Fontana za šampanjac je elegantan detalj ukoliko je pred vama neki veoma važan događaj, kao što je svadba, venčanje, rođendan, godišnjica braka, prijem, banket, koktel, ili bilo koja druga proslava ili svečanost, tada zasigurno želite da to veče ostane svim zvanicama u dugom i nezaboravnom sećanju.

fontana za šampanjac

Jedan od načina da to postignete jeste da deo dekoracije bude i fontana za šampanjac.

Fontane za šampanjac

Ono što je sasvim izvesno – fontana za šampanjac ostavlja fantastičan utisak! To je sjajno rešenje da svečanost učinite idealnom, perfektnom, i da sve svoje goste oduševite nečim uistinu ekskluzivnim.

Kupola za šampanjac

Kupola za šampanjac može da poseduje pokretan svetleći sto. Ovakav sto ima i svetleći stolnjak, kao i gornju ploču koja služi kao sto za tortu ili za kupole za šampanjac. Interesantno je da takav sto ima mogućnost višesatnog rada, pri čemu se samostalno akumulatorski napaja, a poseduje i punjač, kao i mogućnost da se putem daljinskog upravljača regulišu svetlosni efekti.

Iznajmljivanje fontane za šampanjac

Fontana za šampanjac predstavlja jedan veoma važan i lep dekorativni element, koji će uveličati proslavu. Uz fontanu, ljudi se često odlučuju i za stalak za tortu, vodene stubove, kao i za zidove koji imaju mnogobrojne svetlosne efekte.

Fontanu za šampanjac možete da kupite, ili samo da iznajmite, što je dosta povoljnija varijanta. Dovoljno će biti da okrenete broj telefona odabrane firme koje pruža ovu vrstu usluge i da dogovorite sve detalje. Fontana se isporučuje na vašu adresu, u dogovoreno vreme, odakle se i preuzima, kada proslava bude završena.

fontana za šampanjac cena

 

Prodaja fontane za šampanjac

U ponudi se nalaze fontane za šampanjac, koje su različitih oblika i modela, a namenjene su prodaji. Na sajtovima firmi možete da pogledate online kataloge i da se odlučite za onu fontanu koja ispunjava sve vaše kriterijume, i kada je estetski deo u pitanju, i kada se radi o funkcionalnosti.

Fontane za šampanjac najčešće kupuju restorani i hoteli, odnosno, ugostiteljski objekti koji će je i često koristiti jer organizuju razne proslave, dok se pojedinci odlučuju za iznajmljivanje, pošto je to ekonomski povoljnija varijanta.

Ponuda može da obuhvata i šampanjac, na primer, 4 litara, voćnu dekoraciju kupole, kao i poklon čaše za šampanjac mladencima, na kojima se nalaze njihova imena. Naravno, o ovom delu ponude morate da se dodatno raspitate kod firme kod koje poručujete iznajmljivanje fontane za šampanjac.

Uz fontanu za šampanjac sasvim sigurno ćete imati dan za pamćenje, jer je to dekorativni detalj koji se ne zaboravlja, pošto odiše elegancijom, sofisticiranošću, prefinjenošću, dobrim ukusom i luksuzom.

Fontana za šampanjac cena

Cene su zaista različite, ali mi ćemo navesti jedan primer, kako biste imali orijentaciju – cena kupole za šampanjac sa svetlećim stolom, kada se kupuje, košta oko 900 evra, dok je iznajmljivanje 120 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Fontana za šampanjac
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

27.08.2020
Neregistrovan korisnik

Fontana za Sampanjac Zajecar