Folije za stakla Armolan

4.7 | 3 ocena
Ulica: Vidikovački venac 81
Grad: Beograd
Folije za stakla Armolan
Mobilni: 066/

O nama

FOLIJE ZA STAKLA ARMOLAN BEOGRAD

www.tamnastaklabeograd.com

Kompanija Armolan predstavlja jednog od vodećih dobavljača i distributera folija za auto stakla, kao i zaštitnih folija za poslovne i stambene objekte.

Folije iz našeg asortimana su vrhunskog kvaliteta i zadovoljavaju kriterijume i najzahtevnijih klijenata. Željene folije možete nabaviti po pristupačnim cenama.

U našoj ponudi možete naći:

 • folije za zatamnjivanje auto stakala,
 • folije za građevinsk eobjekte,
 • dekorativne folije,
 • sigurnosne folije,
 • folije za zaštitu boje vozila,
 • alat za lepljenje folija.

Folije za zatamnjivanje stakla automobila Armolan se mogu koristiti na svim staklima svetskih proizvođača automobila. Posetite:

www.zatamnjivanje.com
www.zatamnjivanje.org
www.zatamnjivanje.rs

Napravljene su od optički čistog poliestera (izuzetno jakog i kvalitetnog) i metaliziranih premaza vezanih posebnim lepkom. Sa jedne strane folij enalazi se premaz koji je otporan na grebanje, sa lepkom, a na drugoj strani zaštitni sloj. Stručno lice uklanja zaštitni sloj i foliju lepi na unutrašnju površinu stakla.

Prednosti Armolan folija su sledeće:

 • smanjuje se toplota,
 • smanjuje se blještavilo sunca,
 • pružaju dodatnu sigurnost prilikom loma,
 • štite privatnost,
 • doprinose estetskoj vrednosti vozila.

Armolan folije za zatamnjivanje auto stakala pružaju potpunu zaštitu od štetnog UV zračenja. Time se dodatno štiti enterijer automobila od oštećenja i izbleđivanja. Efikasnost klima uređaja se povećava jer dolazi do smanjenja toplote u automobilu. Prilikom eventualnog loma, efikasnost folije dolazi do izražaja tako što se staklo neće rasipati. Privatnost je zagarantovana. Zatamnjivanje je moguće od najmanjeg do najvećeg procenta, u skladu sa našim saobraćajnim propisima. U mogućnosti ste da izaberete veliki izbor nijansi i tonova folija.

Sa našim folijama vrhunskih performansi ćete najbolje zaštiti Vaš automobil.

Lak na automobilima je postao prošlost. Vremenom slabi usled uticaja vremenskih uslova, što može dovesti do razdvajanja na ivicama i stvaranja pukotina. Rešenje za to su Armolan zaštitne folije.Sve naše Armolan folije su A testirane I dozvoljene u vožnji EU i kod nas. Procedura za dobijanje a testa je opisan u linku: https://www.zatamnjivanje.com/zatamnjivanje-stakala-atest

Folije za poslovne i stambene objekte se mogu koristiti na svim staklenim površinama i pružaju izuzetnu zaštitu od sunca i UV zračenja.

U ponudi su i specijalne dekorativne folije koje se mogu koristiti za različite profesionalne namene. Regulišu sunčevu toplotu, obezbeđuju privatnost i nude efikasno rešenje za dekorativno uređenje prostora.

Cenovnik možete preuzeti OVDE.

Folije za stakla Armolan
Vidikovački venac 81, Rakovica, Beograd

Vrste folija

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  27.05.2020 19:54

  Super folije. Top

  Firme u blizini

  FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA, Vodovodska 160, Čukarica, Beograd
  Broutality folije za stakla, Petra Kočića 45, Zemun, Beograd
  Dark Glass folije za stakla, Ariljska 2, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane