Francuski za decu jednako je popularan kao i francuski za odrasle. Kada neko govori više stranih jezika, to mu otvara mnoga vrata u životu. Primera radi, lakše može da pronađe zaposlenje bilo gde u svetu, da putuje i ostvaruje poznanstva i kontakte, da razume pesme, da gleda filmove bez prevoda... Sa druge strane, osoba koja poznaje i govori samo svoj maternji jezik, na određeni način je siromašna, tj. uskraćena za sve napred navedeno.

francuski za decu

 

Škola francuskog za decu

Iz svih tih razloga, roditelji se trude da znanje svoje dece obogate poznavanjem stranih jezika. Interesantna je činjenica da za decu ne predstavlja nikakvo opterećenje ako uče dva ili više jezika, ako se nalaze u uzrastu od tri do deset godina.

Škole francuskog za decu

Naime, deca su toliko prijemčiva za strane jezike, da ona praktično ni ne uče fraze, izraze i reči, oni sve to samo upijaju i to bez napora, koji je potreban odraslim ljudima. U tome je glavna prednost učenja stranih jezika u ranom životnom dobu.

Škola francuskog jezika za decu

Škole francuskog jezika čine profesori koji su mladi, motivisani entuzijasti i koji se trude da svoje znanje na najbolji način prenesu najmlađima. Nastava je tako osmišljena da je bazirana na igri i zabavi, gde deca suptilno usvajaju pravila francuskog jezika.

Škole francuskog jezika za decu

Psiholozi savetuju da deca probaju mnogo toga, i kada je reč o učenju stranih jezika, i kada se radi o sportovima i slično, kako bi otkrila šta su stvarna interesovanja i talenti. Roditelji se često brinu da na taj način ne  učine detinjstvo svojih najmlađih članova stresnim, ali je ta briga bez razloga.

Časovi francuskog za decu

Naime, deca nemaju otpor prema bilo kom stranom jeziku, ma koliko težak on bio. Francuski jezik je veoma lep, melodičan, prijatan za uho, a deca su sklona da u svemu pronađu nešto lepo i zanimljivo. Gradivo se plasira kroz video i audio sadržaje, igraju se razne društvene igre, organizuju se kreativne i jezičke radionice...

francuski za decu cena

 

Časovi francuskog jezika za decu

Jedan dobar savet glasi da bi trebalo da deci pustite crtaće na francuskom jeziku pre nego što ona započnu sa učenjem, jer će tako francuski postati zanimljiviji i prijemčiviji. Mališani će ga zavooleti, pre nego što počnu sa prvim časovima.

Francuski za predškolce

Neka deca već poseduju određeno predznanje jezika, i tada je potrebno da se obavi provera, tj. test pre nego što se deca rasporede u grupe. Osnovne grupe se formiraju na osnovu uzrasta i nivoa poznavanja jezika.

Francuski jezik za predškolce

U školama francuskog jezika, deca sklapaju nova poznanstva i prijateljstva, igraju se i zabavljaju, tako da svaki novi čas doživljavaju kao pozitivno iskustvo kome se unapred raduju. To im ni u kom slučaju ne predstavlja neželjenu obavezu, već naprotiv. Ono što bi trebalo i što se preporučuje, to je konverzacija na francuskom između dece, uz nadzor i pomoć profesora, jer se tako jezik savladava još lakše i brže.

Francuski za decu cena

Cene mesečnih rata se kreću oko 60 evra.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, a za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole jezika koje se nalaze oglašene na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Francuski za decu
Pitaj firme

Kurs francuskog za sve uzraste (8 x 60 minuta)

Akcija -% 4800 Din.
Kurs francuskog za sve uzraste (8 x 60 minuta) - 4.800 din! Škola Stranih Jezika Estudio Lngs!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon