Mnoge od dama koje će pročitati ovaj tekst rade u firmama u kojima nisu dozvoljeni nokti u jarkim bojama, a još manje manikir sa različitim šarama. Međutim, ono što je potrebno da znamo, jeste da na svojim noktima uvek treba da imamo barem jedan sloj laka koji će ih štititi od spoljnih uticaja. Možda je pravi izbor za vas francuski ili takozvani frenč manikir, koji definitivno nikada neće izaći iz mode, uvek će biti aktuelan i šik.

Francuski manikir će uvek biti privlačan pripadnicama lepšeg pola zbog svoje jednostavnosti i prirodnosti, ali u isto vreme i svoje elegantnosti. Ne mali broj žena želi upravo te epitete.

Francuski manikir

Svi smo čuli za francuski manikir, ali hajde da se malo više pozabavimo šta je on u stvari, kada je nastao... Frenč manikir u sadašnjem obliku i pod ovim nazivom, prvi put se pojavio davne 1976. godine. Verovatno pogađate, to se dogodilo (gde bi drugde) nego na modnim pistama u Parizu, i odmah je postao veoma popularan. Dame tog vremena konačno su mogle da odahnu, jer su imale jednostavan i prefinjen izgled noktiju koji im se uklapao uz svu garderobu. U početku, prodavali su se kompleti od tri laka za frenč manikir.

Frenč manikir – kako se radi?

Kada dođete u vaš omiljeni salon lepote, vaša manikir dama će na sledeći način dovesti vaše nokte do savršenstva koristeći metodu frenč manikira, dakle: ovo je manikir koji predstavlja način poliranja noktiju gde beli lak ostaje na vrhovima noktiju, dok je ostatak nokta pokriven roze ili svetlo bež lakom. Francuski manikir je pogodan za kraće nokte, i nokti se obično sređuju tako da budu ovalnog oblika. 

Vaša manikir dama će najpre očistiti vaše nokte od prethodnog laka, a zatim će ih istrimovati. Kada se završi ova priprema, odnosno trimovanje i čišćenje, najpre će vam biti nanesen osnovni sloj, koji se još naziva i podloga, i vaša kozmetičarka će voditi računa da bude nanesen ravnomerno i u jednakom i tankom sloju. Zatim će vam naneti beli sloj, odnosno lak, na vrhove noktiju. Vešta manikir dama to će uraditi u jednom pokretu, i tako će efekat biti najbolji. Zatim ćete sačekati da se lak potpuno osuši, biće vam nanešen preko celog nokta jedan sloj roze ili bež laka. 

Et voilà ! 

Vi imate prefinjen, elegantan, i uvek atraktivan frenč manikir !

Francuski manikir cena 

Cene se kreću prosečno u rasponu od 1650 dinara za trajni frenč, preko 1850 dinara za nadogradnju & trajni frenč, do 2200 dinara, za izlivanje & trajni frenč.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Frenc manikir Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Frenc manikir
Pitaj firme

Manikir sa gel lakom

Akcija -% 950 Din.
Manikir sa gel lakom - 950 din! Kozmetički salon Palermo!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Manikir i pedikir

Akcija -% 2499 Din.
Manikir i pedikir po ceni od 2.499 din samo u Kozmetičkom salonu Vesna nails!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Manikir i pedikir

Akcija -% 2499 Din.
Manikir i pedikir po ceni od 2.499 din samo u Salonu Vesna nails!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Svečana frizura + šminka + nokti

Akcija -30% 4500 Din.
Svečana frizura + šminka + nokti - 4.500 din! Veolmis frizersko kozmetički salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Izlivanje noktiju

Akcija -47% 800 Din.
Izlivanje noktiju - 800 din! Kozmetičko frizerski salon Veolmis!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018
Nikolija Milojevic

Cena za frenc manikir danas iznosi oko 2000 dinara. Ukoliko vec izdvajate taj novac onda gledajte da to bude na nekom kvalitetnom mestu. Danas sigurno postoji veliki broj kozmetickih salona u kojima se moze uraditi.

14.08.2017
Marina Zivkovic

Frenc manikir ne bi trebao da bude nesto previse skup. Meni se bar licno kao takav posebno svidja. Jednostavno za male pare mozete relativno da dobro prodjete. Cene u Beogradu su vec jedna posebno nova kategorija.

16.05.2017
Milen Jovanovic

Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto mora debelo da se plati. Ne znam da li ste realno mogli da ocekujete nesto drugo.

16.05.2017
Jovana Milinkovic

Ukoliko po svemu sudeci odlucite za kvalitet samo treba da sve uradite kako treba i nista vise ne treba da brinete. Naravno, para vrti tamo gde burgija nece.

28.04.2017
Filip Milutinovic

Po meni je samo sigurno da on treba da se dosta plati. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.

26.04.2017
Lea Stankovic

On sigurno da mora da se debelo plati.

18.04.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju, kako god da okrenete, frenc manikir i nije bas nesto posebno jeftino. Ne znam pri tome ni sta tu treba da vas posebno zanima.

31.03.2017
Simona Vucinic

Sto se tice frenc manikira najvaznije je da odabere pravi kozmeticki salon za vas.

16.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju je sto se ovog manikira tice, kvalitet nesto sto je posebno vazno a sto nije bas toliko jeftino.

24.02.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, ovo je posebna vrsta manikira. Sve drugo je mnogo losije resenje.

08.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice frenc manikira, odmah treba da znate da je bas potrebno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

27.01.2017
Ljubinka Sreckovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta manikira. Ukoliko se za njeg odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

11.01.2017
Petar Jankovic

Ako pricamo o frenc manikiru samo treba da znate da je veoma bitno da treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

21.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju ove vrste manikira, odmah traba da znate da je ipak potrebno da se razgovara sa veoma ozbiljnim ljudima u koje mozete da imate puno poverenje.

05.12.2016
Ivan Stojanovic

Mozda bi najbolje bilo da posetite moju zenu pa da nju bitate gde mozete da uradite bas kvalitetno frenc manikir posto ona po tom pitanju bas ima dosta iskustva.

18.11.2016
Jana Stankovic

Zaista smatram da je po pitanju frenc manikira jedno od najboljih resenja da posetite studio Lidiju i da se bas na njumu licno uverite u kvalitet.

28.10.2016
Marko Petrovic

Naravon da mora de se kvalitetno uradi ali je sad generalno problem u tome sta se moze desiti ukoliko se na kraju ne uradi kako treba. Sigurno moze da nastane haos u glavama zena.

06.09.2016
Dusan Markovic

Ukoliko planirate da uradite kvalitetan frenc manikir sigurno se necete pokajati posto je u danasnje vreme dosta mesta na kojima kvalitetan frenc manikir moze kvalitetno da se uradi.

29.07.2016
Biljana Brankovic

To je po meni cena koju vecina zena u danasnje vreme moze da priusti. Naravno, govorim o onim zenama koje imaju tu cast i privilegiju da su zaposlene. Salim se malo naravno. U svakom slucaju, ukoliko nadjete neki pouzdan salon gde biste to mogli da radite onda svakako trebad a ga cuvate kao vode na dlanu.

30.06.2016
Jovana Milinkovic

Ovo je manikir cija je cena danas obicno oko 2000 dinara. Ukoliko vec izdvajate taj novac onda gledajte da to bude na nekom kvalitetnom mestu. Danas sigurno postoji veliki broj kozmetickih salona u kojima se moze uraditi.