranje pasa Exclusive grooming salon

Exclusive grooming salon nalazi se u Beogradu. Kompletne grooming usluge na najvišem nivou, kao i pet taxi i pansion za pse.
Pročitaj više

Miklošićeva 43
Voždovac, Beograd

Furminiranje pasa Igi salon

Igi grooming salon nalazi se na Zvezdari. Kompletne usluge šišanja, furminiranja, nege ušiju i noktiju, čišćenja od buva i parasite za sve rase pasa.
Pročitaj više

Đevđelijska 5
Zvezdara, Beograd

Furminiranje pasa Inna salon

Salon za šišanje i negu pasa Inna nalazi se na Zvezdari. Odlične usluge po super cenama; šišanje, furminiranje, kupanje, nega ušiju i noktiju za sve rase i veličine pasa
Pročitaj više

Stari Vinogradi 23v
Zvezdara, Beograd

Furminiranje pasa Pasito grooming salon

Pasito groom salon nalazi se na Voždovcu. Grooming salon namenjen je svim kucama i macama svih rasa i veličina, kao i usluge šišanje, kupanja, furminiranje, nege ušiju i noktiju.
Pročitaj više

Braće Srnić 23a
Voždovac, Beograd

Furminiranje pasa Tesa salon

Iskreni ljubitelji životinja znaju da bez ljubavi, ali i znanja i umeća, nije moguće ostvariti dobar odnos sa bilo kojim psom. Zato budite sigurni da u salonu za pse Tesa imamo sve to, kao neophodan preduslov za rad. Salon za pse Tesa u Bat...
Pročitaj više

Novo naselje, Batajnica
Zemun, Beograd

Furminiranje pasa Laki

Salon za negu pasa Laki nalazi se u Zemunu i pruža kompletne higijenske tretmane psima svih rasa i veličina - šišanje, češljanje, čišćenje ušiju, sečenje noktiju i izbrijavanje šapica.
Pročitaj više

Alaska 45
Zemun, Beograd

Furminiranje pasa Sara & pretty dog

Sara & pretty dog grooming salon nalazi se u Batajnici. U salonu možete zakazati kompletan tretman za negu i šišanja pasa svih rasa i veličina kao i pojedinačne usluge; šišanje pasa, kupanje pasa, rašćebavanje dlake.
Pročitaj više

Stanka Tišme 31e, Batajnica
Zemun, Beograd

Furminiranje pasa Dream Groom

Dream groom salon za negu ljubimaca nalazi se na Novom Beogradu. Izuzetna nega vaših kućnih ljubimaca: pasa, mačaka, papagaja koji uključuju ceo paket od kupanja do ultrazvučnog skidanja kamenca.
Pročitaj više

Gandijeva 124, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Furminiranje pasa Golden Pet Vet

Golden Pet Vet veterinarska ambulanta nalazi se na Karaburmi. U sklopu svog objekta pruža veterinarske usluge; vakcinaciju, hirurgiju, biohemijske analize i pripremu kompletne dokumentacije
Pročitaj više

Mirijevski Bulevar 7b, Karaburma
Palilula, Beograd

Furminiranje pasa Teddy Land

Grooming salon Tedy Land nalazi se u Surčinu. Pored standardnih usluga nege i šišanja kućnih ljubimaca, salon nudi i uslugu pet taxija, uz pomoć koje mogu preuzeti vašeg ljubimca i nakon izabranog tretmana vratiti na adresu.
Pročitaj više

TC Šećer sokak, lokal 33
Surčin, Beograd

Furminiranje pasa Arčijev Svet Grooming

Grooming salon Pet vet Arčijev svet nalazi se na Novom Beogradu. Profesionalna nega kuca i maca, kupanje i šišanje, furminiranje.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Furminiranje pasa Mirka Pet Salončić

Pet salončić Mirka je mesto gde su tretmani podređeni senzibilitetu Vašeg psa i gde ćete dobiti veterinarske savete od groomera koji je ujedno i veterinar. U salončiću Mirka pružamo usluge štišanja, kupanja, furminiranja pasa, sečenja noktij...
Pročitaj više

Poručnika Spasića i Mašere 24
Čukarica, Beograd

Kada kažemo furminiranje pasa, zapravo se misli na tretman protiv linjanja. Postoje psi koji često posećuju salone za pse i to su pudle, bišoni, maltezeri, itd, ali ima i rasa sa kojima to nije slučaj – oštrodlaki psi, labrador, buldog, mops...

Šta je furminiranje pasa?

Za navedene rase pasa, furminiranje se preporučuje da bi se poboljšao kvalitet dlake, tako da bi pse trebalo dovesti kod grumera, najmanje četiri puta godišnje. Ako želimo da tačno definišemo furminiranje, onda bi to bio tretman oslobađanja viška dlake koja se nalazi u opadanju.

Kada je najbolji period da se radi furminiranje pasa?

Ukoliko pse ne dovodite kod grumera da odradi furminiranje, 80% dlake koja bi bila skinuta na taj način, završiće na vašim tepisima, foteljama, garniturama, kaučima... – dakle, u prostoru u kome živite. Kao što smo naveli, u toku godine odredite četiri perioda i odvedite kućnog ljubimca na furminiranje.

Koliko traje furminiranje pasa?

Ne morate se plašiti viška dlake koju vaš četvoronožni prijatelj ostavlja u stanu ili u kući, kada se sve to lako rešava postupkom furminiranja. Sva mrtva dlaka će biti uklonjena, kao i poddlaka. Furminiranje pasa traje relativno kratko.

Tretman protiv linjanja

Ljubimci će ovaj tretman voleti, jer će se i oni osećati prijatnije nakon istog, a jedan od najpoželjnijih perioda da se radi furminiranje je proleće.

Da li je bolje sam raditi furminiranje ili voditi psa u salon za kućne ljubimce?

Psi imaju višak dlake, koja ih je štitila tokom hladne zime, i normalno je da tu dlaku odbacuju kako dođe proleće i prvi topli dani. Tada nastaje period kada su vam usisivač i lepljivi roler glavni rekviziti, međutim, postoje i efikasniji načini da se taj problem reši.

Furminiranje pasa iskustva

Psi se stalno linjaju, upravo iz razloga što žive u kući, pa im se zbog toga zbuni organizam, tj. nisu konstantno napolju i ne prilagođavaju se postepeno temperaturnim promena. Furminiranje se drugačije naziva i vađenje poddlake, a na ovaj način se tretira i krzno i koža psa. Svakako da sami ne možemo nikada da uradimo furminiranje psa onako kako to rade grumeri u salonima za kućne ljubimce, stoga ne bi trebalo štedeti na ovoj usluzi. Najbolje bi bilo da na svaka dva meseca dovedete svog krznenog prijatelja kod grumera, kako bi pas uvek bio sređen i uredan.

Furminiranje ima i drugih prednosti, kao što je smanjivanje mogućnosti da dođe do razvoja gljivica i bakterija, a to se odnosi posebno na hladan i vlažan deo godine.

Furminiranje pasa cena

Cena furminiranja se kreće u proseku oko 3000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone za kućne ljubimce koji su oglašeni na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane