Individualni treninzi Milan Vujasin

  • 6
5.0 | 2 ocena

U okviru sportskog kluba Panter nalazi se i prelepa fitnes sala, orpemljena kompletnom fitnes opremom. Milan Vujasin osnivac i trener u klubu pored klupskih treninga vodi i individualne treninge za licne potrebe pojedinaca. U personalnim...
Pročitaj više

Oslobodjenja 5
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Matija Lukic
Svima mogu toplo da preporucim da se opredele za funkcionalni trening. Ovo je jedan karakteristican nacin treniranja koji podrazumeva prirodne pokrete i vezbanje sa predmetima koji se ne mogu vise toliko cesto pronaci.
Milen Jovanovic
Funkcionalni trening je vrsta treninga koja bi trebala da angazuje partikularno odredjene grupe misica koje su pri tome zaista nesto sto je od velikog zdravstvenog stanja za vas.
Petar Jankulovski
Funkcionalni trening je ipak najbolja vrsta treninga koja kod nas postoji. Pri tome, dovoljno je samo da pogledate broj ljudi koji se u Beogradu okrece sve vise funkcionalnom treningu i sve ce vam veoma brzo biti jasno.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju mora on da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena ukoliko mene licno pitate.
Ivana Petrovic
Sto se mene licno tice, samo treba da definitivno znate sta je to sto predstavlja kvalitet.
Mihajlo Nastasovic
On u svakom slucaju treba da se dosta plati. Drugo je samo gubljenje vremena.
Stojance Ristovski
Po meni on moze da se uradi bez nekih vecih problema. Druge stvari i nisu bs toliko vazne koliko mi se cini.
Todor Markovic
Sto se funkcionalnog treninga tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da dodjete do kvaliteta. Druge stvari onda po meni i nisu bas toliko vazne.
Milen Jovanovic
Vec neko vreme radim funkcionalni trening i mogu vam samo reci da sam se sa njim bas onako ozbijno izdefinisao.
Marina Zivkovic
Sto se tice ovog tretninga, kvalitet je sigurno nesot sto pre ili kasnije moze da dodje do izrazaja.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju je ovo trening koji treba da se dosta plati dok ne pocne da daje odredjene rezultate.
Jovana Milinkovic
Ne znam samo zbog cega su se bas svi naprzili na ovaj trening, kao da je on sad nesto posebno.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi je samo poznato, zaista nije sve jedno kome po pitanju funkcionalnog treniga poklanjate svoje poverenje.
Lea Stankovic
Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice funkcionalnog treninga veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Filip Milutinovic
Moj licno savet svima je da pre nego sto se odlucite da se opredelite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Simona Vucinic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovog treninga tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sved drugo je daleko manje vazno.
Mihajlo Nastasovic
Nema sta, mislim da je voo uvek i vise nego dobra vrsta treninga. Ako se bas za njega odlucite, vazno je samo da se odlucite za pravi kvalitet.
Marta Dencevic
Koliko mogu samo da vidim ovo postaje sve popilarniji programa ali ako pricamo realno, za njega je potrebno imati bas onako dosta vremena.
Todor Markovic
Ako mene licno pitate, samo treba da znate da je funkcionalni trening nesto sto je veoma vazno. Pri tome, samo trebad a znate da je veoma bitno da se po ovom pitanju posavetujete sa strucnim licem.
Ljubinka Sreckovic
Funkcionalni trening nije za svakoga ali je u svakom slucaju funkcionalni trening ipak nesto sto moze da doprinese vasem boljem zdravlju i boljoj fizickoj kondiciji.
Janko Zivanovic
Licno mislim da je ipak najbolje da prvo odredjeno vreme provedete na nekim malo laksim programima treniga pa da se tek onda prebacite na funkcionalni trening.
Nikolina Pantelic
Ukoliko vam je potreban funkcionalni trening i smatrate da je to nesot sto doprinosiu vasem zdravlju, onda je ipak najbolje da posetite neko profesionalno mesto kao sto je primera radi Fitkultura.
Jana Stankovic
Licno sam probala funkcionalni trening i mogu slobodno da kazem da sam i vise nego zadovoljna posto su mi tokom njega uglavnom sve grupe misica angazovane.
Petar Jankovic
To je zaista odlicna vrsta treninga koja moze zaista da bude iscrpljujuca. Zbog toga, onda jednostavno nije za svakog.
Marko Petrovic
Jedna od osnovnih stvari koje funkcionalni trening zadovoljava je da tokom intenzivnog treninga budu angazovane apsolutno sve grupe misica. Pri tome je to svakako trening u koji mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Kada se kaze funkcionalni trening u danasnje vreme se uglavom misli na crossfit. To je jedna poprilicno nova disciplina i aktivnost koja podrazumeva da vam se u potpunosti angazuju svi misici u telu.
Biljana Brankovic
Mislim da funkcionalni trening nije bas za svakog. Bar sam to zakljucila onoliko koliko sam mogla nakon sto sam procitala tekst na ovo, sajtu. Mislim da bi svako pre preduzimanje ove fizicke aktivnosti trebao da se posavetuje sa svojim lekarom.
Ivan Stojanovic
Svima mogu toplo da preporucim da se opredele za funkcionalni trening. Ovo je jedan karakteristican nacin treniranja koji podrazumeva prirodne pokrete i vezbanje sa predmetima koji se ne mogu vise toliko cesto pronaci.