Vratite se na mobilnu verziju sajta
Fotografisanje rođendana Fotografisanje rodjendana - ove foto radnje imaju u svojoj ponudi veliki izbor usluga. Pogledajte sve vazne pojedinosti vezane za odabir fotografa za rodjendan, kao i cene i akcije za uslugu fotografisanja rodjendana. www.navidiku.rs Fotografisanje rođendanaFOTOGRAFISANjE RODjENDANA Beograd cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Šabac cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Pančevo cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Novi Sad cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Novi Beograd cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Savski venac cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Stari grad cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Voždovac cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Vračar cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Zemun cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA Borča cena - decijih rodjendana FOTOGRAFISANjE RODjENDANA cena - decijih rodjendana

Fotografisanje rođendana

Možda možemo, na samom početku naše priče o slikama sa rođendana, da se složimo da su najvažniji prvi, osamnaesti i stoti ili sto prvi? 
 
 
Fotografije sa prvog rođendana prikazivaće nas kao smešnu bebicu sa šarenom kapom koja nevešto pokušava da ugasi jednu jedinu svećicu na torti; slike sa osamnaestog, kao lepog mladića ili zanosnu devojku, u cvatu mladosti, koji tek zakoračuju u svet odraslih; i na kraju stoti rođendan, koji kazuje o tome koliko je iskustva i lepih uspomena ostalo iza nas, ali da i dalje, želimo da slavimo život. 

Fotograf za rođendane

Svaki roditelj zna koliko je truda potrebno da se organizuje jedan dečiji rođendan. Mnogo uloženog novca, živaca, vremena... Na kraju, sve to nije važno, jer osmeh na licu vašeg deteta nema cenu!
Ipak, svakako želite da sve sačuvate od zaborava, kako bi te prelepe trenutke i vaše dete jednoga dana moglo da pokazuje svojoj deci i tako nadalje... 
Mnogi od nas imaju obične digitalne fotoaparate i pomisle kako je to dovoljna oprema, uz želju da načine dobre slike, da u tome i uspeju. Međutim, istina je uvek sasvim različita. Razlog je jednostavan – preveliki je izazov fotografisati decu. Ona su nemirna, vesela, uvek u pokretu, tako da će fotografu-amateru biti veoma teško da pohvata sve značajne trenutke i velika je verovatnoća da će mu mnogi od njih zauvek pobeći.
To sigurno ne želite, a ako ste nekada pokušavali da sami fotografišete dečije rođendane, onda zasigurno znate šta pokušavamo da vam objasnimo.

Fotografisanje dečijih rođendana

Dete koje je u centru pažnje, to jest slavljenik, nije jedina osoba koja treba da bude na slikama, da bi se uspela dočarati celokupna atmosfera. Kako godine prolaze, biće vam drago da se setite svega – druge radosne dece, roditelja, rođaka i prijatelja; dečije igre i zabave; poklona i fenomenalne rođendanske torte i samog svečanog trenutka kada slavljenik zamišlja želju i gasi svećice...
 
 
Profesionalni fotografi nude mogućnost da se napravi pojedinačni portret svakog deteta, a sigurno želite da imate i porodični portret, kao i grupnu fotografiju svih gostiju na rođendanu... 
Ne bi trebalo zaboraviti ni animatora, klovna ili mađioničara, jer oni umnogome doprinose kompletnoj atmosferi koja vlada tog velikog dana. 
Suština je u tome, da oko profesionalnog fotografa zna da uhvati svaki pa i najmanji detalj koji će godinama kasnije, svedočiti o veselju i izazivati precizna i jasna sećanja, koja nikada ne želimo da izgubimo.
Dečiji rođendani, da li prvi, peti ili dvanaesti, svakako su najlepši trenuci u odrastanju vašeg najmlađeg člana. Kada profesionalni fotograf prisustvuje ovom događaju, i vaš mališan će se osetiti posebnim, jer je i to još jedan poklon od mame i tate za njega. 
Deci će biti veoma interesantno da poziraju nekoj novoj osobi, koja drži veliki i neobični fotoaparat u rukama, koja će znati da im priđe, nasmeje ih, tako da će samo fotografisanje biti vrlo zanimljivo, što će sve doprineti kompletnoj zabavi.
Profesionalna fotografija je najbolji i najverniji čuvar vaših uspomena, koje sa protokom godina sve više dobijaju na važnosti, izazivajući najlepša sećanja i osećanja svaki put kada ih pogledate.

Fotografisanje rođendana – cena:

Najčešće trajanje dečijeg rođendana je oko tri sata i slavi se obično u igraonici. Pre samog početka zabave, može se napraviti porodični mini foto sešn, a usluge fotografa su dostupne tokom celog trajanja slavlja. Posle toga, možete pogledati fotografije, i odabrati koje želite da budu odštampane. Za sve ove usluge, prosečne cene su od 40 do 50 evra.  
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od foto radnji gde mozete dobiti uslugu FOTOGRAFISANjE RODjENDANA

Fotografisanje rođendana :

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na FOTOGRAFISANjE RODjENDANA

Fotografisanje dečijeg rođendana u trajanju od 2,5h + 140 fotografija u digitalnom formatu

popust 19%

Fotografisanje dečijeg rođendana u trajanju od 2,5h + 140 fotografija u digitalnom formatu

Fotografisanje dečijeg rođendana u trajanju od 2,5h + 140 fotografija u digitaln...Pročitajte više

Cena kupona: 3.600din./2.900din.

Firma: Fotkaonica dečiji fotograf
/,

31d:10h:20m

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, Od 300 do 600 fotografija

popust 42%

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, Od 300 do 600 fotografija

Fotografisanje rodendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija - 3.499 din...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./3.499din.

Firma: IMS Infinity Marketing Studio štamparija
Save Mrkalja 28,

00d:10h:20m

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, Od 300 do 600 fotografija

popust 42%

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, Od 300 do 600 fotografija

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, Od 300 do 600 fotografija -3.499 din,...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./3.499din.

Firma: IMS Infinity Marketing Foto Studio
Save Mrkalja 28,

00d:10h:20m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Fotografisanje rođendana
Napišite komentar:
Snezana Aleksic

Ponedeljak, 03.09.2018. 11:34

Ukoliko planirate da na kvalitetan nacin obavite fotografisanje rodjendana onda sam siguran da po nekoj pristupacnoj ceni mozete pronaci nekog profesionalca koji ce moci da to uradi na jedan kvalitetan nacin.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 05.09.2017. 12:22

Pogotovo roditelji koji imaju malu decu imaju takvu jednu potrebu da fotografisu svaki rodjendan. To je po meni odlicna ideja posto bi zaista lepo bilo da se svaki moguci detalj zablezi. U tom pogledu su fotografi koji imaju ostro oko na posebnoj ceni.

Lea Stankovic

Četvrtak, 18.05.2017. 11:35

Po svemu sudeci, samo treba da znate sta je to tacno sto vam je potrebno. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.

Todor Markovic

Četvrtak, 04.05.2017. 11:24

Koliko mi se samo cini, sve veci broj fotografa usavrsava upravo ovakvu jednu tehniku.

Simona Vucinic

Četvrtak, 20.04.2017. 02:36

Moze ovo fotografisajne da se samo uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 06.04.2017. 01:58

Nije ovo bas toliko skupo a fotigrafije u formi secanja uvek ostaju. To je nesto neprocenjivo.

Marta Dencevic

Utorak, 21.03.2017. 12:15

Nije svako fotografisanje isto. Sigurno je ubedljivo najskuplje ono koje u sebi sadrzi prave trenutke.

Petar Jankovic

Četvrtak, 02.03.2017. 07:38

U svakom slucaju je ovo nesto sto dosta kosta. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 13.02.2017. 10:03

Ako nista, ako bar mene licno pitate, svako fotografisanje rodjendana mora posebno da se plati. Sve drugo je manje vazno.

Ivan Stojanovic

Utorak, 17.01.2017. 07:36

Fotografisanje rodjendana je nesto sto u svakom slucaju ne bi svako treba da zaboravi. Bas iz tog razloga fotografisanje i postoji.

Nikolina Pantelic

Utorak, 27.12.2016. 09:46

Naravno da je veoma vazno da se zabelezi skoro svaki detalj na rodjendanu. mada, bas iz tog razloga je potrebno da se obratite nekom proverenom mestu.

Marko Petrovic

Petak, 09.12.2016. 09:40

Veoma je vazno samo da se sa rodjendana uhvate onako bas najzanimljiviji detalji.

Jana Stankovic

Sreda, 23.11.2016. 12:54

Zaista jedno od najboljih resenja po pitanju rodjendana je da posetite foto radnju Kristal. To je samim tim mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

Biljana Brankovic

Petak, 04.11.2016. 10:01

Ukoliko sebi ili klincu organizujete rodjendan, onda je definitivno najbolje da posetite foto Luku i da se tamo licno iz prve ruke uverite u kvalitet.

Dusan Markovic

Sreda, 10.08.2016. 09:30

Ukoliko planirate da na kvalitetan nacin obavite fotografisanje rodjendana onda sam siguran da po nekoj pristupacnoj ceni mozete pronaci nekog profesionalca koji ce moci da to uradi na jedan kvalitetan nacin.