Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Fotografisanje rođendana
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Fotografisanje dečijeg rođendana u igraonici (do 3 sata - oko 150 fotografija na CD-u)

Akcija -42% 3500 Din.
Fotografisanje dečijeg rođendana u igraonici (do 3 sata - oko 150 fotografija na CD-u) - 3.500 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija

Akcija -37% 4800 Din.
Fotografisanje rodendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija - 4.800 din samo u IMS Infinity Marketing Studio št...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija

Akcija -37% 4800 Din.
Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija - 4.800 din, samo u IMS Infinity Marketing Foto Stu...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje rođendana

Možda možemo, na samom početku naše priče o slikama sa rođendana, da se složimo da su najvažniji prvi, osamnaesti i stoti ili sto prvi? 

 

 

Fotografije sa prvog rođendana prikazivaće nas kao smešnu bebicu sa šarenom kapom koja nevešto pokušava da ugasi jednu jedinu svećicu na torti; slike sa osamnaestog, kao lepog mladića ili zanosnu devojku, u cvatu mladosti, koji tek zakoračuju u svet odraslih; i na kraju stoti rođendan, koji kazuje o tome koliko je iskustva i lepih uspomena ostalo iza nas, ali da i dalje, želimo da slavimo život. 

Fotograf za rođendane

Svaki roditelj zna koliko je truda potrebno da se organizuje jedan dečiji rođendan. Mnogo uloženog novca, živaca, vremena... Na kraju, sve to nije važno, jer osmeh na licu vašeg deteta nema cenu!

Ipak, svakako želite da sve sačuvate od zaborava, kako bi te prelepe trenutke i vaše dete jednoga dana moglo da pokazuje svojoj deci i tako nadalje... 

Mnogi od nas imaju obične digitalne fotoaparate i pomisle kako je to dovoljna oprema, uz želju da načine dobre slike, da u tome i uspeju. Međutim, istina je uvek sasvim različita. Razlog je jednostavan – preveliki je izazov fotografisati decu. Ona su nemirna, vesela, uvek u pokretu, tako da će fotografu-amateru biti veoma teško da pohvata sve značajne trenutke i velika je verovatnoća da će mu mnogi od njih zauvek pobeći.

To sigurno ne želite, a ako ste nekada pokušavali da sami fotografišete dečije rođendane, onda zasigurno znate šta pokušavamo da vam objasnimo.

Fotografisanje dečijih rođendana

Dete koje je u centru pažnje, to jest slavljenik, nije jedina osoba koja treba da bude na slikama, da bi se uspela dočarati celokupna atmosfera. Kako godine prolaze, biće vam drago da se setite svega – druge radosne dece, roditelja, rođaka i prijatelja; dečije igre i zabave; poklona i fenomenalne rođendanske torte i samog svečanog trenutka kada slavljenik zamišlja želju i gasi svećice...

 

 

Profesionalni fotografi nude mogućnost da se napravi pojedinačni portret svakog deteta, a sigurno želite da imate i porodični portret, kao i grupnu fotografiju svih gostiju na rođendanu... 

Ne bi trebalo zaboraviti ni animatora, klovna ili mađioničara, jer oni umnogome doprinose kompletnoj atmosferi koja vlada tog velikog dana. 

Suština je u tome, da oko profesionalnog fotografa zna da uhvati svaki pa i najmanji detalj koji će godinama kasnije, svedočiti o veselju i izazivati precizna i jasna sećanja, koja nikada ne želimo da izgubimo.

Dečiji rođendani, da li prvi, peti ili dvanaesti, svakako su najlepši trenuci u odrastanju vašeg najmlađeg člana. Kada profesionalni fotograf prisustvuje ovom događaju, i vaš mališan će se osetiti posebnim, jer je i to još jedan poklon od mame i tate za njega. 

Deci će biti veoma interesantno da poziraju nekoj novoj osobi, koja drži veliki i neobični fotoaparat u rukama, koja će znati da im priđe, nasmeje ih, tako da će samo fotografisanje biti vrlo zanimljivo, što će sve doprineti kompletnoj zabavi.

Profesionalna fotografija je najbolji i najverniji čuvar vaših uspomena, koje sa protokom godina sve više dobijaju na važnosti, izazivajući najlepša sećanja i osećanja svaki put kada ih pogledate.

Fotografisanje rođendana – cena:

Najčešće trajanje dečijeg rođendana je oko tri sata i slavi se obično u igraonici. Pre samog početka zabave, može se napraviti porodični mini foto sešn, a usluge fotografa su dostupne tokom celog trajanja slavlja. Posle toga, možete pogledati fotografije, i odabrati koje želite da budu odštampane. Za sve ove usluge, prosečne cene su od 40 do 50 evra.  

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Snezana Aleksic
Ukoliko planirate da na kvalitetan nacin obavite fotografisanje rodjendana onda sam siguran da po nekoj pristupacnoj ceni mozete pronaci nekog profesionalca koji ce moci da to uradi na jedan kvalitetan nacin.
Mihajlo Nastasovic
Pogotovo roditelji koji imaju malu decu imaju takvu jednu potrebu da fotografisu svaki rodjendan. To je po meni odlicna ideja posto bi zaista lepo bilo da se svaki moguci detalj zablezi. U tom pogledu su fotografi koji imaju ostro oko na posebnoj ceni.
Lea Stankovic
Po svemu sudeci, samo treba da znate sta je to tacno sto vam je potrebno. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, sve veci broj fotografa usavrsava upravo ovakvu jednu tehniku.
Simona Vucinic
Moze ovo fotografisajne da se samo uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Janko Zivanovic
Nije ovo bas toliko skupo a fotigrafije u formi secanja uvek ostaju. To je nesto neprocenjivo.
Marta Dencevic
Nije svako fotografisanje isto. Sigurno je ubedljivo najskuplje ono koje u sebi sadrzi prave trenutke.
Petar Jankovic
U svakom slucaju je ovo nesto sto dosta kosta. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
Ako nista, ako bar mene licno pitate, svako fotografisanje rodjendana mora posebno da se plati. Sve drugo je manje vazno.
Ivan Stojanovic
Fotografisanje rodjendana je nesto sto u svakom slucaju ne bi svako treba da zaboravi. Bas iz tog razloga fotografisanje i postoji.
Nikolina Pantelic
Naravno da je veoma vazno da se zabelezi skoro svaki detalj na rodjendanu. mada, bas iz tog razloga je potrebno da se obratite nekom proverenom mestu.
Marko Petrovic
Veoma je vazno samo da se sa rodjendana uhvate onako bas najzanimljiviji detalji.
Jana Stankovic
Zaista jedno od najboljih resenja po pitanju rodjendana je da posetite foto radnju Kristal. To je samim tim mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Ukoliko sebi ili klincu organizujete rodjendan, onda je definitivno najbolje da posetite foto Luku i da se tamo licno iz prve ruke uverite u kvalitet.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da na kvalitetan nacin obavite fotografisanje rodjendana onda sam siguran da po nekoj pristupacnoj ceni mozete pronaci nekog profesionalca koji ce moci da to uradi na jedan kvalitetan nacin.