O nama - UKLANJANJE VAŠKI BEOVAŠKICA


BeoVaškica je specijalizovani salon za uklanjanje vaški i gnjida kod dece i odraslih uz primenu potpuno prirodnih preparata kvalitetno, brzo i efikasno. U koliko je potrebno postoji mogućnost izdavanja potvrde za povratak deteta u kolektiv. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se naš salon za negu i higijenu glave izdvaja jesu individualni pristup klijentu, posebno deci, maksimalno zagarantovana diskrecija i pristupačne cene.

Vaške su sitni insekti veličine 2-3 mm koji žive isključivo na vlasištu, odnosno kosmatom delu glave. Njihova pojava nije retka ni u 21. veku posebno u vrtićima, školama, igraonicama, bolnicama... Ukorenjeno je mišljenje da je pojava vaški rezervisana za niže slojeve stanovništva koji ne vode previše računa o higijeni. Međutim, nije isključeno da se vaške pojave i kod dece koja idu u privatne vrtiće i internacionalne škole u kojima su uspostavljeni visoki higijenski standardi.

Nije sramota imati vaške, jer je to problem koji se danas brzo i jednostavno rešava. Iako je mnoge ljude sramota da pričaju o tome, vrlo je važno obavestiti okolinu, s obzirom da se vaške razmnožavaju velikom brzinom i lako se prenose. Nažalost, vaške nisu problem sa kojim se susreću samo deca, već i odrasli mogu da budu meta ovih neželjenih gostiju koji ne biraju koga uzimaju za domaćina: mame, tate, bake, deke...

Ukoliko želite da se lako, jednostavno i pouzdano rešite vaški, salon BeoVaškica ima pravo rešenje za Vas i Vaše dete. Nakon detaljnog pregleda vlasišta, tj. glave i kose klijenta bira se najbolji tretman koji će uspešno eliminisati vaške i gnjide iz Vaše kose.

Uklanjanje vaški u salonu BeoVaškica vrši se primenom savremenih biljnih preparata koji su potpuno bezopasni i ne oštećuju kosu. Nakon toga, primenjuje se jedinstveni terminator za vaške kojim se kosa iščešljava. Nezavisno da li je Vaša kosa kovrdžava ili ravna, kratka ili duga, da li imate gustu ili tanku dlaku, u našem specijalizovanom salonu vršimo kompletno uklanjanje vaški i gnjida sa kose.

Kada završite sa profesionalnim tretmanom u salonu BeoVaškica i ponovo Vašu kosu dovedete u red, vrlo je bitno da okolinu obavestite o problemu koji ste uspešno rešili, kako bi se sprečilo njihovo dalje širenje. Vaške se brzo razmnožavaju, a sramota da se govori o njihovom postajanju značajano doprinosi širenju.

Zato ako Vi ili neki član Vaše porodice ima problem sa vaškama i gnjidama zakažite termin u salonu BeoVaškica. Preko 3.000 zadovoljnih klijenata najbolje govore o kvalitetu naše usluge. U zavisnosti od dužine i kvaliteta kose cena tretmana se kreće od 700-2.500 dinara. Na drugi tretman odobrava se 50% popusta.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-15h
nedelja ne radimo

Obavezno prethodno zakazivanje termina
Pratite nas putem Facebook-a: officebeovaskica
I Instagrama: @beovaskica

Uklanjanje vaški BeoVaškica, Pančićeva 14, Stari grad, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Frizerski saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu BeoVaškica uklanjanje vaški
  • BeoVaškica,
  • BeoVaškica salon za uklanjanje vaški i gnjida,
  • Salon BeoVaškica Stari grad,
  • BeoVaškica Beograd,
  • BeoVaškica uklanjanje vaški,
  • BeoVaškica radno vreme