Frizerski atelje Bunt

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - FRIZERSKI ATELJE BUNT


Frizerski atelje Bunt nudi Vam standardne frizerske usluge kao što su šišanje i feniranje, ali i farbanje kose najrazličitijim, neobičnim i nesvakidašnjim bojama. Dakle, osim što znamo i umemo da Vam napravimo frizuru po želji za svaki dan ili za bilo koju svečanu priliku, vrlo smo umešni, iskusni i maštoviti da Vašu kosu ofarbamo u boju kakvu god poželite!

Koloracija, tačnije igranje sa bojama je naša specijalnost, i na taj način razbijamo stereotipe kada je u pitanju farbanje kose, zato što smatramo da treba uživati u kreativnoj slobodi. To je i razlog što naš frizerski atelje nosi naziv Bunt.

Smatra se da devojke koje eksperimentišu raznim stilovima i bojama kose ne prihvataju autoritet i svojim stilom iskazuju bunt. Ukoliko ste i vi spremni da se Vaša boja kose razlikuje od drugih posetite nas i nećete se pokajati!

Frizerski atelje Bunt u radu koristi preparate PRAVANA. Kao što je poznato, to je profesionalni brend kozmetike za kosu. Kompanija koja proizvodi ove preparate osnovana je 2004. godine u Americi, a njihova osnovna misija je pružiti profesionalnim stilistima i njihovim klijentima izvanredne, vrhunske proizvode za lepotu!

Brend PRAVANA ima širok spektar najnovijih proizvoda za negu kose koji sadrže pažljivo odabrane, inovativne sastojke. Njihovi proizvodi smatraju se najboljim i najprirodnijim među dostupnima na tržištu.

Ističemo i to da su PRAVANA proizvodi za negu kose, kao i boje za kosu uvek bez parabena, sulfata, kokamida, DEA, formaldehida, ftalata i mnogih drugih sastojaka koji se obično koriste u kozmetičkim proizvodima, iako se zna da su štetni za korisnike ili okolinu. Ovakvim hibridnim pristupom PRAVANA kombinuje dokazane botaničke ekstrakte i prirodne proteine sa modernim elementima kao što su nano-aminokiseline i mikropolimeri.

Frizerski atelje Bunt ima misiju da pored bojenja kose prvenstveno zadrži njen integritet, zatim da je ne ošteti već poboljša kvalitet kose, da je neguje i učini jačom.

Neizostavan deo svake naše color usluge je Olaplex tako da je bilo koji vid oštećenja sveden na minimum.

Bilo da želite klasičnu ili neobičnu frizuru ili boju, ali i ukoliko ste spremni da se odvažite i kosu ulepšate bojom koja će odisati Vašim stilom, dođite i uverite se u kvalitet i maštovitost naših usluga!

Cene naših usluga su
Šišanje +feniranje - 1.500
Feniranje na ravno - 500-900
Feniranje na lokne - 600-1200
Farbanje korena+feniranje - 4.000
Farbanje korena +toniranje -5.000
Clasic balayage/ombre/pramenovi - 6.000-9.000
Vivids balayage/ombre - 7.000-11.000
Vivids cela kosa - 8.000-12.000
Decoloracija (skidanje boje)15.000-20.000
Olaplex tretman 2.000

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: od 12 do 20 h
Subota: od 10 do 16 h
Nedeljom ne radimo

Email: ateljebunt@gmail.com

Frizerski atelje Bunt, Kraljice Natalije 15/2, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Frizerski saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Frizerski atelje Bunt
  • Frizerski atelje Bunt,
  • Frizerski atelje Bunt Beograd,
  • Frizerski saloni Stari grad,
  • Frizerski atelje Bunt radno vreme