Kontakt podaci za vašu firmu

Rodjendanac ukrasi za torte

  • 3
4.5 | 10 ocena
Neka svaka Vaša proslava rođendana bude vesela i razdragana uz jedinstvenu party opremu Rođendanac. Pored kompletnog party programa, u našoj ponudi očekuje Vas i popularna dekorativna fondan masa, kao i najlepši ukrasi za dekoraciju tortu....
Pročitaj više
Stojana Novakovića 8
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Najbolju, najkvalitetniju u najpovoljniju fondan masu mozete kupiti u firmi ukrasi za torte erikson. Imaju zaista dobar kvalitet i dobre cene. Moja preporuka za njih.
Biljana Brankovic
Svaka fondan masa je ista i svede se na isto: daje jedan lep izgled torti, mogu da se od njega prave razliciti oblici ali je poseban problem u tome sto i nije bas nekog preterano lepog ukusa a to mora da vam smeta.
Dusan Markovic
Fondan masa se u danasnje vreme relativno lako pravi. Dovoljno je da pogledate samo kako ona izgleda u stvarnosti i kako se to radi na YouTube i sve ce vam biti jasno. U danasnje vreme je znanje relativno lako dostupno.
Dragana Misic
Ceo zivot sam bila majstor da napravim kvalitetnu i ukusnu tortu ali mi nikada od ruke nije islo dekorisanje nesto posebno. Smatrala sam da je bespotrebno ako je torta ukusna i k valitetna , ali deca su me uvek molila da im saram torte za rodjendane i od kako sam pocela da radim sa fondanom svidelo mi se i bas sam postala kreativna.
Snezana Aleksic