O nama - COSMED SERVIS KOZMETIČKIH APARATA

Cosmed servis kozmetičkih aparata nudi popravku i održavanje kozmetičkih aparata i solarijuma, koji obavljaju stručna i obučena lica. Pored servisa aparata koji se nalaze u našoj distributivnoj ponudi, u garantnom i vangarantnom roku, servisiramo i opremu drugih proizvođača. Takođe, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman rezervnih delova visokog kvaliteta.

Svesni činjenice koliko je savršen rad kozmetičkih aparata bitan za uspešno poslovanje Vašeg salona, servis kozmetičkih aparata Cosmed nudi Vam brzu, efikasnu i pouzdanu uslugu, u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima majstora garantujemo uspešno, pouzdano i efikasno servisiranje svih kozmetičkih aparata, bez obzira na proizvođača i poreklo.
Odmah po Vašem pozivu, naš tim servisera izlazi na lice mesta kako bi utvrdio vrstu i stepen kvara.

U slučaju manjeg kvara i poteškoća u radu Vašeg solarijuma ili kapsula, popravku obavljamo na licu mesta. Kada je u pitanju veći kvar ili redovni servis na koji obavezuje garancija, servisiranje se vrši u prostorijama firme Cosmed Beograd.

Nakon izvršene dijagnostike, upotrebom najsavremenije opreme i alata, brzo i lako otklanjamo sve vrste kvarova koji ometaju rad Vašeg uređaja. U našem radu koristimo visokokvalitetne rezervne delove, a ukoliko se potreban deo ne nalazi na našem lageru, postoji mogućnost poručivanja istog.

Sa željom da obezbedimo dug i nesmetan rad Vaših uređaja, tim majstora firme Cosmed će Vam ponuditi sve neophodne savete o pravilnoj upotrebi aparata kako bi se izbegla bilo kakva oštećenja i kvarovi. Vrhunski kvalitet usluge, upotreba originalnih delova i profesionalnost u radu preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Cosmed servis kozmetičkih aparata najbolji izbor za Vas!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 09-14h

Cosmed servis kozmetičkih aparata, Milentija Popovića 9, Sava Centar, Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.08.2018 01:07
Ana Jakovljevic

Sa zeljom da vasi uredjaji duze i nesmetano rade,tim majstora firme COSMED ce vam ponuditi sve neophodne savete o pravilnoj upotrebi aparata kako bi se izbegla bilo kakva ostecenja ili eventualni kvarovi,koji ometaju rad vaseg uredjaja.COSMED servis kozmetickih aparata najbolji izbor za VAS!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Oprema za frizerske i kozmetičke salone
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Cosmed servis kozmetičkih aparata
  • cosmed,
  • cosmed servis kozmetickih aparata,
  • cosmed beograd,
  • servis kozmetickih aparata,
  • popravka kozmetickih aparata,
  • servis solarijuma,
  • servis kozmetickih aparata beograd,
  • servis kozmetickih aparata novi beograd