Skola fudbala Zarkovo

  • 5
5.00 | 3 ocena

ŠKOLA FUDBALA ŽARKOVO


Škola fudbala, F.K.Žarkovo, osnovana je u Novembru 2001. godine, sa idejom i željom, da se dugoročnim stručno-pedagoškim radom nametne i izgradi, uspešan model edukacije mladih fudbalera. Škola fudbala, imala je za cilj, da jedan od najstarijih fudbalskih klubova u zemlji konačno dobije i adekvatnu fudbalsku Školu, u kojoj će najmlađi polaznici kroz druženje i igru, učiti svoje prve fudbalske korake i otkrivati tajne fudbalske veštine..

Godina, u kojoj Škola fudbala slavi 9 rođendan, čini nas ponosnima na sve što smo postigli i istovremeno obavezuje, da budemo još bolji, i da samo nominalno pripadamo početnicima, a da znanjem, vaspitanjem i nama značajnim rezultatima, nastavimo da uspostavljamo kriterijume. Škola fudbala, F.K.Žarkovo, promovisala je i uticala, na stvaranje novog pristupa u radu sa najmlađima, zahvaljujući tome, danas zauzimamo značajno mesto na fudbalskom nebu. Znanjem i radom, spremni smo da u kontinuitetu preuzmemo odgovornost i vodeću ulogu, u svim stručnim i pedagoškim segmentima rada, kada su Škole fudbala u pitanju.

Veliki napredak u organizaciji i funkcionisanju Škole fudbala, omogućio nam je da i na takmičarskom polju, na najlepši mogući način potvrdimo devet godina predanog rada. Višestruki smo osvajači Mini -Maxi lige, osvajači kupa Beograda, Fer - Play lige, i raznih domaćih i međunarodnih turnira.

Škola fudbala, F.K. Žarkovo, trenutno ima oko 250 igrača, dečaka i devojčica, uzrasta od 4 do 11 godina. Svi naši članovi sa trenerima i rukovodstvom Škole fudbala, čine jednu veliku sportsku porodicu, otvorenu za sve, kojima su fudbalska igra i drugarstvo, na prvom mestu.

Naglašavamo, da u našoj Školi fudbala, rezultati nikada nisu bili primarni, već isključivo dolaze kao produkt jedne zdrave sportske sredine. Očekujemo, da ćemo sve one koji žele, a još uvek nam se nisu priključili, videti, već na sledećem treningu..

Iskustva i komentari posetilaca

04.09.2018 01:31
Milos Petrovic
Odlicni uslovi za treniranje u skoli fudbala Zarkovo!Postanite i vi deo ovog jedinstvenog kluba,dodjite da trenirate zajdno sa mngobrojnim zadovoljnim klincima!!!
24.02.2017 01:57
Lazar Ristic
Skola fudbala,Zarkovo,promovisala je i uticala,na stvaranje novog pristupa u radu sa najmladjima,zahvaljujuci tome,danas zauzimaju znacajno mesto na fudbalskom nebu. Znanjem i radom,spremni su da u kontinuitetu preuzmu odgovornost.
26.05.2015 10:43
Igor Stevanovic
Odlicni treneri i definitivno najbolja skola fudbala.
02.11.2012 01:46
Branka- Runijeva mama
VELIKI POZDRAV ZA NAJBOLJEG TRENERA NA SVETU- NESU. VOLELA BIH KADA BI SE VRATIO DA TRENIRA 2001... SVI BISMO VOLELI... NAJVECI POZDRAV ZA NJEGA
25.11.2011 11:05
Lidija Stojnic
Mama sam decaka Marka Stojnoca koji je od skoro u vasem klubu. Vrlo lepo i profesionalno radite sa klincima i svaka vam cast. Narocite pohvale za trenera Nesu. Pozdarv
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Fudbalski klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Skola fudbala Zarkovo
  • Skola fudbala Zarkovo,
  • skola fudbala Beograd,
  • fudbalski trening za decu,
  • skola fudbala Rakovica,
  • skola fudbala,
  • balon za fudbal Beograd,
  • skola fudbala Cukarica