Dodaj firmu

MG stil - Fotokopiranje

Šrafovska roba MG STIL nalazi se u Beogradu. Velika ponuda, brava, bravica, katanaca, držača za kuke, držača za ključeve.
Pročitaj više

Pop Lukina 3
Stari grad, Beograd

Fotokopiranje Fotokopirnica Servis Dragan

AKCIJSKE NAJNIŽE CENE! Kopija već od 0,90 PARA, kolor štampa već od 10 DIN! Štampanje, kopiranje, skeniranje, plotovanje, koričenje, dopuna kertridža, servis štampača i još mnogo toga - sve na jednom mestu
Pročitaj više

Prote Mateje 72
Vračar, Beograd

Fotokopirnica Milovanovic print

Osnovna delatnost fotokopirnice Milovanović Print je štampanje, fotokopiranje i koričenje Vaših najznačajnih radova i dokumenata. Takođe, za Vas izrađujemo flajere, letke, brošure, majice i drugi reklamni materijal koji će Vašu firmu učiniti prepoznatljivom.
Pročitaj više

Jaksiceva 17a
Zemun, Beograd

Foto studio Bata - kopirnica

Foto studio Bata postoji i uspešno radi od 1989. godine u Zemunu i Batajnici. Osnovna delatnost našeg multimedijalnog foto i video studija je visoko kvalitetna digitalna fotografija, digitalno snimanje svih vrsta proslava, kao i druge fotografske usluge.
Pročitaj više

Prvomajska 2 c, Zemun, Maksima Brankovića 3, Batajnica
Zemun, Beograd

Fotokopirnica Tifo

Fotokopirnica Tifo u najkraćem mogućem roku Vam izlazi u susret po pitanju brojnih usluga u oblasti fotokopiranja i štampanja. Takođe, nudimo pomoć oko popunjavanja formulara na engleskom jeziku (Kanada, USA, Šengen), kao i prevođenje dokumenata.
Pročitaj više

Kneza Milosa 67
Savski venac, Beograd

Fotokopiranje Copy centar Index

Fotokopirnica Copy centar Index nalazi se na Novom Beogradu i nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti fotokopiranja, štampe i dizajna. U našem radu koristimo savremene mašine što nam omogućava da na sve Vaše zahteve odgovorimo u najkraćem mogućem roku
Pročitaj više

Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April)
Novi Beograd, Beograd

Fotokopirnica Black and White Copy

Usluga fotokopiranja, skeniranja, štampanja velikih formata na dve lokacije u gradu Čukarici i Paliluli.
Pročitaj više

Zdravka Celara 12 i Pozeska 37, Goce Delčeva 29
Palilula, Beograd

Fotokopirnica Copy Studio

Kumanovska 2
Vračar, Beograd

Fotokopirnica Fotocopy - Centar

Pozeska 118a, Šćerbinova 6
Čukarica, Beograd

KUP copy centar fotokopirnica

KUP Copy Centar fotokopirnica nudi Vam kompletne usluge u oblasti štampe malih i velikih formata, izradu reklamnog materijala za firme, kao i graviranje u kristalu. Sa ponosom Vam predstavljamo potpunu novinu, a to je UV LED štampa na 3D objektima.
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 46, Ruzveltova 14
Vračar, Beograd

Kopirnica ARENA

Fotokopirnica Arena nudi usluge fotokopiranja, skeniranja, štampe i koričenja po najpristupačnijim cenama u gradu. Po Vašoj želji izrađujemo flajere i vizit karte u formatu i količini koja Vam je potrebna. Fotokopirnica Arena - brzo, kvalitetno i pristupačno.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 68
Novi Beograd, Beograd

Svako od nas, mnogo puta je koristio usluge fotokopirnica, pre svega fotokopiranje, a naročito u slučajevima kada predajemo nadležnim organima određene zahteve, molbe i slično. Tada nam je potrebna fotokopija lične karte, radne knjižice, vozačke dozvole, indeksa, diplome, svedočanstva, raznih rešenja...

Ili, da skratimo priču – svaki dokument je ponekad potrebno fotokopirati da bismo ostvarili neka svoja prava ili izvršili obaveze. Sa druge strane, nekada želimo da fotokopiramo knjigu, koju je recimo nemoguće nabaviti, a mi želimo da je nekom poklonimo.

Fotokopiranje papira

Postoje razne vrste fotokopiranja, pa spomenimo na primer, fotokopiranje velikih formata. Ovako nešto nije izvodljivo u kućnoj režiji, uz pomoć skenera i štampača, iz prostog razloga što oni mogu da prihvate papir samo do formata A4, a to je klasičan format velike đačke sveske.

Za razne arhitektonske crteže i projekte na primer, potrebna nam je usluga fotokopiranja velikih formata, koju nam kvalitetno mogu pružiti samo profesionalci koji rade u kopirnicama. Otisak može da bude u crno beloj varijanti, a takođe i u koloru.

Fotokopiranje knjiga

Kao što smo već naveli, ponekad je neophodno da fotokopiramo knjigu. U kopirnicama ovaj posao se završava veoma lako i jednostavno, tako da će odštampana knjiga biti ukoričena. Koričenje može da bude žičano, meko, plastično, tvrdo ili heftanje.

Fotokopiranje skripti

Studenti su česti posetioci fotokopirnica, jer im je potrebno da se kopiraju skripte. Otisak koji se dobija je visokog kvaliteta, pošto se radi na mašinama poslednje generacije.

Fotokopiranje u boji

Možda želite da fotokopirate sliku tako da ona bude verna originalu, pa stoga iskoristite uslugu fotokopiranja u boji. Radi se na papirima od 80 do čak 300 grama, dok je najčešći izbor klijenata papir od 170 grama ili deblji.

Uvek je bolje imati reklamni materijal koji je u boji, nego crno beli, jer po mnogim istraživanjima koja su rađena na tu temu, došlo se do rezultata koji kažu da čak osamdeset posto ljudi bolje reaguje na marketinški materijal koji je u punom koloru.

Crno belo štampanje se ne preporučuje, osim u slučajevima kada boja nema nikakav poseban efekat. U svim drugim situacijama dobro je da koristite kolorno kopiranje, te da na taj način postanete prepoznatljivi kod svojih kupaca, klijenata, korisnika usluga...

Sa druge strane, za crno belo fotokopiranje se može reći da je to najpovoljnija usluga kada je u pitanju digitalna štampa. U crno beloj tehnici se može kopirati jednostrano ili obostrano. Radi se na papiru od 80 do 100 grama, i to u svim formatima, od standardnih ISO formata do A5, A4 i A3.

Fotokopiranje iskustva

Svako želi da se kopiranje obavi u što kraćem roku, a da kvalitet kopije, to jest, otisak, bude izuzetan. Najnovija tehnologija, kao i stručno osoblje u kopirnicama sve vam to omogućavaju, bilo da se radi o kopiranju lične karte, fotografije u boji ili komplikovanog arhitektonskog crteža velikog formata.

Fotokopiranje cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za uslugu fotokopiranja, zavisi od štampanog materijala koji se kopira, kao i od njegovog tiraža. Daćemo jedan primer: ukoliko kopirate format A4, obostrano, bez koričenja, gde postoji 30 kolornih stranica i 100 crno belih, potrebno je platiti oko 1100 dinara u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fotokopirnice koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane