Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Kada pricamo o kvalitenotm fotografisanju svadbi, to je nesto sto svakako treba da vam bude jedan lep detalj. Odnosno, hocu da kazem da je veoma lepo kada vam posel rodjendana ostanu neke lepe fotografije.
Milen Jovanovic
Kada jedan fotograf bude mogaili umeo da zabelezi apsolutno svaki dogadjaj, onda ce to kako god da okrenete biti nesto posebno. Medjutim, problem je u tome sto skoro svaki takav fotograf ima inace malo jace cene.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ovo fotografisanje jeste nesto sto u principu mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Filip Milutinovic
Ovo zaista nije vise neka posebna umetnost. Sve je to nesto u danasnje vreme moze da se uradi bez nekih vecih problema.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, mora ovo da bude jedan poseban dogadjaj i zbog toga su stvari takve kakve jesu.
Mihajlo Nastasovic
U svakom pogledu ono ima neku svoju psoebnu cenu koja ni malo ne treba da vas zabrinjava i cudi.
Marta Dencevic
Sto se ovoga tice, sigurno je kvalitet nesto u sta treba da imate puno poverenje.
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, za ovako nesot je uvek postojala posebna tarifa.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, svako fotografisanje svadbi je nesto sto mora posebno da se plati. To jednostavno tako funkcionise.
Janko Zivanovic
Ono zahteva bas onako ostro oko. Ako se za njega odlucite sigurno je samo to da se nista onda necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Vazno je samo da ovo ne bude bas neka narocito teska komercijala.
Petar Jankovic
Ipak je za fotografisanje svadbi veoma bitno da pronadjete neku iskusno foto radnju koja je bas onako poznato po nekom velikom kvalitetu u radu.
Jana Stankovic
Veoma kvalitetno fotografisanje svadbi mozete da uradite u foto radnji Matija. Prema tome, to je zaista mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetno fotografisanje svadbi, onda definitivno treba da angazujete studio Foto Image i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Ivan Stojanovic
Kada pricamo o kvalitenotm fotografisanju svadbi, to je nesto sto svakako treba da vam bude jedan lep detalj. Odnosno, hocu da kazem da je veoma lepo kada vam posel rodjendana ostanu neke lepe fotografije.
Marko Petrovic
Prilikom izbora kvalitetenog fotografa treba uvek da podjete od toga koliku svadbu pravite. Prema tome treba strogo da birate koje fotografe cete izabrati.
Dusan Markovic
Ukoliko se odlucte da na kvalitetan nacin organizujete svadbu, onda je u svakom slucaju najbolje resneje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim fotografima. Svako voli da se sa svadbe vrati sa nekom lepom fotografijom.