Kontakt podaci za vašu firmu

Kiki Style

  • 1
5.0 | 4 ocena
Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu. Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…...
Pročitaj više
Prilaz 62, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Matija Lukic
Ukoliko trazite da kupite kvalitetne frizerske stolice, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da dobro i platite. Neka uobicajena cena se krece oko 500 eura. Naravno, to su stolice vrhunskog kvaliteta. Mislimd a bi svaka frizerka trebad a posveti adekvatnu paznju kvalitetnoj stolici kako bi se musterije kod nje osecale udobno i kvalitetno.
Milen Jovanovic
Samo treba da znate da su po mnogo cemu one i vise nego idealno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena ukoliko mene licno pitate.
Mihajlo Nastasovic
Sto se fiuzerskih stolica tice, pre ili kasnije cete sigurno doci do kvaliteta. Nista drugo po meni nije bas toliko vazno. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Todor Markovic
Ukoliko nesto vredi u celoj prici, onda su to upravo frizerske stolice.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, sve frizerske stolice moraju da se debelo plate. Sve drugo je po meni daleko manje vazno i bitno.
Marina Zivkovic
Sto se ovih stolica tice, nikada nisam sedela na nekoj koja je bas udobna.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, one u svakom slucaju trebaju i moraju da se debelo plate. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Jovana Milinkovic
Nikada ni ove stolice nisu bile narocito dobro poznate po kvalitetu.
Todor Markovic
Nisu sve frizerske stolice dobre zbog toga sto frizeri uglavnom gledaju kako da na njim ustede novac.
Lea Stankovic
Kada pricamo samo o firzerskim stolicam, sigurno je samo to da se nikako necete dalje po tom pitanju pokajati. Ukoliko se vec za tako nesto odlcuite, sigurno je samo to da treba upravo za kvalitet da se odlucite.
Janko Zivanovic
Najvaznija stvar od svega je da frizerska stolica bude udobna. Sve drugo je onda i manje vazno.
Simona Vucinic
Moje licno misljenje je da sto se tice frizerskih stolica samo treba da se odlucite za kvalitet.
Petar Jankovic
Po ovom pitanju ak vec zapocinjete ovaj posao, samo treba od pocetka da ulozite dosta novca i vise nista po tom pitanju ne treba da se pokajete.
Marta Dencevic
Ako mene pitate, veoma je vazno da frizerska tolcia, bas bude onako kvalitetna. Samo u tom slucaju svaki frizerski salon, koji ima bas takvu jednu stolicu, moze da privuce i zadrzi svoje klijente.
Ivan Stojanovic
Sigurno da se kvalitetna stolica frizerska za sisanje ne moze kupiti ispod 500 eura.
Ljubinka Sreckovic
Naravno da su frizerske stolice i vise nego bitne. Pri tome, primera radi u frizerskom salonu Bilja Tim imaju zaista i vise nego kvalitetne na raspolaganju.
Nikolina Pantelic
Mislim da ipak bez nove solice generalno nema nista posebno. Nove stolice su ipak nesto u sta treba da imate puno poverenje da ce sve biti kako treba na kraju.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da obezbedite kvalitetne frizerske stolice, svakako da kvalitetne mozete pronaci u Beogradu na raznim mestima. To se u podjednakoj meri odnosni kako na nove tako i na polovne stolice.
Dusan Markovic
Smatram kao verovatno i svaki korisnik frizerskih usluga, da je potrebno da se po pitanju kvalitetnih frizerskih usluga posebno potrebno pozabaviti sa udobnoscu frizerskih stolica.
Jana Stankovic
I ja mislim da je to u proseku neka cena od 500 eura. U svakom slucaju, ukoliko se odlucite da posetite neku od prodavnica i da kupite frizersku stolicu, potrebno je da se dobro naoruzate sa novcem. Medjutim, uvek mozete da idete i na varijantu da se cenkate.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite da kupite kvalitetne frizerske stolice, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da dobro i platite. Neka uobicajena cena se krece oko 500 eura. Naravno, to su stolice vrhunskog kvaliteta. Mislimd a bi svaka frizerka trebad a posveti adekvatnu paznju kvalitetnoj stolici kako bi se musterije kod nje osecale udobno i kvalitetno.
Marina Zivkovic
Zaista ne znam nesto puno o ovj temi. Samo mogu da kazem da kao jedna zahtevna zena, kada odem kod frizera zelim da ta stolica bude kvalitetan i udobna. Posto frizersk tretmani obicno traju jako dugo.