Kontakt podaci za vašu firmu

Agencija za modele Glamour Style

  • 1
5.0 | 1 ocena
Ukoliko maštate o karijeri profesionalnog modela, agencija Glamour Style je prava adresa za Vas. Naš rad usmeren je na otkrivanje novih ženskih modela koji žele da izgrade dugogodišnju uspešnu karijeru, a promovišemo, pre svega, foto model...
Pročitaj više
Knez Mihajlova 21, lok 85, TC Milenium
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Ako i vi sanjate da jednog dana postanete profesionalni model,agencija Glamour Style Beograd je prava adresa za vas.Dovoljno je samo da popunite formular na njihovom sajtu i prilozite dve fotografije,lice i cela figura.
Simona Vucinic
Ako vam je vec potreban foto model, onda je svakako najbolje da se obratite nekoj profesionalnoj agenciji za fotomodele u Beogradu. One jesu mozda malo skuplje ali je veoma vazno to da cete sigurno da za vase potrebe dobijete devojku koja vam potpuno odgovara.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, ovi foto modeli mugu dosta da doprinesu kvalitetu ali se dalje sigurno necete obradovati po pitanju cene.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, svi foto modeli treba da imaju neku svoju posebnu cenu. Pri tome, zaista treba da gledate sta tacno sa postojecim foto modelima zelite da postignete.
Mihajlo Nastasovic
Po meni je veoma vazno da znate d asvi foto modeli imaju neku svoju posebnu celu ali i nesto sto je potrebno svima da ponudite.
Ljubinka Sreckovic
E sad, ovi su modeli zaista nesto sto moze da bude vas onako ozbiljno korisno.
Todor Markovic
U svakom slucaju foto modeli nisz nesto sto je narocito bas finansijski povoljno.
Nikolina Pantelic
Mozda neko moze da mi kaze da su foto modeli izuzetno skupi. Oni zaista i jesu skupi ali je osnovni problem u tome sto moraju malo vise da se plate da bi reklama imala neki efekat.
Janko Zivanovic
Koliko mi je samo poznato, sto se foto modela tice, treba zaisat da se odlucite za jedan pravi kvalitet.
Jana Stankovic
Foto modeli, sigurno da mogu da budu veoma skupi ali se zato sigurno svaki dinar isplati.
Petar Jankovic
Svaki dobar foto model, mora i dobro da se plati. To je ipak jedno nepisano pravilo.
Ivan Stojanovic
Ukoliko mene pitate, foto modeli su ipak nesto posebno. Ukoliko se bas za njih opredelite, sigurno da ne biste trebali da se pokajete.
Marko Petrovic
Ako mene licno pitate, veoma je vazno da znate da foto modeli su ipak nesto sto je poprilicno aktraktivno. Ako vi planirate da budete foto model, odmah treba da znate da mozete lepo da zaradite.
Dusan Markovic
Ukoliko vec treba da podelite neke flajere, onda je u svakom slucaju potrebno da angazujete neke atraktivne foto modele, kako biste ih sto pre podelili. To mozda jeste u pocetku malo skuplje ali se na kraju sigurno isplati.
Biljana Brankovic
Ipak je najbolej kada sete u prilcii da vam flajere podele neki foto modeli koji na sebe mogu da privuku dosta paznje.